https://www.poslovni.hr/domace/evo-kol…sustane-4261470
Kaze G. Kukurin da su investicije postponed na 12-24 mjeseca. Cupavo vrijeme za njih
https://www.poslovni.hr/domace/evo-kol…sustane-4261470
Kaze G. Kukurin da su investicije postponed na 12-24 mjeseca. Cupavo vrijeme za njih
Samo oprezno, nisu puno toga rekli a nekako mi se cini da DDJH trenutno visoko leti.
Ako se neko zeli iskrcat ozgor 5 kn sad ima kolicinu od 80K dionica a trenutno stoji zaledeno. Hmmm jos ce neko vrijeme morati proci da vidimo put koji se kroci
Lijepo su se na biLdali danas, gdje mi to idemo.. Nekako mi se cini da je G Kresimir mnoge ohrabrio svojim postupcima
https://www.ictbusiness.info/kolumne/koment…optima-telekoma
Vise manje, sve je vec receno po x puta ali eto malo vecernjeg stiva
Ili je G. Kresimir zavrsio sa ruckom pa se dao u novogodisnji soping.
Op Op Opa ide nam Opte na 5icu.
Tu sam taman sa prosjekom i jedva cekam da je gledam zeleno na ekranu.
Moze li nam netko od vijestih kolega-crtaca sloziti graf za RIVP, bio bi zahvalan.
Volio bi si malo uzeti pred kraj godine.
Na Optimi sve traje dugo ali je konstantno interesantno. Signali dolaze sa svih strana, vaze se svaka stavka visestruko a kupovanje Mr. Kresimira mi odmah zagolica mastu da sam bio u pravu kad su mi se rucice tresle.
Bas bi bio lijep finish prije bozica pa da si pamtim 2020. po necemu pozitivnom.
Mogu konstatirati da su jako nabrijana ekipa, kao da jedva cekaju da nas pospu svojim Egom, - nema nam granica -
Grupa sa sjedištem u Nizozemskoj ujedno planira uložiti do 230 milijuna eura u daljnju modernizaciju mobilne mreže za potpuno 5G iskustvo i izgradnju najsuvremenije optičke mreže u toj hrvatskoj kompaniji.
Tu lezi zec a Zeko je Optima
Ah nista, mlate praznu slamu vec dugo vremena.
Finally da se pocelo trgovat sa 100k kn, Opte se budi i odmah mi je ljepse
Nije nam laka, treba se strpjeti jer ovome ce doci kraj a ispod 7kn ne bi nikako trebalo ic pa tamo negdje do 11, 12 ... sa premijom.
Takvo je moje vjerovanje.
Da sam znao da ce se toliko rastegnuti, ne bi se toliko izlozio. Sad mi preostaje samo cekati..klik..klak..
Poslao mail HT-u prije tjedan dana ako ima novosti o angaziranju investicijske banke i ako su ispostovali AZTN uvjete..
Nazalost nikakav odgovor nisam dobio. (mozda zbog korone) ???
Kad vidim da se na Opte trguje po 4,60kn i to kilavo a na perjanice; Ingra 8.10 i DDJH 4,30 dobijem osip i trazim di se gasi svjetlo.
Ekipa. Računajte i na mene.
Postovani,
Smatrate li da je vrijeme zapitati HT je li odabrao investicijsku banku za daljnji proces prodaje. Nikakve informacije nam ne dolaze od AZTN, Deloitte, medija itd.. te na koju adresu bi valjalo ovakav upit poslati?
I mi manji drzimo lijepu kolicinu papira, trpimo bas kao i papir te zasluzujemo kakav- takav odgovor.
Ovo je smijesno da inzinjer ima 5K placu.
Tipa ne mozes me ne platiti koliko ja mogu ne raditi!
Svaki poslodavac koji daje crkavicu od place mora biti svjestan da mu je i posao koji radi crkavica.. ako imas inzinjera, imat ces i velika ocekivanja od njega, veliku korist, zaradu a to treba nagraditi kako bis sve ovo navedeno mogao zahtijevati i traziti od njega.
Kada je posao lose poslozen, glave se gube u magli, lova se rasipa, place male, prezivljavanja, stecajevi itd..onda je za to kriv visi menadzment, bez ideje, vizije, misije itd.
Budite sigurni da gdje je radnik malo placen pa onda i inzinjer... sjede razno razni voditelji, direktori, menaderi, politicki podobnici itd koji ni ne znaju sta je kompas.
Ovo je bas zalosno za cuti pa se ne treba ni cuditi da ljudi odlaze.