Posts by KultLicnosti
-
-
Nije naravno ZM nimalo stručan u ekonomiji al nećemo ni doživit takvog premijera , bio u krivu dabogda. Nekad mi je problem bio njegov izbor suradnika Saucha, Opačić, pa Hrelja, al koga je AP odabra uopće nisu ni loši ovi prije.
-
zar nije fokus onaj za investiranje, ekonomiju, itd. kako to ide sa katom ?
Ide kao sise na piletu.
-
Ima on nesšto autentično, onako divlja aura oko glave. Ali Zoki je kao nogometni velemajstor od prije 40 godina, treba mu bar 3, 4 radilice koje trče za njega i obavljaju prljave zadatke. Bez toga ne želim ga u Banskim dvorima.
-
Dosta se sposobnih i odselilo nažalost. Što su sve mogli bit, gradit svoju domovinu. Da ne kažem da je i rat uništio mnoge mlade dobre ljude, nevidljivo oku. Ostatak se povukao u svoja 4 zida. I tako smo sad u zajednici naroda ali oni nama šalju Kaufland a mi njima VSS. Dobro smo pazarili. Mašala.
-
"realno, ovako razmrvljena politička scena najviše odgovara upravo HDZ-u koji će sada, opet, nakon što ova oporbena "salama" uđe u sabor, od nje rezati "fete"
I ispred normalnih radišnih ljudi, koji bi i možda ušli u politiku nešto ozbiljno promjenit ali se usput bore za svoju karijeru i egzistenciju, velike stranke imaju startnu prednost od 1000km.
-
Taj put je tako dug al luka nema
-
Sve je to nebitno u usporedbi s pitanjem kad će opet igrat Perišić.
-
Eeeehh da sam samo mogao vidit izraz lica Plenkya i Njonje kad je objavljena ova bomba.
Povratak Jedija Zoke na Pantovčak, kupite kokice, lipo se zavalite. Dark Force neće zavladati svemirom!
-
Tooo Zoki legendo ti si naš kralj, neka je festival demokracije usridu. Edit: čekam žalopojke udruga poduzetnika kako je proračun oštećen za milijarde zilijuna ojra ovim bezočnim potezom.
-
Jedva čekam reakciju Vučića na tu sjednicu Sabora. Vjerojatno će uzvratiti slavljem ustoličenja faraona Milutina 1000 pr. Kr..
-
-
Dobra je ta Udba kad je omogućila xy broj jednodnevnih vojnika sa većom penzijom od matere mi i oca, a gdje su i lažni invalidi eee...
Eh, koliko jos godina ,ili mozda stoljeca , će se ponavljati ove laži. Dobro vam he moller rekao , ako sve to znaš ,prijavi
Sve je po zakonu i pozitivnim propisima . Idemo dalje.
-
Dobra je ta Udba kad je omogućila xy broj jednodnevnih vojnika sa većom penzijom od matere mi i oca, a gdje su i lažni invalidi eee...
-
"Okupili su se oko Peđe Grbina da bi uhljebili sebe"
Neka ste nam rekli, lijepo da ste svoje jato prepoznali.
Ovi su vec uhljebili , a grbin i ekipa , tek bi krenuli uhljebljivat , tako da ,bolje ne eksprimentirat
Hmmm, a da smo primjenili tu logiku 1990 -91 gdje bi danas bili ?
-
"Okupili su se oko Peđe Grbina da bi uhljebili sebe"
Neka ste nam rekli, lijepo da ste svoje jato prepoznali.
HDZ: Koalicija oko Grbina doživjet će debakl, a ukrali su i ime koalicijeOkupili su se oko Peđe Grbina da bi uhljebili sebe, da bi ostvarili mandate i još jednom se možda našli u sazivu Sabora, ocijenio je Ivanovićwww.vecernji.hr -
-
Osim starosnog kriterija trebalo bi uvjetovat obavezan opći pregled u liječnika a bome i pregled u spec. medicine rada.
-
-
Desetine?! Ja ih znam nekoliko, i ne bi ih za zeta. Alkosi.