1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. BabaLuji

Posts by BabaLuji

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• BabaLuji
    • January 13, 2021 at 10:57 AM
    Quote from Pete_la_M

Vlen je ovu godinu odradio odlično. Po praćenju usidrenja i 4 Q morao bi biti po očekivanjima. Šefica je prizemljena, planovi su racionalni te održivog rasta. Činjenica je da se dobit preusmjerava u infrastrukturu i sirenje usluga. Čini mi se da su i banke prepoznale zaradu i ne bi me cudilo da one povecavaju svoj portfolio ovdje. Tko bi drugi mogao podignuti tako likvidnost naglo obzirom da se firma preuzela prije dvije godine. Pojedini dioničar možda još upadne na ovom valu likvidnosti.

Vlen je sigurna luka tj.tko ulaze pametno to je odavno prepoznao i ne ulaze sigurno za par kuna gore dole. Fundamenti su vrlo stabilni i ovo sad gatanje tko je sta je pa cu i ja na tom valu zaradit ostavljam strucnjacima... Strpljivost ce se ovdje isplatiti.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• BabaLuji
    • January 12, 2021 at 3:22 PM

+7,8% cap

+ 1.7% pan

Bdi 1.849 + 5%

Lani najvisi je bio na 2.097 :/

Hm prosla i ova s obzirom covid i period 2021.tko zna....

• BabaLuji
    • January 11, 2021 at 3:38 PM
    • Capesize + 16,0%
    • Panamax + 4,3%
  • LKPC (Luka Ploče d.d.)

• BabaLuji
    • January 11, 2021 at 11:39 AM

Dosta se ovdje stvari dogadja ali nisu u fokusu. Pogon za biomasu u realizaciji, dosta brodova je pocelo dolaziti, ponovno pokretanje Al Mostar a o novcu na racunu da ne spominjem. Kad to sve zakuha moglo bi nesto i bit od rasta dobiti...

• Best buy

• BabaLuji
    • January 9, 2021 at 5:23 PM
    Quote from diokidina

Od broda je atpl jos interesantna za kupnju. Do 200 uz rast vozarina je dobar ulaz. Ovo je dionica koja u 2 dana moze doci do te razine.

Od turista je Rivp blizu granice dobre kupnje. Moja procjena do 33-34 je dobar ulaz. Te Adris do 430.

Od građevinara je jedino Ingra trenutno dobar izbor.Za dlkv Igh znamo razlog štopanja cijene. Iako mislimo da je 9-10kn vec odradila rast,ali nakon i to sad vrlo kratkog perioda ce se ta razina pokazat kao odlican ulaz.

Slazem se za ulaz ali je pitanje vece po meni izlaz...tu treba biti maher:/

• BabaLuji
    • January 9, 2021 at 12:32 AM
    Quote from 5. Element

Da li je moguce da mali Vlen bude katalizator oporavka nase burze?

Mozda bi bilo neobicno.

Ali nikako ne bi bilo nepravedno.

Nemam Vlen. Samo kazem sto mislim.

Cestitke imaocima.

Haha pa kupi pa cemo i mi tebi cestitat:/ puno ih pise a nemaju nista. Cekaju covid 21 da padne cijena:/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BabaLuji
    • January 8, 2021 at 7:08 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from diokidina

U cashu si.To je tvoj problem.

jesam.

i pažljivo ga čuvam, jer ne nasjedam na navlakuše koje nemaju veze sa zdravim razumom.

što se mene tiče, svi mogu biti do samog kraja u dionicama.

al kad balon pukne i svi navale na izlaz, onda mi nemojte kukati.

Kad se to desi nece ni tvoj papirnati novac vrijedit nista pa ti dodje na isto...misi ce ga pojest

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• BabaLuji
    • January 8, 2021 at 7:07 PM
    Quote from D_artagnan

Zanimljivo, jučer i danas poprilično velike količine za VLEN se kupile.. a gledam prodaju.. samo 19 naloga.. to odavno nisam vidio.. uglavnom na kupnji ne bude interesa za dionicama.. a ovdje izgleda nitko od nas tko ih ima baš nema u planu prodavati

Pa kad smo cekali do sada, nismo prodali ni prije a kamoli sad kad imaju puno bolja izvjesca. Novi vlasnik zna sto radi ocito. Sigurna luka je ovo za sad i lomit ce se koplja na 20+ a ne na ovim razinama. Ovo prodaju ovi kuna gore ujutro kuna dolje popodne, pa sutra opet tako...

• BabaLuji
    • January 8, 2021 at 3:00 PM

Eto nestalo po male pare... sad ko kupi morat ce malo dublje potegnit

• BabaLuji
    • January 8, 2021 at 2:25 PM

Capesize + 20,1%,

Panamax + 4,1% i sta cemo sad sa tim. Kad ce helikopterski novac?

• BabaLuji
    • January 8, 2021 at 12:35 PM

Đaba sve kad IB nema vise za papra da kupi jos koji papiric a drugi samo cekaju na njega:/

• BabaLuji
    • January 7, 2021 at 9:10 PM
    Quote from D_artagnan

Napokon 🤗 , koliko dugo se mrcvarila 5-7

Ovo je isto nista s obzirom na buducnost. Netko je ocito domacu zadacu odradio i analizicu napravio.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• BabaLuji
    • January 7, 2021 at 9:08 PM
    Quote from nemo

Zašto ne? Ionako su spalili brdo love na ptkm, nexe i ostale gige...ovo ne moze biti loše. Izaci ce na 45+😨

Nakon agrokora sve sta kupe je odlicno:/

• BabaLuji
    • January 5, 2021 at 3:01 PM
    Quote from jasko

A New Year and Yet Another Year with High Expectations for Shipping – This Time It Might Turn Out to Be Right https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2021/…out-to-be-right

Ne bude li ove godine iduce je 100% 🤔 jedne mora.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• BabaLuji
    • December 20, 2020 at 5:03 PM

26.12.stize cijepivo, a 27.12. ce samo med i mlijeko da potece zseom. Budimo spremni 🍯 🍯🍯 :!::!::!:americka burzo pazi se 📈 📈 🛫

• BabaLuji
    • December 14, 2020 at 1:04 PM

Same dobre vijesti koliko ste napisali. Ne vidim nista lose u ulaganju u novu vrijednost. Neka se samo radi, ako ce zbog toga past cijena super. VL moze samo bolje sa ovim vodstvom.

• BabaLuji
    • December 14, 2020 at 12:12 PM
    Quote from whiteking

Dokovi opet puni. Stigli Korčula, Juraj Dalmatinac i sv.Vid. Od prije su tu još i yuma, msc sandra, falcona i ievoli green.

Lijepa dobit se ocekuje na kraju ovakve godine. Dogodine bi se mogli nadati i divkici nekakvoj pa mozda naraste interes za dionicu. Za sada rade odlican posao s vremenom ce porasti interes a time i cijena. Trenutno nisu u fokusu ali izvjesce na kraju godine i najavica nekakva vrlo brzo donesu zeljene promjene.

• BabaLuji
    • December 1, 2020 at 7:25 PM

yuma ostaje 2 mjeseca, cekaju se rezultati jos 3 natjecaja.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• BabaLuji
    • December 1, 2020 at 12:07 PM

https://www.seebiz.eu/trzista/zasto-…riatica/246387/

Cisto onako clanak na ovu temu

• BabaLuji
    • November 30, 2020 at 9:08 PM

Lagano put gori. Citat cemo za par dana :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt