Živo me zanima dokle će Crobex ?
I mnoge isto. Jeli vrijeme za opet bacit grah ?
Živo me zanima dokle će Crobex ?
I mnoge isto. Jeli vrijeme za opet bacit grah ?
A zašto moramo ići u Austriju i trošit gorivo po poštenu uslugu djelatnica? To je pitanje.
Danas po svemu sudeći slijedi žešći pad vozarina
Nakon kiše dolazi sunce, samo hrabro.
Jeli ovo dno dna ?
Kad budem veliki i ja hoću biti kao Pavao Vujnovac. Ili bar kao Nikolina Pišek.
Zašto je utamničen Yieldchaser ? Nije valjda jer je pisao da žene trebaju rađat djecu?
Malo više crnjaka i pršuta večeras, ipak smo u Splitu lipo ošamarili Plenkya a sad se očekuje od ostalih da nastave niz.
Radimir Čačić Ljuti. Zadnjih dana je vidio ukazanje na nebu da u HDZ-u postoje ljudi koji "svoj najprizemniji stranački interes do razine lokalnih organizacija stavlja ispred interesa građana Hrvatske, a to upravo čini jer sprečava projekt za cijelu regiju Sjever". + "Ne možemo i ne želimo raditi s partnerima koji se ne drže svoje riječi, čak i kad je potpisana."
Rat, inflacija, recesija, vlada pada . Poker asova?
Idući tjedan opet isto crvenilo, baš nema dobrih vjesti niotkuda, gdje god se okrenuo naopako. Najviše me brine Njemačka.
Meni se čini da je cjenik žičare nezakonit... Ne privlači me posebno. Treba bar u Bovec ako hoćete panoramu za ostat bez daha. Okolo Cortine da ne pričamo.
Stvarno mi nije jasno tko mi je prodao jucer, prekjucer 😁, al ono HVALA 👌
Burza je zločesta ljubomorna žena, nemojte se radovati prerano...
Ko će pobjedit u subotu na Maxiruglu , prognoze ?
Nikad ništa ne ide po planovima zato recimo 47kn po dionici drugi Q. To su samo tražena predviđanja.
Ne izgleda dobro ali dok kolega Chuck ne objavi da je loše, nema brige.