Vjerojatno ništa, cirkus se nastavlja
Posts by vendita
-
-
Poslovni piše da Optima ima oko 200000 korisnika, nisam više siguran koliki je tu udio samo fiksnog telefona, bez interneta.
Da li netko raspolaže s informacijom novijeg datuma.
Hvala
-
Optima je muka, nije dobro kad je bilo 8 nije dobro kad je 5.
Da li je sad ok komentar, mislim spominjem Optimu?
-
Ja mislim da je sve puno muke bez rezultata.
-
izgleda komada, ali dug je dan
-
Sumljam da mogu dobiti nove korisnike, ali pričekati ćemo
-
Zanima me jedinio unatrag godinu dana koliko je OPTE izgubila korisnika, i gdje su ti korisnici otišli.
-
Vidim da veliki broj hotela uopce nece se otvoriti.
Jadran dd, uopce nece otvoriti Zagreb i Internacional, svoje daleko najjeftinije hotele.
S druge strane Marko Polo na Korculi koji je izvrstan hotel,otvara se 23.08.2020..
Nisam siguran za privatni smjestaj ali hotelski je jako slab.
-
Izgleda , da će treći voditi igru ?
Hoće
-
Zanima me samo kako će hoteli organizirati doručak. A tek sve ostalo?
Zanima me kako će npr. Austrijanci, NJemci Slovenci, Poljaci... kad dolaze u RH (biti u samoizolaciji) i kad budu prelazili u matičnu državu(biti u samoizolaciji)
nisam siguran
-
Ako granice ostanu duže zatvorene, a u međuvremenu se otvori dio hotela, logično je da su domaći gosti jedini.
Koliko mi možemo napuniti hotele, kampove i privatni smještaj dok se otvore granice nije poznato.
Ovdje bi država trebala subvencionirati odlazak na odmor svakoj obitelji u RH , svojevrsnim vaucerima gdje bi dio snosila država prema hoteljerima. npr.
aranžman vrijedi 5000 kn, RH subvencionira 1000 kn.
Ovo je samo moje mišljenje
O čemu tu pričamo jučer kaže ministar da je domaćih gostiju ako sam dobro shvatio 12%, a ostalo stranci?
Oni će dignuti potrošnju kako?
Poslat će ljude koji gube posao na more?
Nemožeš platiti kredit za stan i auto, plaća ti je pala 30-50% i što radiš-pa naravno ideš na more!
Subvencionirat će 20%? Bilježim se odmah na tri tjedna 5* i jedem u najboljim restoranima (skinut ću masku) i s maskom posjećujem muzeje i lokalne znamenitosti.
1.6. ili 1.7 netko kaže sad više nema opasnosti i svi krenu u hotele na more, granice se otvore, hoteli još prodaju po istoj cijeni.... itd...
Nema šanse za takav razvoj događaja.
Stanovnici Italije ,Austrije, Francuske... itd isto imaju smanjenje primanja, isto imaju kredite za stanove i automobile i trebali bi doći na JAdran da nama povećaju potrošnju.
Vrlo male šanse za takav razvoj događaja s tim da su to sve zemlje gdje je Covid prisutan u većoj mjeri.
12% domaćih turista, da ali u tom slučaju neće biti otvoreni svi hoteli iz iste grupacije.
Naveo sam da je to samo moje mišljenje i razmišljanje koje smatram da je realno
-
Ako granice ostanu duže zatvorene, a u međuvremenu se otvori dio hotela, logično je da su domaći gosti jedini.
Koliko mi možemo napuniti hotele, kampove i privatni smještaj dok se otvore granice nije poznato.
Ovdje bi država trebala subvencionirati odlazak na odmor svakoj obitelji u RH , svojevrsnim vaucerima gdje bi dio snosila država prema hoteljerima. npr.
aranžman vrijedi 5000 kn, RH subvencionira 1000 kn.
Ovo je samo moje mišljenje
-
Šta trenutno diže i spušta cijenu nitko ne zna .
Valamar neće vratiti akontacije i pologe turističkim agencijama koje su uplatile rani booking, već će kao i avio kompanije izdavati vaucere koje će se moći iskoristiti i za sezonu 2021.
Dok će turističke agencije isto tako izdavati vaucere putnicima.
-
Valamar je službeno sve hotele zatvorio do 30.04. i dopustio sve rezervacije do 28.06. da se mogu stornirati unutar 48 sati bez naplate penala. Također za rezervacije nakon 28.06. nudi fleksibilni otkaz 4-7 dana.
I kad prođe ova situacija, nađite mi obitelj koja će otići recimo 10.7. u hotel od 125 soba i biti za doručkom s 450 osoba na švedskom stolu, kupati se u bazenu s 100 osoba, i td
-
Zašto je danas dionica pala, a jučer rasla.
DA LI NETKO ZNA?
-
i ja se pitam za ovu dionicu, šta utječe na rast, odnosno pad.
Sezona je još daleko, i ništa nije poznato do kad će biti ovakvo stanje.
Samo da je RIVP podigao cijene za ovu sezonu, jer više nego što se očekivalo. Prosječni hotel 3* u sezoni oko 90-100eura po osobi noć. Apt naselje 2* za četveročlanu obitelj 1000 kn dan, najam.
-
Sad sve dionice 2 dana rastu.
Samo ne znam kojom logikom i zašto, pogotovo RIVP.
-
Predsezona je jako upitna, jer slabo ide booking. Glavna sezona je jos daleko da bi se znqo rezultat, za sad je to nikako i vjerojatno ce se nesto napraviti da se izvuce sezona,mada mislim da je jedino smanjenje cijene za 20 do 30 % realnija opcija.
Veliki udar je i to sto nije odrzan sajam u Berlinu i sto su cijene u projeku 5% vise nego lani.
Do 10.02. Je booking bio jako dobar, i mozda ovo samo trenutno smanjenje bookinga ostane na ovim granicama.
ILI svi na more, da tako kaže država.
-
ili se to namješta za A1.
Lakše Ht s A1 negi s nekim novim
-
Uvijek je neki problem kad je sve dobro i očito. Tako i ovaj put, prejednostavno je bilo se i predobro da bi bilo istinito