ne znam da li je ovo bilo stavljeno ali mislim da nije. pisalo se je da je nesto uklonjeno iz registran ali bez linka..
Posts by dionicar
-
-
tocno tako sveps. kao sto je Saranovic krenuo
-
da ali nije li da se kod mogućnosti istiskivanja treba ponuditi tromjesječna cijena na burzi ili tako nešto?
ja sam u PBZu i u dionici i u banci
-
hugh: Tele2 Vam ima oko 1 000 000 korisnika. mozete googlati. i znam da je bila i reklama da su prešli brjku od 1 000 000. e sad koliko su bonaši koliko pretplatnici stvarno ne znam.
-
ja osobno prepurucam PBZ. Odlično web sučelje za internet banakrstv, odlična aplikacija za mobilno bankarstvo.
Nažalost još nisu riješili kupovinu dionica putem mPBZ Investora na mobitelima.
Članarina za mobilno i internet bankarstvo je 12kn mjesečno - neki popust obzirom da koristim više grupa proizvoda.
Tekući račun je 7kn /mjesec a ziro 4.9 kn opet - popust ovisno o grupi proizvoda koje se koristi.
Ćlanarina za Investor za kupovinu dionica je 10kn mjesečno
Sve skupa me mjesečno ispadne oko 30kn.
Mislim da je cjenovno prihvatljivo.
-
ha cu se isvrnuti na ono sto se vec tice tih 25% i nije samo vezano za OPTE. ako ja imam za tih 25% + 1 i onda vise nemam novaca sto onda? kako me netko moze prisiliti da isplatim ostalih 75% - 1 ostale dioničare ako nemam novaca? ovršnim zakonom?
-
lagani uzlet obzirom na jucerasnji pad ?
-
da ja opet nazovem A1 korniscku sluzbu i glumim zainteresirannost za usluge pa kad mi sve ponude lijepo pitam dolazi li nam 3. operater i to jeftinijim cjenama i da moram jos razmisliti?
-
koja pogreska ? nisam dobar s engleskim.
-
MR cash na koliko ste usli prosjecno ?
-
sto je pjesnik htio reci ?
-
neki drukaju na pad.. na 2-3kn opet.. neki ocekuju barem 10, neki su realni pa vele 7-8. neki pisu po procjeni 7x EBITA 14 - 18 kn dok sam cak bio citao i 30 kn.. kome da više vjerujem?!
-
već pročitano. ne pratite
-
neka netko napise sto je bilo tko ce gledati.
-
Orange55: ziva istina. ja više para nemam. za mene je pravo bogatstvo u OPTE.
-
zasto je ovo stalo u 12 ??
-
znate kaj ekipa da se mi skupimo i u 12 pokucamo na vrata ona 2 ureda koja se navode?
-
pa na to i mislim
-
32 minute i startamo
-
ma to A1 i HT sabotira 100%