Jel netko cuo ne sluzbenu informaciju
Posts by airfire
-
-
UG zasad ide sve po planu...upravo odobrena kupnja telekoma u Grckoj....
U hrvatskoj jedini znacajni neprodani jos Optima telekom...pitanje svih pitanja:oce li UG uspit preuzet Optima...
Sve ide po planu i kod nas, po ovom se vidi da ne trebaju ni cekati izmjenu zakona jer po europi mogu biti vlasnici tako da nema zime samo nas cijena po dionici zanima
-
Za sada meni se čine najvjerodostojnije informacije o samom procesu prodaje one objavljene ovdje:
https://www.ictbusiness.info/kolumne/koment…minga-i-uredaja
Tomić nije neki bezveznjak da bi objavljivao ovako nešto bez da je dobio isti info iz više izvora. A pošto je dugo kao novinar u telekom svijetu, mislim da je sasvim dobro povezan.
dobro covjek kaze, samo kontam da su ponude vec predane i da se sada dogovaraju oko drugih stvari i da ce se sve zavrsiti do kraja ove godine
-
Oglasio se AZTN.
http://www.aztn.hr/priopcenje-vez…e-telekoma-d-d/
Nisam siguran kako bi ovo protumačio.
znaci ne pitaj nista sve se rijesava, cekaj isplatu. I to je to
-
10+ premija, nikad nije masa zaradivala nego mala grupa ljudi 10%, mi trenutno na ovoj dionici smo tih 10%. Ne kazem da se moglo uzeti i na drugim dionicama ali ja ovdje ocekujem na trenutnu cijenu barem duplo, to je moje razmisljanje.
-
Kupca imaju, cijenu znaju kontam da su dogovori oko preuzimanja duga i koristenja mreze. Samo mi ne znamo cijenu ali s obzirom da je sve rijeseno nam je slatka briga, ispod 10kn nije sigurno, a kolika je premija e to bih volio znati
-
Kontam u ponedjeljak se penjemo na 7.5 kn i tu smo do objave tko je kupio i po kojoj cijeni jedno mjesec do dva a onda raketa na 10% ispod ponude
-
Ako ne bude objave sutra ili u ponedjeljak, znaci imaju kupca i pregovaraju sa njime. Nitko ne treba nista objaviti vezano za prodajni proces sto je i sam ht objavio. Znaci nema objave nikakve sutra ni u ponedjeljak imamo kupca i cekamo objavu cijene po dionici.
Ako se bude dogovorila prodaja Optime, vijest će biti nešto slično ovoj:
Ocekujem takvu obavijest za mjesec dva, samo umjesto tele 2, stajat ce optima
-
Ako ne bude objave sutra ili u ponedjeljak, znaci imaju kupca i pregovaraju sa njime. Nitko ne treba nista objaviti vezano za prodajni proces sto je i sam ht objavio. Znaci nema objave nikakve sutra ni u ponedjeljak imamo kupca i cekamo objavu cijene po dionici.
-
Zove me sada lik i predstavlja se kao grupacija HT, Iskon i Optima, kaze vidi da sam na optimi pa mi nudi da prijedem na iskon. Kazem ja njemu ako ste grupacija onda je svejedno na kom sam, a on pa bolje je da prijedete na iskon evo imamo vecu brzinu na iskonu, nasa je bazna itd... Uglavnom kontam da su ovo zadnji trzaji otimanja korisnika od optime, ovo je rijesena stvar samo nam trebaju reci cijenu po dionici
-
Tek ce da bude bolno kad ne objave nista do 5.8, onda znamo da kupac vec pregovara a mi ne znamo cijenu, ali kontam da onda idemo gore
-
To spekulanti i trejderi prodaju, investitori cekaju kesolovilo 😁
-
Sto jest, jest stvarno su ga navukli 😄
-
I ja ne znam sto glume, kontam da navlace da se pojave neke kolicine na prodaji da mogu kupiti, jel ovako ne mozes skupiti 20k dionica da ne ispucas cijenu
-
Do kraja godine smo isplaceni i bez papirica, samo neki ce si ostaviti koji za uspomenu 😁
-
Povuci, potegni, iščupat ne mogu....
Opte sve više liči na staru dječju brojalicu
Na dane stvarno pomislim da ćemo iz razloga pregovora, dogovora, lobiranja, izmjene zakonske regulative itd. dočekati i iduće ljeto u papiru.
Ponuda ima, ne budimo naivni. Vip je bio uložio prigovor prilikom odluke o pripajanju H1.. sa punim pravom na koncu, pogodovalo se gigantu....
Investicijska banka je dakle malo vjerojatna
I opet će papiri preći u ruke imućnih iz ruku manje imućnih. Oni za početak imaju dulji horizont ulaganja. Mogu si dozvoliti da imaju.
Čarapice na sunce, dakle
Ne vjerujem da ce mo cekati toliko dugo, ove godine sve gotovo po meni. Cekaj objavu koja bi trebala stici za koji dan, mjesec ili dva da je prodana, tu vec cijena ide na pristojnih 8,xx kn i ceka se kupovna cijena
-
To i mene zanima jeli pocetak od 1 mjeseca onda objava mora biti ako nema zainteresiranih do kraja 6 mj., a ako je pocetak od 2 mjeseca onda ide do kraja 7 mjeseca. I jel 6 mjeseci u dan ili to ide kalendarski
-
Brzo će očekivani rasplet .
Vežite se !
Jel to nesto nesluzbeno
-
Ako do 3.7 ne daju obavijest da prodaju preuzima investiciska banka znaci da imaju kupca i s njime su u pregovorima. Jedino nas mogu obavijestiti da su izabrali kupca i da se salje atzn na odobravanje ali s obzirom kako je bilo s njihovim odgovorom kad ih je agencija upitala za ponude kako su sturo odgovirili u smislu da se sve drzi u tajnosti dok se ne dogovori sve i slijedi samo isplata tako kontam da ce biti i sada. Ja kontam da bi od 20.6 mogli ocekivati objavu da su izabrali kupca ali sto se ticw cijene i ostalog nista konkretno dok agencija ne odobri, ali opet s druge strane kontam da nas mozda nece ni obavijestiti da su izabrali kupca dokle god agencija ne amenuje proces prodaje pa objava svega zajedno u smislu ovo je novi gazda placa xx po dionici tko hoce ima rok 1 mj da prihvati.
-
Po mom jos desetak dana do objave da su izabrali kupca ali mislim da necemo jos znati cijenu dok atzn ne odobri iako je atzn ukljucen u cijeli proces pa bi mogli odmah njima poslati na provjeru prije objave kupca
Ako nam objave kupca , da li ćemo saznati koliko ih se javilo , i zašto je baš taj odabran ?
Iskreno mene ne zanima koliko se javilo i njihovi dogovori oko podjele kolaca u smislu trzista. Jedino me zanima koliko po dionici i kad je isplata malih dionicara.