A zašto bi im zabranio?
Posts by lebowski
-
-
Kazu kad se otkljuca lova sa OPTE da ce ZSE zivniti ... e pa moj novac nakon 15god. ZSE nece vise niti pipnit... ovo je groblje tesko... samo od pocetka ove godine na kriptu x2... a da negovorim proslu cilu...
Ljudi bizite sto prije sa ZSE.. zahvalit cete mi poslin... 😁
PA jesi li izišao iz kripta? Ili misliš da će se prinos od x2 za manje od mjesec dana nastaviti?
-
A koliko košta polica u punom opsegu pokrivenosti postojećih rizika? Jer ako je cijena defacto ista onda je njihova promidžba obmanjujuca. Mijenja se defacto kanal prodaje, a to onda ne utječe ne konkurentnost ponude. Tada je jedina prednost da možeš sklopiti ugovor i platiti ga iz “udobnosti naslonjača”.
LAQO je cheap ass proizvod. Totalni fail kao proizvod. Uspješna kampanja, inovativan kanal prodaje, ali prijevara od proizvoda. Crno jaje ih razbija jer ima konkuretniju ponudu.
ja sam usporedno gledao (po jednakom kriterijima - osnovno + putnici + vuča) na Kompare.hr, osiguraj.me (Crno jaje) i Laqo. Laqo je bio najjeftiniji, a i najjednostavniji za plaćanje. U mom slučaju Crni jaje ih nije "razbilo", što ne znači da to pravilo vrijedi za sve. Moguće je i da Laqo i Crni jaje ciljaju na različite dobne skupine ili rade neku drugu razliku.
CO, prije Laqog, nije imao jeftine cijene obaveznog AO. Sad ih ima, s tim da će ponuda CO uvijek biti skuplja od ponude Laqog.
-
Ovo je stvarno kao da se bira direktor, kako li se već zvalo, SOURa Podravka. Ludi me što se ne pita županijski i gradski HDZ.
-
crobex je danas u odnosu na europske indexe i američke futurese "oaza sigurnosti".......nemože mu nitko ništa jači je od sudbine.......ostaje kao i uvijek za vidjeti da li je to dobra ili loša procjena......u zadnje vrijeme dobro prati razvijeni svijet.....možda i pomalo iznenađujuće......
Potop vani, jel da, vidim pola posto u minusu Dow Jones, ljudi se bacaju u očaju kroz prozor...
-
Prvo čitanje pa drugo čitanje pa onda izglasavanje, hold your horses.
-
Ma pokrenuo sam temu @Neo , jer sam danas gledao njegove preporuke sa pocetka prosle godine i vidim da je neke targete pogodio kao da je imao kristalnu kuglu, pa sam fasciniran s tim. Znam da je nekad bio preuporan, pa je cesto bio banan, ali sveukupno puno bi bolje prosao da sam ga slusao.
P.S. @Neo ako ovo citas javi se ponekad ili posalji neki znak da znamo da si tu
Na starom forumu Neo ti je salt. Kad tamo pogledaš sve njegove postove na IGH-u, uglavnom se svi svode na isključivi druk. Ili hvalospjevi ili pljuvanje, a firma ista. Za takvo što zaista se mora imati obraz. Meni bi bilo neugodno tako pisati, a da svi znaju što sam pisao doslovno jučer.
Koliko vidim, ovdje više nije pod banom, tako da može slobodno pisati, mada on to možda ne zna. Kako je ban skinut njemu, trebalo bi skinuti i aresu i NaBiduAsku. Banirani su zbog dva nicka. Trebalo im je drugi nick obrisati i upozoriti ih, a ne trajno banirati.
S druge strane, imamo naima koji je dosad imao gomilu nickova, a još uvijek egzistira, trenutno pod Flayer, mada je uz sve te nickove još i bahat, arogantan i sklon vrijeđanju. Usto, što god napiše, nikada ničime ne potkrijepi, niti argumentira. Najjači mi je njegov odlazak s foruma i bit će gost. To valjda da mu se IP adresa oslobodi da može ponovo otvoriti novi trenutni nick. Akrobacije.
naim u malom prstu ima više znanja od 80% nas ovdje, arogantan je i bahat, sklon je vrijeđanju kad je u pitanju samoobrana, ali ja bih ipak rekao da je strog, pošten i pravedan i da druka isključivo argumentima. Što se tiče ostalih bananerosa, a pogotovo tehničke analize, moje je mišljenje da on tko ulaže na osnovu tehničke analize zaslužuje imati Nea.
-
Bez obzira na fundamente koji su odlični, ovaj nagli rast na velikom volumenu (za hrvatske prilike) meni se čini da je indikator za nešto drugo što šira javnost z ovom trenutku ne zna. Je li to preuzimanje ili neki veliki posao ili nešto treće, nemam pojma. Naravno, možda nije ništa, postoji i ta opcija.
-
Raspricalo se ovdje o Neu kao da je prorok Mojsije a nitko nije primjetio da je puno interesantnijji clan ove mali virtualne zajednice nestao sa ovih prostora.
Kao i da Neo vise nije u banani. Zanimljivo!Ako mislimo na našeg momka jedinstvenog stila, tu je on, živ, zdrav, mudar i zajedljiv i dalje.
-
Mene ako sjećanje ne vara, kad je opte bila na jedno 4.5, u jednom postu je napisao da ide na 6, a u drugom da ide na 4. Kako je netko već napisao, imao je 50-50, ovo s opte to potvrđuje.
-
Pa ako raspravu svedemo na Crobex, imamo situaciju da se taj bogački Index onako odokativno dignuo 5% od dna i sad svi predviđaju globalnu apokalipsu.
ma nema nikakve apokalipse, nego je svo tržište izmanipulirano na ovaj ili onaj način, i dok se situacija ne raščisti, nije pametno biti dugoročan nigdje ako nemaš neku siguricu da će sve biti ok.
jbg., mene je gadno opeklo u ožujku i kad vidim poremećaje na tržištu, uđe mi zmija u takujin.
al to sam ja.
ako vas smeta to što vidim, neću više o tome pisati i sve ok.
Ma ne ssmeta, dapače.
-
Pa ako raspravu svedemo na Crobex, imamo situaciju da se taj bogački Index onako odokativno dignuo 5% od dna i sad svi predviđaju globalnu apokalipsu.
-
Ne mogu vjerovati da ovdje na forumu imamo stručnjake koji na osnovu jednog grafa i u deset rečenica mogu predvidjeti budućnost.
Predvidjeti buducnost nije tako komplicirano ako si ucio povijest.
Nije teško ni predvidjeti kišu. Ne moraš čak ni biti meteorolog. Samo kažeš da će biti kiše i kad-tad ćeš pogoditi.
-
Ne mogu vjerovati da ovdje na forumu imamo stručnjake koji na osnovu jednog grafa i u deset rečenica mogu predvidjeti budućnost.
-
na djelu je čisti reflation trade.
po zdravom razumu, na duži rok, totalno neodrživa priča.
al, Bože moj, uživajte dok traje (do FI za Q4).
samo se nadam da svi imate targete za izlazak.
ja sam i dalje "konzerva" i čekam u CASH-R-A.
pusa svima
Uhvatilo te na krivoj nozi pa je reflation trade.
-
Po meni, pesimisti uvijek najbolje prođu kod ulaganja jer i kad izgube lovu, u pravu su.
-
Ajme kako ste vi svi pametni
Zloćka trguje na svjećicu .
Bilo bi dobro i da ih pogleda ponekad
Nisam gledala Opte odavno. U sadašnjem trenutku, na ovoj cijeni , papir je iscijeđen.
Za pomak će trebati vijest.
Ovakva ii onakva
Opte, better be good, zbog tebe sam propustila obogatiti se na Saponiji, Vlenu, Moderni, parkirati se u HT,
Bolje joj je da bude dobra.
Oa ne treba ti svjećica da skužiš da kad cijelo tržište ide gore, onda i pojedinačno dionice idu gore.
-
Ukucaš u Google 5g i optika i već prvi ili drugi rezultat je tekst u kojem stoji ovo:
Operateri ističu da je jedan od preduvjeta postavljanja 5G baznih stanica kvalitetna povezanost, tj. da imaju optičku vezu. Kad je optika postavljena, spajanje fiksnih korisnika samo je novi izvor prihoda operaterima.
-
Nisam ni ja imao pojma. Sućut obitelji. On je valjda bio jedini manager kojeg je HDZ postavio, a da je uspio napravit dobar posao.
-
Pa ajmo se skupiti pa zajednički kupiti članak, ja dajem 1,50 kn.