Danas manjak drhtavih ručica
Posts by Marius
-
-
Izgleda da društvo hipnotizirano gleda u ekrane pa ne stignu komentirati
Ide prodaja kao akcija u Lidlu 🤣🤣🤣
-
A da je bilo bacit oko na samo 3 posta iznad?
My bad sorry 😔
-
-
Ekipa,
TELE 2 je kupio Telemach a znamo tko je njihov vlasnik 😉
-
Danas se ne trguje Optimom?
uspavana ljepotica spava
Probudila se, bolje da je spavala danas
-
Danas se ne trguje Optimom?
-
Prognoze za sutra :
a) iznad 6
b) ispod 6
Uvijek optimista iznad 6
-
Da li očekujemo sutra veliki sell out povodom vijesti iz Amerike?
na koje se to vijesti referirate postovani kolega?
I kako su povezane sa Optimom?
Očekuje se pad Dow Jones-a povodom vijesti o broju zaraženih virusom u SAD-u. Nije povezano sa Optimom ali dešavao se. Dow Jones kihne Grobex se prehladi...
-
Da li očekujemo sutra veliki sell out povodom vijesti iz Amerike?
-
125 kn i problem solved
Kupila sam knjigu dioničara.
Sve što ne znam o životu piše u knjigama
Udijeli komadiće mudrosti plz btw 125 kn odgovara i meni hahahaha
-
Kolega Mrcash, hvala vam na vašem nesebičnom djeljenju informacija iz knjige dioničara. Mogli bi recimo poslati neku adresu walleta (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin) pa da skupljate donacije, tako da vam i mi drugi koji imamo koristi od toga nešto i doniramo.
slazem se...ili dobri stari IBAN
Podržavam
-
Ček malo, HT i ZABA su pretvorili svoja potraživanja u dionice vrijednosti 10 kn, onda je HT uložio, vremena, truda, love, da izbavi OPTIMU iz problema u kojima je bila da bi je dao tj prodao eventualnoj konkurenciji po vrijednosti ispod one po kojoj je napravio konverziju duga? Fat chance za to, ako su ponude došle konkurencija će masno platiti ulazak u naše tržište i HT i ZABA se budu lijepo naplatili (ne znam ni jednu banku koja radi sa gubitkom) ako nisu eh svima nama više sreće drugi put
Mislite kolega da se HT nije u ovih x godina naplatio. Barem dio. Još mu kupac mora kupiti dionice plus vratiti 16kn dodatno po svakoj njihovoj dionici na osnovu zajma u iznosu 200 mil kn koje je HT dao Optimi.
Možete po toj logici kupiti i Dalekovod. Tamo je većinski platio (ne pretvorio dug) 10,00kn po dionici kod dokapitalizacije. Sigurno to misle prodati za veću cijenu, a sada je 3,5kn.
Lagana zarada?
Koliko god se naplatio bio bi lud da ne uzme što više može, u biti vidimo kako sve prođe
-
Ček malo, HT i ZABA su pretvorili svoja potraživanja u dionice vrijednosti 10 kn, onda je HT uložio, vremena, truda, love, da izbavi OPTIMU iz problema u kojima je bila da bi je dao tj prodao eventualnoj konkurenciji po vrijednosti ispod one po kojoj je napravio konverziju duga? Fat chance za to, ako su ponude došle konkurencija će masno platiti ulazak u naše tržište i HT i ZABA se budu lijepo naplatili (ne znam ni jednu banku koja radi sa gubitkom) ako nisu eh svima nama više sreće drugi put
-
Pozdrav,
I ja sam novi
Bude zanimljivo danas poslije ovih vijesti hehehe
Kojih vijesti?
Članka od UG da je preuzeo Optimu a ne završio preuzimanje TELE 2 zeznut typo ako je to bio
-
Pozdrav,
I ja sam novi
Bude zanimljivo danas poslije ovih vijesti hehehe