1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • January 12, 2021 at 3:13 PM

nemo

Bas to, njih razumjeti je kao da razumijes mandarinski jezik a nikad ga nisi ucio.

Neke primjedbe od AZTNa i HAKOMa povjereniku, kako ja shvacam, Deloitte za sada ispunjava sve uvjete koje su im nalozene u uvjetnoj koncentraciji. tipa da nisu krsili zakon i da se u vremenskom perijodu sve odvija kako treba.

sve kriju kao zmija noge..

Mozda je netko nesto i prijavio pa se islo u provjeru

• Porez na kapitalnu dobit

• sasab
    • January 12, 2021 at 10:03 AM

Komu je jednako, a komu bolje s nižim porezom na dohodak od 1. siječnja

https://lider.media/sto-i-kako/kom…sijecnja-134861

• sasab
    • January 12, 2021 at 9:51 AM

INFO. Objavljeno priopcenje vezano za koncentraciju na stranicama AZTN-a

http://www.aztn.hr/priopcenje-za-…acije-htoptima/

• Što smo danas tržili

• sasab
    • January 11, 2021 at 2:56 PM

zlocesti Svaka cast za Opte, naslo se u carapici ;)

Kad bude realizirano preuzimanje, festat cu min 3 dana

• Birtija

• sasab
    • January 11, 2021 at 12:45 PM

Neka pise tko sta hoce, drukanje je ipak malo teze progurati ako odradis solidnu analizu. Ja sam uvijek za da nas ima stotine razlicitih misljenja jer onda dolazimo do infa sa razlicitih strana koje nikada nebismo ni primjetili ili bismo potrosili mnogo vremena za slicno.

Vrijedanje, napadanje, omalozavanje i bildanje ega iza nicka je priroda nekih ulagaca. Ako vam se netko ne svida, nit ga treba pratit nit trosit vrijeme..

Bilo je pametnih i od Nea i od Naima, pa nek si uzme kako ko hoce..

• Porez na kapitalnu dobit

• sasab
    • January 7, 2021 at 11:04 AM

Zglob

Bas si ga zakomplicirao, naci ces puno objasnjenja na netu a ovdje je link od G. koji te vodi kroz proces ispunjavanja za PKD

Inace, neznam preko kojeg brokera trgujes, ja sam na erste i kad odaberes datum za cijelu 2020, oni ti sve lijepo izlistaju da se ne moras muciti sa izracunima i proracunima.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• sasab
    • January 5, 2021 at 6:49 PM

Pozdrav kolege,

Ima li netko savjet oko Altcoin-a, koji su obecavajuci i tako to..

• Reorganizacija foruma

• sasab
    • December 31, 2020 at 1:39 PM

Vidim da nam forum Snježi. Bas lijepo

• Kolike prinose ostvarujemo

• sasab
    • December 31, 2020 at 1:35 PM

Meni na ZSE godina zavrsila u +5,2%

Umalo sam dobio infarkt kad je krenulo na proljece sa lock-down i sve mi se zacrveniloo pred ocima jer sam intenzivno poceo ulagati bas pocetkom 2020god. Sreca u nesreci je bila da sam u vrijeme lock -downa imao naplative poslove od 1Q 2020 i to upumpao da si smanjim prosjek sta je vise moguce te me to na kraju nagradilo sa plusom.

Vise puta sam pomisljao da mi treba psiha pomoc i da sam lud i ovisan o plesu na rubu te da cu pogubit svu ustedevinu s kojom se ˝kockam˝

Spasili su me gle cuda, DLKV i INGRa koji su bili jeftini za vrijeme korone te rusenje prosjeka na Opte sa 7,2 na 5,4 i kupnja RIVP po 21

Vlen isto ok odradio, steta sto ga nisam vise kupovao.

DDJH me zaje... do pajola sa onom vijescu da ce smanjiti vrijednost i jednostavno ju vise nisam mogao gledat u portfelju i zgadila mi se za svagda te sam se rijesio iste.

Rezime 2020. Uopce nisam pametan kako komentirati ovo cudo sta se sve izdesavalo, mislim si, neponovilo se.

Zelim Vam sve Najbolje u 2021. i LP..

• sasab
    • December 30, 2020 at 10:56 AM

Evo štorije od gospodina Drazena

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…stupa-internetu

• sasab
    • December 30, 2020 at 10:50 AM

Danas je kao krenulo trgovanje po asku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sasab
    • December 29, 2020 at 1:56 PM

Sve u Halt,

Dobro je stresao potres, samo da su ljudi zdravi i zivi

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • December 28, 2020 at 12:37 PM

Kako dolazi proljece, pandemija ce pomalo slabiti, stozeri kod nas i vani su blaži i ne zatvaraju granice olako iako je zaraza isla preko 1000% naspram 4. mj. ove godine.

Jednostavno, nitko si ne može priuštit dodatno zatvaranje i tražit ce svaku sansu za rad. Tu je i cjepivo kao dodatni bust.

Virus sve bolje poznajemo i naucit cemo se zivjeti sa njime..novo normalno.

Turisticke kompanije na prognozi od 70% su po meni preoptimisticne, sve tur. drzave su iscjedene a mi koji najvise ovisimo o turizmu jos i vise..

Vidjet cemo kakav je snjezni turizam u Italiji, Svicarskoj, Austriji, Sloveniji.. jos nije krenulo a nadaju se od 1. do 3. mj..

Moje misljenje, pandemija traje duze, duze su i posljedice te nesigurnost ljudi da trose na luksuz ˝nepotrebne˝stvari je veca, jednostavno smo se svi malo izmjenili i stvorili drukcije navike.

Neka Rivp odradi 50% 2019. sezone i to je top po meni.

Iz istre sam i ove godine su najbolje prosli vlasnici kuca za odmor pa zatim kamp kucice

slabije je islo hotelima, apartmanima, restoranima, barovima, nuditeljima izleta, prijevoznicima, trgovcima... velik je to lanac i domino efekt.

Zelim svima live long and prosper i da rasture najbolje sto znaju i mogu 2021.

• Sretan Božić i Novu godinu žele vam Dionice.NET

• sasab
    • December 25, 2020 at 12:29 PM

Sretan Božić Svima Nama Od Srca Želim

• Paralelni svemir

• sasab
    • December 22, 2020 at 1:52 PM

Evo i mene..

Rimac kupio Teslu i dr. Elonove firme i sve prebacio na ZSE te ugovorio sa RIVP investiranje i aranzmane za space turizam, sezona 2022/2023

Od Boring comp. napravio Funny comp. i dao INGRi, IGH, DLKV, DDJH da naprave svu infrastrukturu za povezivanje cijele EU tunelima, potpomognuti Koncarom i ERNT u zavrsnoj fazi i pustanje u pogon istih. (transport u EU postao green green A+++)

Kras proizveo čokoladu, nula šecera, manje kakaa, okus bolji i prodaje know how,

ADRIS razvio proizvodnju prirodne keramike putem manipuliranja dagnji i usavrsio oblikovanje, ATGR brendira i plasira proizvod

Uljanik, Zmaj, Vlen proizvode lansirne rampe za Space turizam i dr opremu..

Sabor ide na prvi pokusni let sa gorivom u jednom smjeru, da se vrate ce vec nekome gore nesto usecerit (ETA 2Q/2122)

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• sasab
    • December 20, 2020 at 12:37 PM

U petak 18.12. je

Raiffeisen OMF kat. B podebljao poziciju za 83K++

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • December 18, 2020 at 10:44 AM

https://lider.media/poslovna-scena…i-dolara-134598

O turizmu globalno

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• sasab
    • December 17, 2020 at 2:48 PM

Nekome je izlaz a nekome bogami ulaz. Svako najbolje procijeni za samoga sebe..

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • December 17, 2020 at 1:13 PM

Kad budu saborski zastupnici raspravljali o novom ZEM-u, sve ce se vrtit oko crvenih komunista, ustasa, partizana i 91´ 45´

Oni jednostavno ne znaju o cemu bi drugo pricali, to im je zajednicki jezik i na tu razinu govora su odavno procjepljeni.

Cisti igrokaz se sprema..

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• sasab
    • December 15, 2020 at 10:35 AM

Tonu ko kamen u vodi

1. Privacy Policy
  2. Kontakt