jesul svi popili koju za smirenje...
Posts by HCMAA
-
-
jel postoji mogućnost za dividendu ove godine
-
lude li dijonice.
izgleda da je najbolje iz nje izaći...ovi šta su sad kupili će izaći kad im bude +3% i onda opet ruše cijenu...tribao sam lipo izaći na 8,1...hebiga svaka ŠKOLA je skupa
-
danas sve skupa sporo krenulo...očito jučerašnji kupci žele zaraditi više nego što je cijena bureka:)
-
kupio sam u ožujku 2017 tpng po 76 kn...dvi godine su davali dividendu...svo ovo vrime sam u crvenom:(...sad prije par dana kupio 300 po 40kn da smanjim prosijek na 65...odlučio kupovati dok ne smanjim prosijek na nekih 55 kn...
-
koliku difku očekujete tu?
Predujam 5 kn,
5+10:)
-
jel mi netko može objasniti kakvi su to prodavači koji mora nasilu prodati 500 komada po 6,90....da bi 10 minuta nakon toga mogao dobiti 7,00
Nestrpljivi i uplašeni.
a ovoga što je stavi0 na kupnju 4 komada pa 7 kn bi tribalo dočekati pa pendrekom
-
jel mi netko može objasniti kakvi su to prodavači koji mora nasilu prodati 500 komada po 6,90....da bi 10 minuta nakon toga mogao dobiti 7,00
-
https://www.biznisinfo.ba/proizvodjaci-a…-dolara-dnevno/
Neznam koliko ce ovo utjecat na kompaniju
može samo na bolje...jerbo adpl i dalje radi...u ovom trenutku svi su na svojim radnim mjestima:)
-
Nakon tri godine apstinencije od kupovine,maloprije kupih
+ADPL
+TPNG
-
Od jutros sam i ja ode...bio na poslovnom...stvarno su sad usrali...mada mi je prije išlo na ŽIVCE,čekanje odobrenja admina....ono stvarno....onda su mogli odmah u naslovu staviti "VERBALNI DELIKT"
-
Jel postoji šanasa za dividendu...tako da malo pogura ovo...kupio sam jednom samo tamo u 2017 i od tada u crvenom:(
-
pa upravo kad si u karanteni jedino što ti preostaje da smanjiš dosadu tih 15 dana je internet (teleoperateri)..."zahvaljujući" virusu ljudi će biti više po kućama...stanovima....u tom slučaju strada turizam ali ne i internet industrija
-
Korona u Italiji. Pitanje je trenutka kad će se pojaviti i kod nas
Neka...Neka kad alternativci i raznorazni hebivjetri zidovi ljudima pune glave...nemojte se cijepiti a sad će ti isti biti prvi u redu za cijepljenje
-
što radi medijsko širenje panike(corona virus)...mediji puni corona virusa i izgleda uskoro opća panika...a to što u godini više ljudi pogine u prometu nego od corone...koga briga...LJUDOTINE su najgore beštije
-
S ovakvim tempom,do kraja dana ode ovo na 1 kn...eto POPUŠIH 20000Kn