1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • June 12, 2021 at 10:17 AM

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…lemach-hrvatska

Promjene u UGu

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• sasab
    • June 11, 2021 at 4:03 PM

https://www.ictbusiness.info/vijesti/nove-u…e-za-eu-gradane

Na ovom projektu je ukljucen i Cardano, moguce je da ce se graditi na njihovoj tehnologiji. Bumo videli..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • June 9, 2021 at 4:00 PM

99.90 kn... neznam sta znaci ali lijepo izgleda

• sasab
    • June 9, 2021 at 11:52 AM

Raifica prekjucer minus 25K lagano spusta. Da mi je znat da li se netko krca medu prvih 50 dionicara i vidi ovu situaciju kao priliku za dokup nakos sto je nastala ”panika” bez pokrica i srusila nas na niske grane..

ako netko kupi knjigu a ima je od prije 10tak dana pa da usporedi i podjeli sa nama, bio bi zahvalan

• sasab
    • June 7, 2021 at 1:55 PM

Ovo je ruzno za gledat. Nakon toliko vremena od kad je Ana prebacila po 6 i kusur, mi letimo dolje na 4 kn.

Izgleda da je Kreso jeo bunike ili mu se nesto dobacilo u hodu, kako god, slucaj za istraziti a poznavajuci nase institucije, Pojeo Vuk Magare!

• sasab
    • June 6, 2021 at 9:11 AM

Je da, u srpnju su izvjestili kako ce angazirati investicijsku banku a negdje u prosincu da je ta banka C.Suisse.

• sasab
    • May 31, 2021 at 12:38 AM

dionicar

Istina, valja nam se jos malo strpjeti pa da viimo rasplet dogadaja..

osobno misljenje je da cemo biti nagradeni jer se prodaje telekom koji moze ojacati poziciju second igraca na trzistu i da je jako primamljiv ulaz na takvo trziste. Prilika za investitore je sasvim primamljiva a pustiti to u bezdan i graditi ispocetka mi je totalno suludo.

Ipak je najdraze, Pali, Vozi!!! a ne graditi, testirati ulagati, privuci, osvajati, dokazati se itdi...

Linija lakseg otpora i brzeg profita..di ces bolje..

• sasab
    • May 30, 2021 at 6:25 AM

strpite se i izdrzite ljudi moji jos malo, na maratonu je uvijek najtezi posljednji kilometar. Tu ljudi pucaju i padaju u nesvijest,

Evo me vec god i pol u optimi a ovih zadnjih mjesec i pol cu protrcat hrabro sa zatvorenim ocima jer sto sam do sad sve dozivio a nisam posustao me stavlja u rang sa najboljim maratoncima. :love: :love: :love:

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• sasab
    • May 21, 2021 at 3:16 PM

Prijedlog je prijedlog a ovo rasipanje manipulacija i pogodovanje.

Ovakva vijest je jako pogubna za mnoge, bolije bi bilo da se zaustavi trgovanje kad se vec tako opako špekulira

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• sasab
    • May 21, 2021 at 3:04 PM

Slicne stvari se desavale i na Đurici, koja katastrofa

• sasab
    • May 19, 2021 at 4:12 PM

Na Binance ulovio Cardano po 1.02. USDTa pa cu vidjet sta bude

• sasab
    • May 18, 2021 at 11:20 AM

Ako jos malo padne, kupujem. Tu bi mi bila zona ulaska.

Sada trenutno mi se neda kvariti prosjek ;)

• sasab
    • May 17, 2021 at 3:57 PM

Zadnjih dana je dosta nervozno tipkanje u svezi sa Optimom. Da se zakljuciti kako nam je svima vec dosta trakavice koja traje evo vec vise od godine dana.

Reklo bi se da smo ”Muski” usli u istu sa puno nepoznanica i racunajuci na ljep prinos prilikom prodaje a sad nam ostaje, strpiti se jos malo i vidjet rasplet situacije. Poslije cemo plakati ili od srece ili od tuge

• sasab
    • May 13, 2021 at 12:28 AM

A moguce je, nisam pratio duze vrijeme. I 150k je lijep broj korisnika, zamisli koliko je to zivkanja i nudenja korisnicima, marketing i sve ostalo..

• sasab
    • May 13, 2021 at 12:13 AM

Hehe, da malo usporeno, zvuci kao od saborskog zastupnika ;)

Ako Telemah ne kupi Optimu, to je promasaj desetljeca. Treci igrac na trzistu nece tako ubrzo postati.

200K korisnika u paketu sa infrastrukturom, ready to go je prilika samo takva za svakog ozbiljnog igraca na trzistu gdje se tehnologija doslovce mijenja iz godine u godinu i implementira tako brzo da nam se u glavi zavrti od noviteta. To znaci da je i trziste ludo ubrzano a ako se previse mislis, ode baba sa kolacima a ti prodavaj bonove i dalje..

Kako god, Optima ima tezinu a mogla bi i kvalitetno prodisati sa kvalitetnim menadzmentom.

• sasab
    • May 10, 2021 at 5:47 PM

Ma ne, to su njegovi sretni brojevi koje stalno ponavlja jer ga prate u sreci

• sasab
    • May 10, 2021 at 5:40 PM

Gospodin

KOPSEJAK KREŠIMIR644.444

Zaokruzio na svoje cetvorke i to bi bilo to, zar ne?

Njegovi snovi, teznja, balanc become to reality.

Sad jos i mi pa nek pocne ljeto 8)

• sasab
    • May 7, 2021 at 2:25 PM

Bas gledam na Sabor Hr i nema nigdje za nac nista vezano za ZEM, ni kad ce da bude ni da je u proceduri. Ima li netko saznanja sta se desava?

• sasab
    • May 6, 2021 at 2:47 PM

Ovaj Pas je jako opasan, ima toliko veliki supply da su i kitovi poceli lajat na mjesec. Samo promatram sa strane i cudim se..

• sasab
    • May 5, 2021 at 9:57 AM

A nista, jos koji normabel pa ce sve biti u redu.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt