Gotovo svi bježe od činjenice da je turizam postao veliki problem u pogledu dostupnih nekretnina, što će neko čekat kraj mjeseca da mu plati podstanar ako može u 3-4 mjeseca sve nadoknaditi i više. Nema tu rješenja bez ukidanja nekih postojećih prava, ograničenje na iznajmljivanje, porezna politika ali od toga nema ništa.
Posts by KultLicnosti
-
-
-
Nikome nije čudno da se B. Johnson odjednom agresivno brendira u svjetskog zaštitnika slabijih i nemoćnih?
Zna li on koje države je premijer? Možda nema u svojoj uopće probleme pa sada rješava tuđe?
Nekad imperija sada spremno za slabije pravo po stihovima : Ja ne tražim ništa a dala bi sve.
-
A ko je stvorio famozni KGB? Rusi.
To je pomalo poludivlji narod.
Na istoku život nikad nije vrijedio kao na Zapadu.
-
Britanci i Izraelci pozivaju svoje državljane da odmah napuste Rusiju...nešto se kuva...verovatno pomorska blokada Rusije...od 8,3 ruske aviokomapnije više ne lete van Rusije.
Imamo daljnu eskalaciju situacije.
Čekaj to su dobre vijesti, a di su loše?
-
Poljska i druge države koje graniče neće dozvoliti milijune izbjeglica na svom teritoriju, mislim da će radije vojno intervenirati u Ukrajini nego gledat kako Rusi okupiraju malo po malo do zapada.
-
Alžir, Katar, UAE, Iran, Saudijci.
Budući najbolji evropski prijatelji.
-
Od ponedjeljka kunu više na benzinskoj .
Tako kažu dobro obavješteni.
-
Može se dogoditi da Poljska i Slovačka same pošalju vojsku u Ukrajinu da zaustave Ruse od približavanja granici. To bi čisto vojno bilo pragmatično.
Što ako bude 10 mil izbjeglih?
Jel treba pustit to?
-
Hmm kupuje li ko CHF? Sigurna luka?
-
Naprosto su europske elite trebale izs raspada SSSR razgovorat s Rusijom odvojeno od Amera i nać dogovor dobar, donekle, za obje strane koliko je moguće.
Sad će im izać na uši svi novci što su uprihodili prodajom oružja Rumunjskoj itd. A l lakše je pustit Amere da ti osiguravaju sigurnosni kišobran i svoje novce usmjeriti u druge sektore jasno je to...Nemožemo bez velikog brata izgubljeni smo u sebičnim interesima.
-
-
ko kaže da nije plinificirana. imaš plin u raznim "pakovanjima". ne mora se uvijek vući cijev za par kuća. posebno gdje je sezona grijanja 3 mj.
Dok nebudu cijene struje duplo neće taj plin daleko po Splitu. Došao je do bolnica, škola.
-
Ruski oligarh (66) pronađen mrtav u svojoj vili kod Londona: 'Ovo nije slučajnost
Puno slučajnosti se reda ovih dana.
Ovo je poruka i bučnoj Britanskoj vladi.
-
Neće Putko ništa uradit članicama NATO trebalo je samo slušat s razumjevanjem, pa već godinama ponavljaju da ih se izigrava sa sporazumom Minska da je to crvena linija.
Ako Ruje stvarno krenu uništavati sistematski civilne mete u gradovima, vjerujem da će EU nać snage i uvest totalnu zabranu uvoza Ruskog plina i nafte.
-
Možemo imat simpatije prema slabijem. Ali gosp. Spock bi postavio pitanje: jeli logično ratovati danas ako je neprijatelj očito mnogo jači ili je bolje ne provocirati i skupljati snage za sutra kada ima neke šanse.
-
Bit će toga još. Zagrijavaju se. Ako Zelenski doživi kraj ovog mjeseca, neznam koja je to astronomska šansa?
Kao da ja oženim Melaniu T.
-
Gledali ko seriju na TV Katarina Velika?
Nepratim nažalost redovno ali nisam vidio nešto bolje odavno. Da je američka serija slušali bi hvalospjeve po portalima.
Evo baš je u zadnjoj epizodi jedna dvorska spletkarošica objašnjavala prijestolonasljedniku kako Ruski vladar mora bit ponekad i okrutan.
-
nemojte tako olako dijeliti komplimente! zelenski političar!!??
nego, zna li netko kakve to snage napadaju ukrajinu? profesionalna vojska se ne bi tako ponašala! nije vrag da putin ide sa rezervistima i ročnicima!!??
Zasad mi izgleda kao da sabotiraju sami sebe. Rodbina, sve je to isti narod... Tužno.
-
Ah recite da sam kukavica al ja bi proglasio neutralnost davno prije.
Pametan general zna sa kakvom vojskom ide u rat... kaže poslovica
Nije mi Zelenski mudar političar.