Treba nam stalna linija Croatie airlinesa za Argentinu i ponudit im putovanje bagatela, proba posao, pa ko ostane ostane. Ne zezam se. Jednom davno je i R. Čačić spomenia da bi trebalo uvoziti radnu snagu iz sličnih kulturnih krugova, pa su onda mediji ( Jutranji ) pucali iz VBR-a po njemu.
Posts by KultLicnosti
-
-
Nova godina, stari običaji. Zagreb(i) osvoji Brenu.
Lepa Brena osvaja Zagreb: Rasprodala tri Arene pa najavila pohod na četvrtu! 'Bit će to za pamćenje, to...'Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju kada se završe koncerti pamte i nose u sebi jedan duži...net.hr -
Mora bit, nema druge
-
Škuri, mali & crni.
Di je greška?? Zašto se svaka riječ na povećalo stavlja ? ? Nemozeš kokoši reć ti si kokoš?
-
A što komentirati, aljkavost ? U mojoj općini di je djedovina su na maximum podigli porez i stavili uredno na web stranice.
-
A zašto se ne koristi termin "ukruh" ? Inače ovaj gosp. zna tematiku vrlo dobro.
Grlić Radman: Komšić je uhljebŽELJKO Komšić je uljeb i uzurpator prava hrvatskog naroda u BiH, a hrvatski premijer Andrej Plenković postupio je državnički jer se s njime nije htio sastati…www.index.hr -
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
Koji su to " ovi prostori"?!
Otprilike između Beča i Atene.
-
-
Ma driblaju nas kao Messi Gvardiola onu utakmicu. Nemogu Rusi rješit Ukrajince u oblastima koje je Duma proglasila Ruski teritorij a kamoli će još napadat NATO. Teški fearmongering. To su u biti igirce da opravdaju svu pomoć Zelenskom.
-
Takva firma zaslužuje NYSE, nista manje... Što se skriva?
-
Evo ga. Ide na burzu da novi alternativni fond ima gdje spalit mirovine. Cekamo objavu naseg mladog Tesle zvanog Mate da takodjer objavi istu vjest jer u fondu ima previse nasih para od mirovina pa ce se nac i za njega..
Neka gosp. pazi da mu se ne desi...
-
A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...
-
Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.
-
ajde, da i nama bura nešto donese
https://www.index.hr/mobile/sport/c…uk/2530736.aspx
miriše na Fritulu
Pun pehar fritula
-
Nebitno je šta ko želi ili neželi, ja neželim pdv 25% i šta onda... Bit je da država može ako hoće ,da vas prisili da se znate ponašati u slucaju ugroze pomoć sebi i drugome, isto kako vas moze natjerat da polazete autoškolu. Ali sa ovakvim Hdz mislim ništa nema od toga.
-
Nema nikakvog priziva svijesti ni savjesti. Nikakve novčene kazne. Sve uredno poslat na tečaj, jer to se ni nemože nazvat vojni rok . I ovi sa dioptrijom mogu nešto naučiti. Daj našem coviku rupu u propisu da se provuče pa ćeš vidit čudesa.
-
Jedna lipa priča konačno .
Prosječan radni dan im je poprilično dug, svakodnevno se brinu za hranjenje, čišćenje i treniranje životinja. Osim konja i ponija, obitelj se brine i o kravama, kozama i kozlićima te kunićima. To je posao koji jednostavno zahtijeva angažman cijele obitelji.
Obitelj Baran OPG je otvorila iz čiste ljubavi, ne znajući da će im promijeniti život. ‘Za sve je krivo maleno ždrijebe‘Martina Baran oduvijek je gajila ljubav prema selu, domaćim životinjama i obiteljskom načinu života. Sa suprugom Tomislavom odlučila se na život u Kladnjicama,…slobodnadalmacija.hr -
Jao jao. Niko se pita koliko civilne Udruge zapošljavaju ljudi i koliko bi ih bacili na ulicu ??
-
A kad je Trump vikao 'China virus' onda je bio proglašen babaroga da da...
-
Udri po sirotinji ili udri po krščanima uvijek isto. Jako zanimljivo kako su baš sad dobili krila da pale i ruše za nepravdu od prije 100 , 200 godina.