1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. KultLicnosti

Posts by KultLicnosti

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • February 5, 2024 at 4:30 PM

Nije Ona naš genije zločina. Al mislim da sigurno nebi našli mobitel muške osobe ni sa 50000 poruka... :/

Podsjećamo, policija je zaplijenila mobitel Josipe Pleslić nakon njezina uhićenja, a u njemu je pronađeno 300 tisuća poruka. Protiv nje je podignuta optužnica u postupku afere 'Vjetroelektrane'. u kojoj se već nagodilo 11 od ukupno 27 okrivljenika osumnjičenih za niz malverzacija.

USKOK potvrdio: Poruke Rimac i Turudića su u spisu koji su formirani za optužnicu
    Protiv nje je podignuta optužnica u postupku afere 'Vjetroelektrane'. u kojoj se već nagodilo 11 od ukupno 27 okrivljenika osumnjičenih za niz malverzacija.
    www.vecernji.hr
  • Čudna vremena

• KultLicnosti
    • February 5, 2024 at 2:41 PM
    Quote from Moller

evo još jedne potvrde da smo dobrano zagazili u čudna vremena,

pica majstor bez po muke i velikijeh škola 2500€, a kolega ginekolog jedva 2000e

https://www.poslovni.hr/hrvatska/za-ov…mjeriti-4427697

Nikad nebih rekao da ste vi ginekolog ... :/

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• KultLicnosti
    • February 3, 2024 at 5:40 PM

Vrlo zgodno za neke aktere...8)

U utorak 23. siječnja objavljeno je kako je na računalni server Hanfe izvršen kibernetički napad. Svi računalni sustavi unutar Hanfe nisu bili u funkciji, a Agencija nije bila u stanju odgovarati na upite putem službenih e-mail adresa. Nedostupna je bila i Hanfina internetska stranica. Nakon dva do tri dana oporavljena je e-mail komunikacija i internetske stranice, no baze podataka i registri i dalje su nedostupni.

Pad Hanfe najozbiljniji je sigurnosni incident u povijesti javnog sektora
    GOTOVO dva tjedna nakon cyber napada Hanfa još uvijek nije povratila sve sustave.
    www.index.hr
  • Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • February 2, 2024 at 8:22 PM

Ah kolege neko radi, a neko se sladi . Tako je uvijek bilo. Pitanje je omjera snaga. :D :/

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • February 2, 2024 at 8:58 AM

Treba nam stalna linija Croatie airlinesa za Argentinu i ponudit im putovanje bagatela, proba posao, pa ko ostane ostane. Ne zezam se. Jednom davno je i R. Čačić spomenia da bi trebalo uvoziti radnu snagu iz sličnih kulturnih krugova, pa su onda mediji ( Jutranji ) pucali iz VBR-a po njemu.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • February 1, 2024 at 9:52 PM

Nova godina, stari običaji. Zagreb(i) osvoji Brenu.

Lepa Brena osvaja Zagreb: Rasprodala tri Arene pa najavila pohod na četvrtu! 'Bit će to za pamćenje, to...
    'Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju kada se završe koncerti pamte i nose u sebi jedan duži...
    net.hr
  • DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• KultLicnosti
    • January 26, 2024 at 4:28 PM

Mora bit, nema druge

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 26, 2024 at 8:56 AM

Škuri, mali & crni.

Di je greška?? Zašto se svaka riječ na povećalo stavlja ? ? Nemozeš kokoši reć ti si kokoš? :/

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 25, 2024 at 9:18 PM

A što komentirati, aljkavost ? U mojoj općini di je djedovina su na maximum podigli porez i stavili uredno na web stranice.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 24, 2024 at 4:57 PM

A zašto se ne koristi termin "ukruh" ? Inače ovaj gosp. zna tematiku vrlo dobro.

Grlić Radman: Komšić je uhljeb
    ŽELJKO Komšić je uljeb i uzurpator prava hrvatskog naroda u BiH, a hrvatski premijer Andrej Plenković postupio je državnički jer se s njime nije htio sastati…
    www.index.hr
  • Birtija

• KultLicnosti
    • January 24, 2024 at 4:54 PM
    Quote from zm1
    Quote from KultLicnosti

Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.

Koji su to " ovi prostori"?!

Otprilike između Beča i Atene. :)

• KultLicnosti
    • January 23, 2024 at 8:34 AM

Samo se ostvaruje kletva kralja Dmitra Zvonimira v.2, Hrvati ušli u EU taman da dočekaju osipanje i raspad EU... Znači iduća integracija nam je sretna.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• KultLicnosti
    • January 21, 2024 at 9:45 PM

Ma driblaju nas kao Messi Gvardiola onu utakmicu. Nemogu Rusi rješit Ukrajince u oblastima koje je Duma proglasila Ruski teritorij a kamoli će još napadat NATO. Teški fearmongering. To su u biti igirce da opravdaju svu pomoć Zelenskom.

• AGROKOR

• KultLicnosti
    • January 21, 2024 at 11:18 AM

Takva firma zaslužuje NYSE, nista manje... Što se skriva?

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 19, 2024 at 7:40 PM
    Quote from emil

Evo ga. Ide na burzu da novi alternativni fond ima gdje spalit mirovine. Cekamo objavu naseg mladog Tesle zvanog Mate da takodjer objavi istu vjest jer u fondu ima previse nasih para od mirovina pa ce se nac i za njega..

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

Neka gosp. pazi da mu se ne desi...

• Birtija

• KultLicnosti
    • January 19, 2024 at 5:40 PM

A čovik je stvarno poseban. Discipliniran. Talentiran. Radoholicar. Obiteljski covik. Mentalno neprobojan. Skoro to good to be true. Ima mindset ništa manje od C. Ronaldo, Rafael Nadal, Ibra...

• Birtija

• KultLicnosti
    • January 19, 2024 at 11:36 AM

Sam broj prodanih dresova i rasprodan stadion će biti nešto nedoživljeno na ovim prostorima. Mislim da će se uskoro i kolege forumaši počet raspitivati za dionice Hajduka.

• Birtija

• KultLicnosti
    • January 19, 2024 at 11:00 AM
    Quote from st-brajo

ajde, da i nama bura nešto donese

https://www.index.hr/mobile/sport/c…uk/2530736.aspx

miriše na Fritulu :S

Pun pehar fritula 8)

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 18, 2024 at 7:29 PM

Nebitno je šta ko želi ili neželi, ja neželim pdv 25% i šta onda... Bit je da država može ako hoće ,da vas prisili da se znate ponašati u slucaju ugroze pomoć sebi i drugome, isto kako vas moze natjerat da polazete autoškolu. Ali sa ovakvim Hdz mislim ništa nema od toga.

• Aktualno (vijesti)

• KultLicnosti
    • January 18, 2024 at 3:15 PM

Nema nikakvog priziva svijesti ni savjesti. Nikakve novčene kazne. Sve uredno poslat na tečaj, jer to se ni nemože nazvat vojni rok . I ovi sa dioptrijom mogu nešto naučiti. Daj našem coviku rupu u propisu da se provuče pa ćeš vidit čudesa.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt