Posts by sasab
-
-
https://www.ictbusiness.info/vijesti/nove-u…e-za-eu-gradane
Na ovom projektu je ukljucen i Cardano, moguce je da ce se graditi na njihovoj tehnologiji. Bumo videli..
-
99.90 kn... neznam sta znaci ali lijepo izgleda
-
Raifica prekjucer minus 25K lagano spusta. Da mi je znat da li se netko krca medu prvih 50 dionicara i vidi ovu situaciju kao priliku za dokup nakos sto je nastala ”panika” bez pokrica i srusila nas na niske grane..
ako netko kupi knjigu a ima je od prije 10tak dana pa da usporedi i podjeli sa nama, bio bi zahvalan
-
Ovo je ruzno za gledat. Nakon toliko vremena od kad je Ana prebacila po 6 i kusur, mi letimo dolje na 4 kn.
Izgleda da je Kreso jeo bunike ili mu se nesto dobacilo u hodu, kako god, slucaj za istraziti a poznavajuci nase institucije, Pojeo Vuk Magare!
-
Je da, u srpnju su izvjestili kako ce angazirati investicijsku banku a negdje u prosincu da je ta banka C.Suisse.
-
Istina, valja nam se jos malo strpjeti pa da viimo rasplet dogadaja..
osobno misljenje je da cemo biti nagradeni jer se prodaje telekom koji moze ojacati poziciju second igraca na trzistu i da je jako primamljiv ulaz na takvo trziste. Prilika za investitore je sasvim primamljiva a pustiti to u bezdan i graditi ispocetka mi je totalno suludo.
Ipak je najdraze, Pali, Vozi!!! a ne graditi, testirati ulagati, privuci, osvajati, dokazati se itdi...
Linija lakseg otpora i brzeg profita..di ces bolje..
-
strpite se i izdrzite ljudi moji jos malo, na maratonu je uvijek najtezi posljednji kilometar. Tu ljudi pucaju i padaju u nesvijest,
Evo me vec god i pol u optimi a ovih zadnjih mjesec i pol cu protrcat hrabro sa zatvorenim ocima jer sto sam do sad sve dozivio a nisam posustao me stavlja u rang sa najboljim maratoncima.
-
Prijedlog je prijedlog a ovo rasipanje manipulacija i pogodovanje.
Ovakva vijest je jako pogubna za mnoge, bolije bi bilo da se zaustavi trgovanje kad se vec tako opako špekulira
-
Slicne stvari se desavale i na Đurici, koja katastrofa
-
Na Binance ulovio Cardano po 1.02. USDTa pa cu vidjet sta bude
-
Ako jos malo padne, kupujem. Tu bi mi bila zona ulaska.
Sada trenutno mi se neda kvariti prosjek
-
Zadnjih dana je dosta nervozno tipkanje u svezi sa Optimom. Da se zakljuciti kako nam je svima vec dosta trakavice koja traje evo vec vise od godine dana.
Reklo bi se da smo ”Muski” usli u istu sa puno nepoznanica i racunajuci na ljep prinos prilikom prodaje a sad nam ostaje, strpiti se jos malo i vidjet rasplet situacije. Poslije cemo plakati ili od srece ili od tuge
-
A moguce je, nisam pratio duze vrijeme. I 150k je lijep broj korisnika, zamisli koliko je to zivkanja i nudenja korisnicima, marketing i sve ostalo..
-
Hehe, da malo usporeno, zvuci kao od saborskog zastupnika
Ako Telemah ne kupi Optimu, to je promasaj desetljeca. Treci igrac na trzistu nece tako ubrzo postati.
200K korisnika u paketu sa infrastrukturom, ready to go je prilika samo takva za svakog ozbiljnog igraca na trzistu gdje se tehnologija doslovce mijenja iz godine u godinu i implementira tako brzo da nam se u glavi zavrti od noviteta. To znaci da je i trziste ludo ubrzano a ako se previse mislis, ode baba sa kolacima a ti prodavaj bonove i dalje..
Kako god, Optima ima tezinu a mogla bi i kvalitetno prodisati sa kvalitetnim menadzmentom.
-
Ma ne, to su njegovi sretni brojevi koje stalno ponavlja jer ga prate u sreci
-
Gospodin
KOPSEJAK KREŠIMIR 644.444 Zaokruzio na svoje cetvorke i to bi bilo to, zar ne?
Njegovi snovi, teznja, balanc become to reality.
Sad jos i mi pa nek pocne ljeto
-
Bas gledam na Sabor Hr i nema nigdje za nac nista vezano za ZEM, ni kad ce da bude ni da je u proceduri. Ima li netko saznanja sta se desava?
-
Ovaj Pas je jako opasan, ima toliko veliki supply da su i kitovi poceli lajat na mjesec. Samo promatram sa strane i cudim se..
-
A nista, jos koji normabel pa ce sve biti u redu.