Ledica : na kojok burzi?
Tj preko kojih brokera?
Ledica : na kojok burzi?
Tj preko kojih brokera?
meni se cini da je Corona ucinila svoje i da ti "mali" koji nemaju financijsku zalihu a imaju mozda kredit ili i ako nemaju kredit neamju novaca za podmirenej tekucih obveza, zato pucaju zivci. prosjecan hrvat u banci ima valjda 10 000 eur i sad zamislite ako je to netko ubacio u OPTE.
sve zavisi koliko mozete prezivjeti bez primanja
ja recimo mogu i nije mi sila prodavati niti jednu dionicu, dapace jos sam dokupio iako mi je sad prosjek ulaska isti skoro. dokupio po prosjeku ulaska iz 2019.
bolje bi bilo sa po Xxx,xx po dionici
dakle 5000 eur tj USD valjda? ne moze bit EUR kad se u USA trguje u USD?
i samo 15 eur za 5000 eur?
Moller : eto.. i sto je tu bajkovito...?
Robertinjo : kao sto sam vec pisao, nisam kupio jso nista preko toga. znam da je 60 kn mjesecno paket. ( pogledajte gore) i svaka transakcija buy / sell 15 eur.
je.. ok je ako je minimalni nalog koliko? 10 000 kn u EUR protuvrijednosti?
ali ako zelim sa manjim iznosima.. recimo za 1000 kn ? a provizija 100kn... mislim da racunica ne drzi vodu ili sam pobrkao loncice ?
moze li mi netko reci koji "servis" preporucuje za trgovanje americkim dionicama, a da sam ja vlasnik dionice kao kod PBZ Brokera npr.?
i naravno da je provizijakorektna najbolej bez provizije kao kod Revoluta.
st-brajo hvala na linku.
Izgleda da ce biti licitacija ko na placu. 😉😊
Revolut posluje po onom kak se to vec zove osigurani depoziri za osiguranje stednih uloga.. agencija.
Znam da je novac na revolutu (ne dionice I kripto) osigurano do 100 000 eur.
JosefBeuys : 0 kn??????
Pa deolite je procjenio na preko 7 da ne ponavljam ko papiga vise a nakon h1 I preko 8.. ZABA po 10.. dosadan Sam Sam sebi vise..
A banke me vole gubiti...
Ako je 0kn onda firma ide u propast I dionicari se zadnji namiruju
JosefBeuys : a sto kazete na kombinaciju netko osnuje Novu firmu kojok UG posudi novac za kupnju OPTE ? Dakle UG nije vlasnik nego samo posudi novac? Zakln zaobidjen. 😉 Kao kada nemate novaca u vlastitoj firmi pa posudite novac iz privatnog dzepa za place zaposlenika I jednog Dana Taj ISTI novac vratite. Sve legalno 😊
Ali moze netko drugi za UG. Mogu ja npr. 😉
Ali opet nije li sve na razini eu osigurano do 100 000 eur?
No a premija da A1 ne odnese pred nosom ? Ocekujem barem 30% ako ne I 50%..
tele2 nije barem 7-8 godina u HR zaradio kune..
Tocno Ali ne garantira li drzava do odredkenog iznosa ? U HR 150 000 kn na brokerskom racunu ?
zlocesti : "Da bude sedam ebidta , minus dugovi, još uvijek na rok od godine dana ne vidim boljeg ulaganja na ZSE"
koliko je to onda po Vama?
Ha tako je to u zivotu..
Realno.. uskoro planiram prodati svoj Stan ( nije ostecen u potresu I nije u centru) I mislim traziti I vise nego sto Sam mislio prije potresa.
Zasto?
Uzmite par vecih gradilista gdje Se grade move zgrade poput ferenscice, spanskog , preckog, borovje..
E sad.. potraznje uvijek I'ma.. ali me budu se te zgrade izgraadile od danas do sutra sto znaci da se broj nekretnina u ZG zapravo smanjio.
U zg se vise ljudi doseli nego odseli godisnje.
Dakle.. stanova fali. I nije mi Sila prodati.
I ja kihnem blizu tih na lojtrama I eto olaksanja za mirovonski sustav 😁😂🤩