Kontam da je to prebacaj od manekena sto su skupljali do sada
Posts by airfire
-
-
Ako je vlada izglasala zakon tako brzo onda nize (citaj agencija i ostali) nemaju sto da fantaziraju. Sve je gotovo do kraja godine, samo cekam ponudu koja mislim da ce biti visa od onoga sto mi racunamo, to je moje misljenje
-
I ja sam do kraja, sve mi to nesto cudno, mislim da nam se smijesi neka premija
-
Mislim je da se dobija dobra premija, lagano se skuplja polako na svim razinama. Biti cu siguran kad netko kupi po 5.40
-
EK pokrenula pravne radnje protiv Hrvatske: Nismo implementirali pravila u području medija i telekomunikacijaRok za prenošenje Europskog zakonika elektroničkih komunikacija u nacionalno zakonodavstvo bio je 21. prosinca 2020.www.jutarnji.hr
Znaci pozurite izglasati inace kazna, mislim da tiska kupac i da je ovo rijeseno za mjesec, dva
-
Vidim svi razmisljamo isto, danas podnio zahtjev za prelaz kod drugoga mobilnog operatera bez ugovorne obveze za cetiri broja i jos imam optimu kod kuce. Cekam cijenu pa da vidim jel se vracam i produzujem ili me nece vise gledat
-
Crypto raste ili bi netko u turiste i ja sam kontao u crypto ali ostajem do kraja nadam se da ce do 12 mj biti isplata nama malima
-
Mislim da novci idu u crypto, u ovoj zabokrecini od burze gdje jebivjetri vladaju ne isplati se ulagati a cekamo cijenu ponude mogla bi i koja prijava europskoj agenciji za manipulaciju i trgovanje povlastenim informacijam pasti. I tamo su jebivjetri ali su barem svetski 🤣
-
Mi cekamo od 15.09- kraja 9 mj. da se promijeni zakon, i onda ponuda koja po nekom mom misljenju nije ispod 6kn, ali i dosad sam bio u krivu tako da me vise nista ne moze iznenaditi. p.s. nadam se da puca strpljenje malima pa da sruse cijenu da si ako nista drugo uzmem koji sigurnjak sto se tice %
-
s (ne) strpljenjem se očekuje izvješće da vidimo ide li na 4,90 ili 5,00
Kakvo izvjesce, pa sve je rijeseno cekamo 9 mj., da nas isplate po min 5.36 i to je to
-
A nitko ne pomislja na premiju da budu sigurni da svi prodaju od 7-7.5kn, mozda oni na kupnji nesto znaju 😉
-
cekamo cijenu preuzimanja od malih, prema tome idemo li na : https://www.esma.europa.eu/regulation/trading/market-abuse
-
Razocaran tesko, iskreno u mislima vise a racunao nize, kontam da ce ponuditi cijenu otkupa od 6.7-7.5, (7.5-10%=6.7) jednostavno kontam da je odredena znala cijenu otkupa od malih uzela 10% nize ali odmah, ili na cijenu 5.32 dodate premiju za preuzimanje 25% i dobijete 6.65, ako ne bude tako nekako pocet ce se prozivati AH i KK po portalima, novinama i krece strka oko povlastenih trgovanja a vidimo da vec ima pomaka u smislu da je i HT na sudu zbog izvlacenja novaca koji ce najvjerovatnije izgubiti. Ovo je moje neko razmisljanje, bio sam optimista a sad poslje isplate ZSE me nece vise viditi
-
Na žalost sve je jasno, ne trguju ovdje investitori već kockari
Investitori su kupili odavno i cekaju... Kockari rade svoje i zaradjuju za svoje bureke... Tako to biva i tako ce to uvijek biti...
Ali i mi investitori im moramo zahvaliti, cekam da vidim dokle ce cijenu spustiti sa duzebriznimn komentarima i plasenjem ipak imamo jos cash-r-a da nadopunimo 😉
-
I ja sam skontao da nema blokade niti ce biti, po mom je prodaja zavrsena sada su formalnosti, zanima me samo jel se netko drugi ubacio za financiranje to bi nam puno reklo u vezi objave kad ce
-
Tko je preuzeo financiranje od HTa, jesu oni produzili ili je netko preuzeo.
-
Nama ZEM treba samo zbog vece cijene, nista drugo. Imamo jednog kupca ali ako nema konkurencije cijena ce biti oko 8kn, dok ZEM bi omogucio bidanje cijene
a zakaj mislite da bi ZEM omogučio bildanje cijene? kakve to ima veze DIREKTNO sa optimom!!!??? sa kupcem da, ali ne vidim nijedan razlog u svezi optime! ili ne čujem dobro.....?
Zato sto ako nema ZEM-a rijesenog, dalo se vremena A1 telekomu tijekom ljetne stanke da ponudi 7-8kn, UG ne moze jel ga zakon sprijecava, jedino taj neki famozni fond koji bi mogao biti neciiji da napravi pomutnju. Kao sto sam sanjao u 11-12 mj, A1 kupuje dogovorio se sa zabom cijena od 7.5-8.5kn, i to je to. Evo sad sam i bacio racunicu, Ana prodala po 6.7 a to je 10% ispod cijene od 7.5kn, znaci dala je za 10% jeftinije ali odmah, cijena je 7.5kn a kad ce objaviti vidit ce mo.
-
Nama ZEM treba samo zbog vece cijene, nista drugo. Imamo jednog kupca ali ako nema konkurencije cijena ce biti oko 8kn, dok ZEM bi omogucio bidanje cijene
-
Pa vidite ga. Skrbnički račun.
Znači u pon opet do 5,2. Kako dosadno.
ne forsiraj, danas se slabo tržilo, a ja bih još ispod 5 ako može, vodimo računa malo o onima koji nisu nakrcani još od 8
Podrzavam sad sam u klubu 99 a htio bih u klub 24 to mi je cilj a s pozitivnim vijestima to necu moci jeftino odraditi. Ajmo svi dezirni crnjaci dajte sve od sebe 😁😉
-
Zanimljivo, ili je hazarder ili skuplja za nekoga