Strašno je za penziće sa 300 eura i ostalu sirotinju. Nama je neugodno.
Posts by KultLicnosti
-
-
U nedjelju ujutro je zbog zaostale mine na sinjskom području poginuo lovac. Dojava o tragediji u 9:35 digla je odmah sve službe: policiju, HGSS i pirotehničare. Za jednog lovca nije bilo spasa, a drugi je pronađen promrzao.
-
-
Na kraj dana možda bude rebound.
Nadam sad nista, nek gori sve.
-
Zabrinut sam. Gdje nam je nestao Zoran M. ?
Puno je tema na stolu za davati savjete, mišljenja i tumačenja.
-
Kako će sutra odigrat cijena na burzi ?
-
@ Udio mladih
Nešto mi tu ne štima.
Česi i Slovaci nisu tako loši, a mi nismo tako dobri.
-
Sretna nova 2023 i svakog uspjeha želim !
-
miriše na fritulu
Ako je politika rekla NE Mamiću , sve je moguće.
-
FOTO Dok 'grmi' o Dinamu osuđeni bjegunac Mamić na ruci ima sat od milijun kuna
No no što su brojni okupljeni novinari i fotoreporteri zamijetili jest da Mamić ne odustaje od luksuza. Naime, na ruci je imao sat vrijedan gotovo milijun kuna, njegova prodajna cijena točno je 991.875 kuna.
-
Ljudi su bili sretniji jer su bili oslobođeni medija i društvenih mreža, koje služe većinom da vas uvjeravaju kako je trava ultra zelenija u susjeda. Nije lako danas.
-
Tko prodaje Viro na današnji dan da mi je znat?
-
Prošlo je gotovo tri godine od potresa u Zagrebu, a proces obnove u režiji države i dalje je na nuli
U medijima su još, naime, prije godinu dana najavljivali kako bi gradnja prve zamjenske kuće trebala uskoro početi u Jalševcu, u ulici Koritača, ali sve do danas Fond za obnovu nije dobio prihvatljivu ponudu.
Trebali što dodati ?
-
baš se i ja mislim zašto busevi stalno ne "jure" Vukovarskom, Velebitskom i Matice Hrvatske, a nisam stručnjak 🤷
Građevinsko-politicka mafija, nerad, nesposobnost, političari nemaju motiv započet projekt koji će dat plodova za 4-5 godina. Plus ogromne dnevne migracije radnog naroda koji živi u Solinu, Kaštela i Podstrani, koji nemože priuštit stan u Splitu.
-
Bolje nama smisliti kako dovući vatrene da ulože kapitala na burzu nego da se bavimo Udbom i ustašama. Sve ideje su dobrodošle.
-
Jeli M. Primorac sveučilišni kadar ?
Kako bi bilo da ga njegov matični faks plesne po pitanju ovog apsurdnog poreza? Zašto svi šute?
Tko je u Saboru glasao protiv uvodjenja poreza na extra profit?
Tko je imalo za poduzetnistvo, ulagace, investitore i slicno ?
-
Grlić Radman: Zastupnici koji su bili protiv obuke imaju petokolonaški sindrom
Politički patuljci, petokolonaši, Putofili, jao jao do danas nisam znao sa kime dijelim državu.
Sa Radmanom do Moskve. Pomozbog!
-
Zabilježimo danas
Da je umišljeni ugojeni faraon doživio prvi politički poraz nakon duže vremena i nazdravimo tome.
-
Isporuka sistema Patriot je velik korak u smjeru da se Rusima onemogući zračna nadmoć. Dok god imaju zračnu nadmoć prelazak Dnjepra je ludost, koliko god neko bio hrabar i ludo hrabar. Ko će bit na kontrolnoj stanici Patriota je osjetljivo pitanje, to nije neka video igrica da sjedneš i pucaš. Proizvodac Rayethon se hvali da Patrioti imaju 100 % učinak u rušenju raketa Hutija u Jemenu, samo koliko lažu niko nezna.
-
Stan: Split, 60.00 m2, novogradnja
3000 kvadrat. Parking misto 19000. Lokacija u međuzemlju, između groblja, divljeg naselja i ceste. Živim za dan kad će im crknit krava.