1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • April 16, 2020 at 3:24 PM

malo mi je so sve skupa glupo jer teoretski tako kada kupujem stan prodavatelj moze staviti u ugovor da ga do smrti ne smijem prodati. Teoretski onda i UG tu moze i zalgaviti. no dobro ne zelim biti offtopic

• dionicar
    • April 16, 2020 at 3:22 PM

dobro ali to teorstski znači da se A1 ne moze prodati ? mislim sto AZTN sve nadzire? :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • April 16, 2020 at 3:10 PM

a još bi me zanimalo, da li je teoretski moguće ako sam se ja javio na natječaj i ponudim najveću cijenu, ispunjavam navedeni uvijet da ne radim za neku drugu stranu, i onda kada ja kupim, jednostavno prodam UGu skuplje? tako smo zaobišli ovo "ne radi za neku drugu stranu" :)

• dionicar
    • April 16, 2020 at 2:06 PM

kolega Headhunter : mozete li to VI malo pojasniti i napisati da ne radim doktorat od clanka? tko daje prijjedloge i sl.. ?

• Kako otkazati SKDD potvrde o transakciji

• dionicar
    • April 16, 2020 at 12:18 PM

koliko ja znam cim ste se prijavili online na stranicama SKDDa automatski Vam je otkazano slanje pošte u pisanom obliku. tako sam ja prošle godine i tako je bilo.

• dionicar
    • April 16, 2020 at 11:41 AM

koja? ovo je nesto novo

• dionicar
    • April 16, 2020 at 11:36 AM

Charlos SLim da pomrsi racune A1 i UGu? Po mome misljenju sumnjam da ce biti 3. Zasto? sto 3. ima ako kupit OPTE? onda bi trebao i kupiti mobilnog operatera. Osim ako ne ide kupovati tek tako da kupi ono imam viska love pa cu nesto masno preplatiti samo da se malo igram sa fixnim operaterom u HR. Moje misljenje.

• dionicar
    • April 16, 2020 at 11:23 AM
    Quote from my moon
    Quote from Optimistcro

Šta se ovo dešava? Svi se umirili. Dajte malo tračeva iz Hta, Optime, Zabe...... Frend radi tamo, rođak onamo... čuo ovo, čuo ono....

Ne mora biti 100% istina, ne mora biti ni 50%, samo nek se napaćeni ulagački puk veseli

ili neki novi izračun, 11.45 do 13.50 kuna

a odakle Vam taj novi izracun? potkrijepite ga molim.

• dionicar
    • April 15, 2020 at 10:13 AM

tvoji rambo_5 . koja je nagrada? :)

• Prijedlozi za forum

• dionicar
    • April 14, 2020 at 3:58 PM

a kako se dobiva status "moderator" ? broj postova? osobno poznavanje Admina u stvarnome životu ?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • April 14, 2020 at 1:54 PM

a koji je vrag onda sa mojom PBZ gledalicom ? ispada da vec ima transakcija

• dionicar
    • April 14, 2020 at 1:50 PM

startali smo i mi

sto su svi nalozi izbrisani? na svim dionicama?

odim onih zadanih ujutro? sto je sa tiima zadanima ujutro koje ljudi nisu mogli ponistiti zbog kvara? kako se gleda na to?

ja bih se bunio ako sam zadao i vise nisam mogao ponistiti prije otvaranja

• dionicar
    • April 14, 2020 at 1:32 PM

hoćemo li startati danas više? potrošit ću pare na online shopping umjesto dionice?! kada se može očekivati otvaranje ZSEa ?

• dionicar
    • April 14, 2020 at 9:46 AM

kolege, dobro jutro. jucer sam malo istrazivao OPTE. Naime, kao sto se vec pisalo ako se ne varam na "starom" forumu" da su na OPTE javni biljeznici, neki domovi zdravlja, ZG Holding, jos sam dosao do podataka da je tvrtka APIS IT na OPTE (APIS inace radi uplatnice za ZG holding, pise Vam na svakoj), te da je ZET na OPTE. Navedeni podaci su sa poslovna Hrvatska. Rijec je o podatkovnoj te govornoj usluzi.

• dionicar
    • April 14, 2020 at 9:42 AM

cekamo ocitovanje ZSE :)

• dionicar
    • April 14, 2020 at 9:35 AM

meni isto ne radi.. sto desava? PBZ se poklapa bid i ask i ne izvrsava se

• dionicar
    • April 11, 2020 at 11:44 AM

Headhunter : pa o tome i pricam.. jer zamilite da bude 10 kn / dionici ?! tu je ZABA izgubila. zasto izgubila ? pred koliko godina je dobila 10 kn / dionici ? inflacija ljudi moji. 😊 sto mislite zasto nema kredita za gradjane stamnebih ispod 2% ? ( ok, postoji i poseban porez po zakonu koji je banka duzna placati ako plasira kredit ispod 2%, proguglajte malo pa cete znati o cemu pricam). dakle mora biti min 11 - 12 kn da ZABA tu izadje sa nekom minimalnom zaradom. Ali obzirom na "kupovinu" 200 000 korisnika i posljednji dio kolaca na nasem trzistu mora biti i izdasna premija. Ako nesto zelite kupiti onda to platite, i preplatite. 😎 Pa nije i UGa glupi da ne znaju izracunati da je minimalna vrijednist 10 - 11 kn kad se odbije dug ako mi na forumu znamo. K tome znaju da in je i A1 za petama... a znaju da i HT i ZABA mogu odbiti prodati ako ne budu zadovoljni ponudom. dakle i dalje stojim na 16kn kako sam vec pisao ali minimum 14. ne znam sto ostali kolege forumasi misle o mome postu ?

Hvala.

• dionicar
    • April 11, 2020 at 11:01 AM

a premija ? treba gledati dugorocno. javi dalje ostajem pri min 14kn/ dionici

• dionicar
    • April 11, 2020 at 10:40 AM

ja se moram priznati ne mogu snaci u izracunu jer ne mogu naci broj korisnika H1 prije pripajanja OPTe. ali mislim da ovaj clanak moze pomoci pa neka netko izracuna. 😎😁

https://www.poslovni.hr/domace/h1-pove…20-posto-114196

• dionicar
    • April 10, 2020 at 12:10 PM

Kajnak : ako je tako onda procjenjujem na 20 kn :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt