Dividenda ? Koliko očekujemo ?
Posts by dionicar
-
-
Ok I zaključak bi bio dividenda ove godine izuzev one iz lipnja ?
-
Hlađenje do koliko ?
-
Kako vam se sve ovo čini. ?
Meni kao pokušaj zastrašivanja i kontrola cijene .
Nadam se da ove godine idemo na BVPS
-
Evo još vijesti kolege
Rast dobiti UniCredita iznenadio tržišta, dionica skočila 10 posto: Ukupni prihodi lani su iznosili 23,8 milijardi euraDoprinos Zabe rezultatima vlasnika lani je bio veći od 400 milijuna euranovac.jutarnji.hr -
moje misljenje je da nema squeeza...
jedan iz uprave je kupio i za vise od 2,5.. mislim za cca 15k eur... provjerite...
-
10 kn mjesečno cca 1,4 EUR mjesečno fiksno.
Svaki nalog 40 kn tj 5,3 EUR .
Ne naplaćuju držanje portfelja.
Meni za moje potrebe platforma čisto u redu i u web pregledniku i na mobilnom.
-
Kolege kakvo fi očekujete ?
Hoće li biti divke ?
Što kažete na kupnju član uprave od cca 15k EUR . K tome on je sad u minusu sa transakcijom ?
-
Pa kolika se ovdje dividenda očekuje koliko rastemo ?
-
InvestEU GUPG
"An uncapped unfunded portfolio guarantee in the amount of up to EUR 80 million, to be provided by the EBRD as an InvestEU implementing partner to Zagrebacka banka d.d."
Što bi to za nas značilo prevedeno ?
-
kolege, koliko realno ocekujete ukupnu dividendu u 2024. od kuda god ?
-
je li netko primjetnio transakciju 12500 eur danas odjednom? to nije malo za HR prilike...
-
-
ne znam zasto ali ova dionica mi nikad nije bila zanimljiva. koncar kao koncar.
Zbog toga (a ne samo ona teorija o "sistematičnoj podcijenjenosti kvalitetnih kompanija") je ova dionica desetljećima permanentno podcijenjena, neshvaćena, slabe likvidnosti, ušla u CROBEX tek prošle godine umjesto prije barem 5-6 godina.
Ljudi ovo pomiješaju sa svim ostalim Končarima
Končar je velik sustav, nekada preko 20 kompanija, i kao u svakom velikom sustavu vlada power law, neke stvari su puno puta (više od deset) drugačije/bolje od drugih.
pa eto slijedeci put budem pametniji
no nazalost opekao sam sse ma Optimi... unatoc svemu....
-
ne znam zasto ali ova dionica mi nikad nije bila zanimljiva. koncar kao koncar. jednostavno ne znam. imao sam jednog frenda koji je radio u koncaru i nije bio zadovoljan.
no naravno sada zalim hehe
-
Koje su kazne za onog tko mora predati ponudu (30dana) i onog tko odobrava (14dana) i odgovornu osobu ?
Ili je to čisto ka proforme da se mora... pa vrag odnia i prešu
Vjerovatno su ciljali kinesku novu godinu za aktiviranje ponude, jedino ni kinezi više nisu što su bili izgleda
, pa se ni na njih nemoš osloniti
, pa sad ispada je je Q1 u odnosu na prethode godine
Očito nikakve.
Kao što ih nije bilo ni u slučaju Tehnike d.d.
-
Koliko ja pamtim zadnji kvartal im većinom bude daleko najlošiji, tako da ja bih bio nešto oprezniji od kolega iznad. E sad, ipak stoji i to da je zbog ECB-ove kamatne stope ove godine sve drukčije tako da će i rezultati u Q4 biti neusporedivo bolji spram Q4 od prošlih godina, ali ipak bih očekivao osjetno slabiji Q4 od Q3. Nadam se da griješim
...imam dionice zabe...
Edit:
Što se tiče cijene, ako na ovu cijenu isplate 1 euro dividende, meni je to super, nakon poreza skoro 6%. Top.misljenja sam da ce ipak dividenda biti barem 1.3 eur.
-
Volio bih da naraste za Max kamate koje su zakonski dozvoljene. . što bi bilo i logično obzirom na podizanje kamata na štednju .
-
… a ako kojim slučajem jeste onda se nadam da nećete slijedeću. Evo male pomoći:
Koja je slijedeća neki drugi coin ?
-
Potpuno iste price su bile kad je cijena bila cca 10kn a u medjuvremenu je dosla do 25kn (u eurima)...
tocno tako kolega.. samo ne znam cemu sad prodaja ko da se namjerno rusi radi dokupa...
kako napreduje elektrana ? ima li ko u blizini da izvjesti ?