koliko sam primjetio stavka "Ulaganja u ostale vrijednosne papire poduzetnika unutar grupe" se uvećala za cca 100 mil kuna....
Posts by abbadon
-
-
-
Vidim da je forum totalno zaspao, kao i burza. pa idemo staviti neku vijest.
Prodan AP Dubrava za $ 13m
Prodan AP Revelin za $ 13m
može link kolega?
-
načelno je još jedna u nizu dobrih vijesti, ali bez novih poslova ovo je i dalje po meni visoko rizična dionica....
-
sve pršti od transakcija danas....
-
Peto-OPTE imam!
6. Kupite Viro. Tu nikada ne znate hoce li sutra biti blokada. Nikada nije dosadno😛
bar imate uzbuđenja u životu s dionicama Vira
-
- dlkv po 7.7 jučer
-
još menadžment dokupljuje....
-
ima li neki drugi razlog za stagnaciju cijene ove dionice osim nelikvidnosti tržišta?
-
Pa ne kupuje taj svojim novcem.
nego čijim?
-
Sudeći po početku dana, danas je Ingra u modi.
E tu Ingru stvarno ne razumijem
ni ja, ali menadžment firme je otkupio dionice pa valjda oni znaju nešto više nego mi obični smrtnici
-
vidim da nam slijede klasični astronomski prometi petkom
-
očitovanje oko promjene cijene.... https://zse.hr/default.aspx?id=99478
-
opet kreću prometi razine respektabilne kvartovske pekare meni se čini....
-
je li netko slučajno radi preko FIME ? kakvi su dojmovi ?
-
Znam šta je problem.
To su ovi kolege koji se silno trude zaustaviti nekontrolirani rast na nekim dionicama odlučili poduzeti radikalnije mjere, pa su precvikali optički kabel strateški bitnom brokeru za to područje. Subverzivno diverzantske akcije i specijalni rat svim sredstvima da se spriječi rast pod svaku cijenu. Prošli put su greškom precvikali krivu optiku pa su srušili Bečku burzu, sad su naučili gdje su pogriješili. Na onom kabelu je pisalo HT, a treba HITA i tu je bila greška. (malo šale, kad je već prilika)
antikristi i masoni, komunisti ovi oni, režu optičke kable.... da nas ne bude....e moj narode....e moj narodee
-
bome je danas isto žestoko krenulo....al u rikvec...
-
oporezuje. plus prirez na porez. nema djabe ni u stare babe na ovim prostorima....
-
zbog menadžera koji otkupljuju dionice kao fizičke osobe?
-
-igh po 170.... sretno novim vlasnicima