1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. airfire

Posts by airfire

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• airfire
    • January 15, 2021 at 8:08 PM
    Quote from sasab

Cardano i Stellar na long term...

Pratio sam malo Charles Hoskinsona i svida mi se kako razvija Cardano a bio je i u pocetku stvaranja Ethereuma.

Nije nikakav nagovor, to je moj osobni izlet u Crypto po prvi put ove godine.

Bacite oko, ako netko nije, cisto za info

Cardano da, uskoro ce njihov mainnet ali stellar samo pump radi ceske ili tako nesto, dobro za iskoristit pump dugorocno ne vrijedi. moje misljenje i nije savjet za kupnju i prodaju. dobri coinovi su verge(xvg) trenutno su na CES-u sa Voice predstavili uredaj koji puni bateriju mobitela za 2min a napaja se iz zraka preko THz ( ono sto je Tesla htio ali J.P.Morgan nije htio investirati) po nekom mom misljenju mobitel je samo primjer s obzirom da ce se moci koristiti za punjenje auta ili bilo kojeg električnog uređaja a radi preko XVG coina( malo surfajte). Drugi coin Polkadot most za sve mainete u sustavu napravio ga je lik koji je napravio i program za ETH (serenity za ETH) znaci lik zna sta radi. Sorry malo popio pa se raspisao :), zapravo ulazite di hocete i nemojte da vas scameri pokradu.

• airfire
    • January 15, 2021 at 8:00 PM
    Quote from Kivi
    Quote from airfire

eth za dva tjedna sou :)

može pojašnjenje?

ETH 2.0. ide ubrzano promijenili su tijek događaja u njihovim road map, nema eth na burzi vec je pala ponuda za 15%, kraj mjeseca donosi visoki rast po mom misljenju ali neka bude zapisano pa da vidimo jel sam bio u pravu :)

• airfire
    • January 14, 2021 at 5:32 PM

eth za dva tjedna sou :)

• OPTE prodaja - kladionica

• airfire
    • January 13, 2021 at 9:05 PM

meni je isto skinuta zarada u eth, mislio sam da ce ovo biti vec gotovo pa all in da uletim po 180-190 sad je 1100, znaci x6 sam propustio zbog opte tako da ocekujem bolju cijenu da mi zaljeci rane zbog propustene zarade.

• airfire
    • January 7, 2021 at 12:40 PM

kupite xvg (verge) da ne kazete da vam nitko nije rekao :)

• airfire
    • January 7, 2021 at 12:30 PM

Ne bude li korekcije od 30% brzo ce zavrsiti ova bull run na criptu iako se kaze da bi trebao trajat godinu dana

• airfire
    • December 26, 2020 at 1:08 PM

Po nekom mom gledanju do max 4.75 a onda spektakl, makar ne treba ni da se spusti vise to je sve do burze. Hoce se spustiti ili ne nije bitno vec da poslije ide na 8-8,20kn. pa neka bude zapisano :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• airfire
    • December 15, 2020 at 1:01 PM

Vidim svi se koncentrirali na UG, jeste A1 vec iz igre izbacili. Mozda A1 ponudi vise a HT mu da neka olakšanja zbog zadržavanja duopola. Tako bi bilo dobro i za A1 i za HT, s time da A1 ne ceka promjenu zakona jel vec su to iskemijali. E sad tko ce koga nadmudrit nama je svejedno u svakoj situaciji mi dobivamo

• airfire
    • December 10, 2020 at 12:39 AM

Po mom samo se opustite i cekajte cijenu preuzimanja 😁

• airfire
    • December 8, 2020 at 12:19 PM

A mozda netko ima neku informaciju pa krene agresivno pa skonta da bi se moglo oteti kontroli, stane na kocnicu i pokupi 130k robe 😉

• airfire
    • December 7, 2020 at 10:14 PM
    Quote from Ledica
    Quote from airfire

Ako netko ima knjigu pa ako moze baciti samo podatke koliko ima dionicara od 1-30k, 30k- 100k, 100k- 500k

Knjiga je nezgodna , kao telefonski imenik i još bez rednih brojeva , ima ogroman broj dioničara sa jednom , dvije , tri , pet .... dionica i to nije uopće vrijedno truda prebrojiti već je bolje krenuti od glave.

Dakle prvih deset je poznato, na dvadesetom mjestu je vlasnik sa cca 169 000 dionica , 40-ti ima 100 t , 60-ti 72 t, 100-ti 47t. , 140-ti 34 t , 160-ti 30 tisuća itd .

Hvala

• airfire
    • December 7, 2020 at 9:51 PM

Ako netko ima knjigu pa ako moze baciti samo podatke koliko ima dionicara od 1-30k, 30k- 100k, 100k- 500k

• airfire
    • December 7, 2020 at 9:56 AM
    Quote from zlocesti

5 kn sada ili 10 kn za par godina, o tome sam ovih dana razmišljala:/

Ni brzina nije uvijek vrlina

Gledam malo trgovanje, kada uhvatim vremena , a sve ga je manje, i uvijek se nađe kamikaza na asku kojem se žuri prodati, i prodati će bez pogovora po rasploživom bidu.

Hm...

Kako piše Kostolany.. za uspjeh na Burzi potrebni su - Spoznaja, Sredstva, Strpljenje i Sreća

Za sreću će se pobrinuti konstelacija unaprijed urečenih uvjeta po isteku odobrene duljine trajanja upravljanja Optimom:S

A ostalo moramo imati sami.

Mislim da ću pribjegnuti krajnjem sredstvu. Svezati ću se do onda kuhinjskom krpom za radijator. :)

Display More

mislim da nece biti 10 kn vec vise a siguran sam da ce biti u roku koji mjesec rijeseno tako da bolje hold ili buy 😄

• airfire
    • December 4, 2020 at 1:28 PM

jel mi to idemo prema 5.70-80 :)

• airfire
    • December 1, 2020 at 2:45 PM

Nisam li vam bio spomenuo da ce mo do polovice 12 mj. biti pametniji. 😁 Ocito netko nesto zna

• airfire
    • November 17, 2020 at 9:58 AM

Znaci u prvoj polovici 2021 sve je gotovo, bas lijepo da nam dala vremenski okvir, s obzirom da im treba 2 mj za promjenu identiteta s reklamama, oko 2 mj za isplatu dionicarima sa ukljucenim rokom za zalbu. Po tome ispada do 2 mjeseca sve znamo, znaci kao sto sam rekao pricekajmo sredinu 12 mj

• airfire
    • November 13, 2020 at 9:32 PM

Sačekajmo polovicu 12 mjeseca, biti ćemo pametniji a možda nešto i saznamo.

• airfire
    • November 3, 2020 at 4:54 PM

Bitne stvari u clanku da je potvrdeno da nisu dosli samo zbog tele2, hoce i fiksnog a ja znam jednog koji se prodaje 😄. Druga stvar je cijena koliko misle uloziti za koliko km optike, po toj njihovoj racunici moze se izracunati koliko im vrijedi km optike kod optime, dodamo na to korisnicku bazu i ostalu opremu te oduzmemo dug i znamo koliko su ponudili ili su soremni dati za optimu. Treca stvar je da mozda nisu u igri za optimu (malo su ponudili) vec se pregovori vrse sa drugim kupcem. Moje neko razmisljanje

• airfire
    • October 29, 2020 at 6:48 PM

Ma pricam gluposti kao inace nemam nikakve nesluzbene informacije 😁, a kad vec pisem gluposti zabi je bilo malo

• airfire
    • October 29, 2020 at 3:25 PM

Oprostite radim, uglavnom bila je ponuda po 11 ali nije bila prihvatljiva prodavacima, to je bilo prije ljeta, bila je nesluzbena kao sto je i ovo nesluzbeno

1. Privacy Policy
  2. Kontakt