Vjerojatno necemo cuti nista ali meni to nije OK
Posts by sasab
-
-
Evo raste vec 2 mjeseca, jos od razine 3,55. Meni je cudno da investitori ne preispituju dublje FI. Svako malo u medijima se slave kao feniks gradevine u HR.
Vidjet cemo dokle ce, ako ne bude ugovorenih poslova po meni bi mogao odigrati jaki pad i nazad na 3,5.
-
Sad bas gledam i vidim da je kolega Neo trajno iskljucen. Zanjima me koji je krimen nosio da je to zasluzio? Meni je osobno bilo drago procitati njegove postove, smatram da je forum zajednica zakinuta za karakternog kolegu a o karakteru ne sudim.
-
Ja to gledam ovako, ponuda je bilo a HT ih nije uspio realizirati do 31.07. te je sada sve prebacio na invest. banku koja ce do kraja odraditi posao. Rastezalo se oko dubinskog snimanja, korona, izmjena zakona dolazi pa se nekima ni ne zuri itd.
Po meni je sve ok, HT prbacio na Inv. banku i proces prodaje se nastavlja...
-
-INGR - Odradio 100%. Firmi izgleda PR radi sto na sat a drugo mi zvuci sta bi bilo kad bi bilo..
Kako god, nakon Opte u petak i crvenila, ovo je lagano osvjezenje
-
AZTN kad objavljuje priopcenje bi trebala navesti datum da znamo kada je i tko koga obavjestio. Ovako ispada sve nedoreceno i u zoni muljanja sa rijecima.
Citam oba priopcenja po tko zna koji put i opet ne razumijem sta je pjesnik htio reci.
Prvo priopcenje iz 04. kolovoza
Drugo priopcenje iz 07, kolovoza
Mislim si dali je moguce da je HT za zavrsne pregovore angazirao invest. banku sam od sebe ili je to po sili neispunjavanja pristiglih ponuda.
-
Bit ce zanimljiva knjiga dionicara, netko se sigurno krca
-
Dodatno priopćenje vezano uz proces prodaje dionica Optime Telekoma d.d.
AZTN ovime obavještava da je Povjerenik Deloitte d.o.o. izvijestio AZTN da će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke za daljnji proces prodaje odnosno poduzima aktivnosti kojima bi se spriječilo moguće kašnjenje u pogledu ispunjenja obveza propisanih rješenjem AZTN-a o uvjetno dopuštenoj koncentraciji poduzetnika HT i Optima.
Nigdje ni rijeci o pristiglim ili ne pristiglim ponudama. Tumacit se moze svakako ali jasno je da HT ispunjava "svoje" obaveze o angaziranju inv.banke za daljnji proces prodaje i to je to.
Jos je sve frisko i sada bi stvarno bilo uredu da se HT ocituje o prodaji jer sve je nekako nategnuto, u magli, nedoreceno
-
Ko zna koji su razlozi nezadovoljstva HT-a
Mozda je i bolje da Inv. banka to prodaje, moze ici brze a po kojoj cijeni sam bog zna.
Ovo je bolno za gledat, uffff
-
Ovo je cisti horor za gledat
-
@Perica
Svako ulaze kako misli da mu je najbolje i nema smisla nikoga prozivati da li je to ispravno ili nije. Ovdje dijelimo informacije i razmisljanja, pa kome se svidilo kome ne. Ulazu se vlastiti novci i nikome nije nista iz usta uzeto.
Na kraju svega, tvoj novac, tvoja ludost, tvoj dozivljaj, adrenalin, zarada, kocka itd..
Live your life and let live!
-
Svi uvijek vrtimo UG UG a sto ako je A1 zagrizao posteno, mogao bi i on dostaviti visoku ponudu i premiju.
Jacanje pozicije na trzistu za A1 je od visoke vaznosti da ne ispadne kao manji telekom a insajderima na trzistu (HT A1) bi to odgovaralo da narednih godina gule korisnike kao i do sada.
AZTN mozda odgovara dolazak treceg operatera i da se sve malo razvodni ali politika zauzimanja trzista je nesto sasvim drugo.
Kakav god rasplet bio, bit ce jako veselo za njih a i za nas male dionicare. Mijenjanje ZEM, nabidavanje, investicijski fond, zadnji kolac na trzistu, dolazak 5G itd..
Veselim se
-
Opte ne mrda nikud, dok ne izade bilo kakva vijest samo se mrcvari oko petice. Koliko jos cekati? Ovo Jakov ne bi izdrzao!
-
DLKV je puko.. 50k dionica u 15 minuta.
lijepo
-
Vidim da mnogi podcjenjuju Ingru i hrvatsku politiku gospodarstva. Kako god, jedno je sigurno a to je da je kod nas sve moguce a pogotovo ako si iz politickih krugova i blizu vatre (vlasti)
Bit ce tu svega, spremite se na šou
-
+OPTE
tek toliko nek se nade.
-
- DDJH
Lijep minus sam si slozio a vjerovao u vile i vilenjake koji pucaju iz tenka.
Pobjeda ili Poraz nam je svakodnevica ( tjesim sebe ) a zelim srecu vlasnicima DDJH u buducnosti.
-
G. Mladen J. zauzeo 9. poziciju u TOP10 a Erste Plavi dao petama vjetra te ga vise ne gledamo.
Po meni je Dalekovod kvalitetna firma koja radi na stranim trzistima i ima lijepe reference iza sebe. Nadam se da ce rijesit utege iz proslosti te dovest u red poslovanje kako bi nastavili raditi u inozemstvu.
Na EU trzistima je konkurencija velika a zahvati na visokim standardima i tu su profilirani kao igrac sa kavlitetom i znanjem.
-
Ovih 40K u šutu je baš lijepo za vidjet
-
Pozdrav s mora.
Turizam u doba Korone!
Kod prijatelja prvi gosti dolaze za 7 dana a renta 8 apartmana, prijateljica ima ovaj i slijedeci tjedan punu kucu (last minute aranzman). U kampu 35% popunjenosti, 25% Hotela otvoreno dok se drugi trenutno ne planiraju otvarati. Po cesti se vidaju strane tablice, za ovo doba zanemarivo. Restorani rade laganini.. mnogi sezonci i studenti jos uvijek nisu poceli raditi, standovi vecinom zatvoreni, barove i plaze vikendom pune domaci ljudi. Preko tjedna prazno.
Duboko se nadamo da ce 7 i 8 mj biti navale turista, za koronu nitko nista ni ne pita.
Ceka se uz dva gemista ne mogu nam nista