Stvarno ne vidim kako bi naš slučaj mogao završiti pred ESP-om? Jedino što mi pada na pamet je procesna i materijalna konsolidacija...
Posts by Ivan1902
-
-
Ajmo iskreno, da se sutra objavi u novinama da je RH dužna IT isplatiti XX milijardi € zato što je dobio arbitražu pred ICSID, koji su naši potezi?
Što mi možemo učiniti osim odseliti se, jer je država dužna XX milijardi koje nema?
Ja mu želim sreću, jer su ga zajebali kao i mene, i više od toga da on dobije, želim da oni izgube, ali što mi imamo od toga?
-
Evo, taman zadnji tjedan 7.mjeseca, Valamar je odlučio da neće isplatiti bonus svojim sezoncima od 250€, te ja nakon toga nastao stampedo... Ne znam što se promjenilo u međuvremenu, ali hoteli su pristojno popunjeni, ali nisu puni...
Ako je rast od 11%, a inflacija je cca 10%, onda to i nije neki rast, tj. znači da su samo prilagodili cijene rastu troškova...
-
Hvala na grafici. Lijepi skok zaposlenosti u RIVP u odnosu na niz proteklih godina. Tko zna zašto su sada odjednom zaposlili toliko više ljudi i dali im više plaće.
Usput, reče otprilike gospodin koji je prošli utorak vodio online prikaz rezultata RIVP. Parafraziram: "Mi se ne možemo identificirati s novinarskom histerijom oko toga da sezona nije (dovoljno) dobra. Možda postoje neki na koje se to odnosi, ali mi to ne osjećamo."Zapravo, u Valamaru trenutno traje val masovnih otkaza jer sezona ne ide u dobrom smjeru. U Poreču je toliko kritično da ljudi rade 2 ili 3 posla.
-
-
Zapamtite ovu kuću, jednog dana će možda na nju trebati staviti zabilježbu 😅
-
Fascinantno je koliko se truda ulaže da se održi neodrživo... Brodogradnja 2.0
-
Skupština Udruge malih dioničara
-
Novi razvoj događaja...
Naš izvor iz Fortenove: Ovo je najizgledniji kupac, poznata i cijenaFortenova se prodaje jer joj kreditori više ne vjeruju, a povjerenje je izgubio i menadžment predvođen Fabrisom Peruškom koji je postao produžena rukadanica.hr -
Ne znam tko je trenutno u bankama, ali nakon Credit Suissa, SVB-a, ovo je slijedeće:
Credit card debt is at an all-time high, putting households near 'breaking point,' study showsCredit card debt hit a record $930.6 billion at the end of 2022, putting households' finances near a projected breaking point, a new report finds.www.google.com -
Ukoliko IT dobije arbitražu, stvarno ne znam odakle državi novce da ga se obešteti!? Možda neka nova obveznica ili tako nešto!?
Međutim, koliko god bilo nepravedno da se IT naplati a mi mali ne, mislim da država neće sama od sebe bilo koga ići obeštećivati, mislim da nemaju novce ni za IT, kamoli za nas male...
Eventualno ako za nekih 10ak godina dođe neka presuda od ESLJP-a kao u slučaju NLB..
-
Short na paypal, već su gro pali, ali ide to još dolje... sa ovakvim načinom poslovanja, nemaju budućnosti
-
Ima li smisla poslati prijavu Europskom ombudsmanu?
-
Tilray mi skočio skoro 30%, bliže se midterms u USA kao i legalizacija kanabisa... Moram priznati, nisam ovo danas očekivao...
-
Evo ga, ovdje ukratko...
-
Mislite da bi moglo biti gužve oko Credit Suissa? To bi mogao biti okidač tipa Lehman Brothersa...
-
Zašto se spominje London?
-
Poseban porez na tvrtke koje imaju prekomjernu dobit?! Što to uopće znači!? Po kojim kriterijima?
-
Evo moram pohvaliti Tiger Trade, dakle, radi se o brokeru iz Singapura, IKBR su suvlasnici... odlični... novci se uplaćuju preko Wisea... Budu u roku od 10ak min na brokerskom, a pružaju mogućnost trgovanja na US, HK, CN, LON, SG, AU, i Futurese, također nema problema oko kupnji ETF-ova... moram priznati, otkriće...
I mobilna aplikacije je super
-