Ne volim usporedbe sa 1929. Bar su tada žene bile žene, a muškarci su bili muškarci. Većina naravno.
Posts by KultLicnosti
-
-
Ovo se rasprodaje ko da je Putin naredio torpediranje svih brodova.
-
U Villachu odmor i za dušu i za tijelo.
U HR komplikacija.
I ja bih najviše volio da imam kuće u Dalmaciji i Slavoniji, par stanova u Zagrebu, a da mi to bude 5% portfelja
-
Eh ti Ingleži, baš me zanima na kraju bala što su se ovdje eksponirali, šta im je pravi cilj, tim vjekovnim vitezima altruizama.
-
Živo me zanima dokle će Crobex ?
I mnoge isto. Jeli vrijeme za opet bacit grah ?
-
A zašto moramo ići u Austriju i trošit gorivo po poštenu uslugu djelatnica? To je pitanje.
-
Danas po svemu sudeći slijedi žešći pad vozarina
Nakon kiše dolazi sunce, samo hrabro.
-
Jeli ovo dno dna ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kad budem veliki i ja hoću biti kao Pavao Vujnovac. Ili bar kao Nikolina Pišek.
-
-
Zašto je utamničen Yieldchaser ? Nije valjda jer je pisao da žene trebaju rađat djecu?
-
Malo više crnjaka i pršuta večeras, ipak smo u Splitu lipo ošamarili Plenkya a sad se očekuje od ostalih da nastave niz.
-
Radimir Čačić Ljuti. Zadnjih dana je vidio ukazanje na nebu da u HDZ-u postoje ljudi koji "svoj najprizemniji stranački interes do razine lokalnih organizacija stavlja ispred interesa građana Hrvatske, a to upravo čini jer sprečava projekt za cijelu regiju Sjever". + "Ne možemo i ne želimo raditi s partnerima koji se ne drže svoje riječi, čak i kad je potpisana."
Rat, inflacija, recesija, vlada pada . Poker asova?
-
Međutim, čak i da Rusija ne ugasi potpuno dotok plina Sjevernim tokom, Putin je već naštetio europskom gospodarstvu. Prema procjenama ING-a (nizozemska financijska institucija), eurozona će podleći recesiji bez obzira na sljedeći Putinov korak po pitanju energetike.
-
Idući tjedan opet isto crvenilo, baš nema dobrih vjesti niotkuda, gdje god se okrenuo naopako. Najviše me brine Njemačka.
-
Meni se čini da je cjenik žičare nezakonit... Ne privlači me posebno. Treba bar u Bovec ako hoćete panoramu za ostat bez daha. Okolo Cortine da ne pričamo.
-
-
Stvarno mi nije jasno tko mi je prodao jucer, prekjucer 😁, al ono HVALA 👌
Burza je zločesta ljubomorna žena, nemojte se radovati prerano...
-
-
Ko će pobjedit u subotu na Maxiruglu , prognoze ?