Ma ovo će bit jednokratan porez ko zna koliko godina. Zbog ovog je Marić i otkazao Plenkošenku ugovor.
Posts by KultLicnosti
-
-
Hajduku će prvi put u HNL-u suditi stranac! Marić odlučio: Cipraninu derbi na Poljudu
Predlažem i da uzmemo Ciparsku burzu za neko vrijeme, možda nam krene bolje.
-
Nek se nađe i ova crtica, anomalija nekretninska, ili staro normalno u lijepoj njihovoj.
Naime, "HŽ Cargo" uložio je javni novac u kompleks nekadašnje tvornice koji je od 2002. godine držala zagrebačka kompanija "C.I.O.S.", u vlasništvu Petra Pripuza, hrvatskog "kralja otpada". No, taj je poduzetnik kupio imovinu propalog "Plobesta" za samo 8 milijuna kuna, a osam godina kasnije "proslijedio" ju je državnoj tvrtki za vrtoglavih 125 milijuna kuna.
Sadašnja Uprava na čelu s Draganom Marčinkom odlučila se za prodaju spomenutih nekretnina uz ušće Neretve po početnoj cijeni od 90 milijuna kuna ili nepunih 12 milijuna eura, odnosno oko 158 eura po četvornom metru.
-
Ajmooo Osijek nagazi umornu Plavu zvezdu danas je vaš dan !
-
Svima sve najbolje, ja sam odnedavno vanka ovoga. Kad se sjetim onih forumskih prognoza sa početka godine u excel tablicu dođe mi muka, samo pokazatelj kako je većina na market u krivu možda je bolje se postavit na glavu pa sagledati naopačke povremeno!
-
Na OTP je došlo.
-
Nepoznajem ovaj biznis predobro ali od svih mojih poznatih koji rade direkt za Amere i imaju posla preko glave za besramno dobre cijene, mogu samo pretpostaviti da će ovdje FI bit dobar, ali koliko će diona to popratit tu nisam optimist.
-
Jandroković: Poslali smo Rusiji poruku da se povuče; Stefančuk: Ukrajina će opstati i uspjeti
- Jasna je i poruka agresoru da se civilizirani svijet neće umoriti, da ćemo biti uz Ukrajinu dok ne oslobode posljednji centimetar teritorija - kaže Jandroković.
Vridilo je danima blokirati promet za ovo.
-
Mama I come to the valley of the rich myself to sell.
She said: Son this is the road to hell.
-
Sam naziv Krimska platforma je smišljen da bi se provociralo Moskvu. Bravo Zoka nisi ti vesla sisao. I kad svemu ovom dođe kraj, veliki će bit opet veliki i dogovorit će se preko leđa malih, a mali nek se češu po glavi i razmišljaju gdje su ideali isparili.
-
Najgore nam tek dolazi, mark my words.
Ovo je zatišje pred tornado.
Putko ne odustaje.
-
Pazite ljudi na sebe, mogao bi još koji dron u Zagrebu pronać cilj.
-
Kako će se brzi popravak Revelina odraziti na cijenu dijone?
-
Nema burzovnog kruha do daljnjega, osim ako inflacija sutra nestane, ako Putin kaže žao mi je ljudi dragi, big boss Plenky počne provodit reforme. Mrvica bude nekih uvjek.
-
Da Hrvati imaju blesave prastare navike a nove nisu usvojili pored tako dobrog pravosuđa i zaštite privatne imovine, ups dionice nisu imovina.
Lajk za citat Kekina.
-
Burza Hrvata, pa čemu to služi ?
-
Kao teorija je dobro, ali kad ti lijepša polovica počne prigovarat nećeš smjet niti pomisliti na 25-30 km od centra.
-
Trebat će dva tri plesa šamana za kotu 2000.
-
Osim stranaca koji grabe po blesavim cijenama, cijene nekretnina rastu jer se dobar dio stanovništva bavi preprodajom i najmom umjesto poduzetništvom i stvaranjem nove vrijednosti...Toliko se toga događa svijetu od robotike, AI, do nano tehnologije, medicinska oprema, a mi ukopani u primitivni nekretninski bubble. Mišljenja sam da država nekako mora u pametnu intervenciju, inače će nas stvarno bit 2 milijuna negdje 2050. Bah.
-
Možda manje relevantno od mnogih veleumova na HTV ali zabavno uz južinu subotom.