Trend je konstantan... samo su se uspostavili temelji za malo jacu podrsku. Tko zeli moze se iskrcat da zimu docekamo u miru bez slijepih putnika...
Posts by BabaLuji
-
-
Alpha Adriatic u pohodu na rabljene tankere i bulk carrierePULA - Hoće li pulski brodar Alpha Adriatic iskoristiti aktualni trenutak oporavka pomorskog tržišta za kupnju brodova iz stečajne mase Uljanikovih društava…www.seebiz.eu
Ne znam jel ovo vec objavljeno... u svakom slucaju ulpl bi trebao ici na nove razine, jedini brodar koji ima slabu likvidnost za sada. Ovo je pametnija odluka nego gradnja novih brodova, sa starima odmah se ide u posao i donosi dobit svakoga dana. Svakoga dana nova otpimisticna prica za nase brodare. U svakom slucaju dobre vijesti na podrucju dry bulka. I vrijeme je...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Brodovi kao vino... predivno
-
malo literature u ove tople dane...
Carriage of Containers on Dry Bulk Carrier | Hellenic Shipping News Worldwide
Brazilian activity bumps capesize rates to three-month high | TradeWindsSpike in US coal exports may be adding further support to capesize spot rateswww.tradewindsnews.com -
Zanimljivo je koliko ugljena dolazi...
-
113 687 komada - 6 milja eurica... jel to se moglo kao kod jdpl uzet recimo po 200
popust na kolicinu
-
Jel ima ovoga vani da li netko prati? Mislim na ovo poklanjanje popima. Do kada ce to trajati... moglo se obestetit i u dionicama belja leda jamnice kao branitelje sto su...🤔
-
851 kom na 1000 kn nisam odavno vidio... predivno bi bilo ponovno doci na normalno. To je fer cijena a i drugi tako razmisljaju
-
Malo u medijima o najprofitabilnijoj i najperspektivnijoj luci kod nas
Luka Ploče bilježi odlične poslovne rezultate: ‘U budućnosti je vidimo kao pametnu zelenu luku‘U prvih šest mjeseci ove godine Luka Ploče d.d. povećala je promet u odnosu na isto razdoblje prošle godine i ostvarila neto dobit od 12,2 milijuna kuna, dok…more.slobodnadalmacija.hr -
Brodovi izgleda ko vino sto stariji to skuplji
Baltic Dry Index Falls 0.15% to 3,371
Capesize -1.25% to $36,150
Panamax +0.96% to $29,705
Supramax 58k tons +0.46% to $33,114
Handysize +0.07% to $29,710 -
5TC 36608 +933
-
China Doubles Down On Coal Despite Global Push To Go Green | ZeroHedge
Malo štiva za produzeni vikend...
-
Da, točno. I ne trebaš ništa poreza platiti, jer se radi od dobiti prije uvođenja poreza na dividendu.
Možda malo glupo pitanje. Ja sam ušao u ADRS prošle godine, i isto tako neću morati platiti porez na kapitalnu dobit?
Smanjuje se stopa poreza po odbitku pri isplati dividenda i udjela u dobitku inozemnim osobama koje nisu fizičke osobe, s 12 % na 10 %. Nova niža stopa primjenjuju se pri isplatama od 1. siječnja 2021. godine. Naravno + prirez.
Prijelaznim i završnim odredbama i novog Zakona o porezu na dohodak propisano je oslobođenje od plaćanja poreza za dividende i udjele ostvarene do 29.2.2012., osim onih ostvarenih u razdoblju od 1.1.2001. – 31.12.2004. godine.
Lijepo je pitat ali ove mlade generacije neznaju nista sami pronaci primjecujem. Istrazujte savjetujem bit ce vam lakse i prilikom investiranja ako malo kopate po netu...
-
U četiri dana mogu samo malo picegin baciti.
Da a gdje ce nakon "picegina" bi ce pica i gin=picegin... pa da ne bi opet u VL na kakvu opravku zavrsit
-
Pa nije vrag da ce opet na remont...
-
Odlični rezultati Atlantske plovidbeDUBROVNIK - Ostvarena dobit Grupe koja uključuje dobit pripisanu imateljima kapitala iznosi 45,4 mil. HRK. U istom razdoblju prošle godine ostvaren je gubitak…www.seebiz.eu
Dobro je da se malo za siru publiku napise clanak...
-
Ajde da nisam ja uvijek... neka je jos netko primjetio🤔💱
-
Procjene su bile dobre. Forumas broj 6 je dobro to ocjenio ali Kvark ce dodjeliti medalju 👏🍰⚘ nevjerne Tome su govorile 20 milja.
-
Nikad ne valja...
-
Najbolje ce bit to ako se novi vlasnik rijesi uprave. To ce podic cijenu samo tako. Mozda ima anex ugovora "nas ostavi".