1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. smrznuti

Posts by smrznuti

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• smrznuti
    • July 26, 2025 at 8:17 AM
    Quote from vodoinstalater
    Quote from smrznuti

Izašao izvještaj (jučer oko 16h) koji "nije ništa posebno" (čitaj nema porasta dobiti q2 2025 vs q2 2024 ) i od tada krece ovaj pad ...

Mora propasti ovaj forum kada pojedinci šire ovakve dezinformacije: od kada je 35,5 mil = 38,5 mil ?

Istina... ispričavam se ... ovo u zagradi nisam trebao napisati ili sam trebao drukčije formulirati da sam jasniji u poanti "nije ništa posebno".

Isprika.

Kodt (i nešto kotr) su mi naaajveći dio portfelja. ta činjenica sve govori o mome mišljenju o kodt.

Postavljam si pitanje, dali je koei dionica sada bolji izbor od kodt dionice ?

Tj. dali će izvještaji koei biti "posebniji" od kodt izvještaja, pa možda time i prouzročiti da cijena koei ima veći potencijal rasta od cijene kodta.

• smrznuti
    • July 25, 2025 at 11:01 AM

Trenutni brojevi za kodt

• smrznuti
    • July 25, 2025 at 10:53 AM

Izašao izvještaj (jučer oko 16h) koji "nije ništa posebno" (čitaj nema porasta dobiti q2 2025 vs q2 2024 ) i od tada krece ovaj pad ... rekao bih da ćemo za ponovnih 4140 trebati pričekati i godinu dana (onako bubam) tj. mislim da je to to od rasta za neko vrijeme

• smrznuti
    • May 16, 2025 at 11:29 AM

Zato jer KOEI nije taj potencijal . Ima u koncernu dijelova koji nisu konkurentni i "isplativi" kao nor. KODT ... KOTR mislim da ima potencijal KODTa , ali trebat ce dok se krene ostvarivati i da cijena dionice poprati ... recept mi je iscijediti KODT pa tek onda KOTR (makar i propustiti početni dio zarade na KOTRu)

• smrznuti
    • May 15, 2025 at 4:03 PM
    Quote from All
    Quote from Bokyklc

Prije 5 godina 152,63 € (1150kn) 8)

Slicno ce biti i sa kotr2, dlkv i koei :)

Sa KOEI "sigurno" neće

• SPAN (SPAN d.d.)

• smrznuti
    • May 3, 2025 at 2:59 PM

Evo ažurirano stanje....

• smrznuti
    • April 28, 2025 at 10:31 AM

alfa1 baš tako kako ste napisali .... tu se krije nepoznati potencijal koji "osigurava" rast firme i rast cijene dionice , a koji se, čini mi se, zanemaruje... sam ga zanemarujem i ne znam koliki je... ali , bolje da je potencijal na bolje :)

• smrznuti
    • April 15, 2025 at 2:42 PM

Ma da sam jasan ... neka isplate još pa cu si sam krojit sudbinu... ali , pitam dali postoje i bolji načini

• smrznuti
    • April 15, 2025 at 1:07 PM
    Quote from All
    Quote from Blabla

Digli su dividendu s 31,75 na 79,54, dakle za nekih 150%, i vi pitate za izvanrednu dividendu? ?(

:) Ja sam očekivao oko 65E. Mozemo na ti ? Vi ne bi jos ? :)

Zašto trošiti novce na porez na dividendu 12% ? Ima valjda i drugih načina za nagraditi dioničare (otkup vlastitih dionica ?! )

• Birtija

• smrznuti
    • March 18, 2025 at 12:38 PM

Susreo 2 vrste.

Oni koji dobiju nešto , a nisu sudjelovali u stvaranju toga.

I drugi, koji su mi simpatični, koje boli briga za novac. Novac im "ništa ne znači" i uopće se ne zamaraju. Vjeruju da će ga uvijek imati i da će se snaći.

Na ove druge sam na neki način i ljubomoran :)

• smrznuti
    • March 5, 2025 at 10:29 AM

Također, 2008a mi je bio pravi paad

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• smrznuti
    • March 4, 2025 at 3:34 PM

Vremenom će, mislim, dolaziti razlozi za pad na ovoj našoj burzici... kako/ako bude kriza u HR jačala (zadnjih mjesec dva od nekih poduzetnika čujem da škripi, a ima još znakova) ... (bolje se) malo zakešat dok ne prođe dim ... a bilo je tu i margina (koji koštaju, a burza baš i nije davala znakove za daljni rast)

• smrznuti
    • March 2, 2025 at 4:54 PM

Sudjelovao sam u rušenju i to dosta (od 2380 pa do 2100)... imao sam margin i htio sam ga zatvoriti... i dalje debelo u dionici , ali bez margina

• smrznuti
    • February 28, 2025 at 7:40 AM

alfa1 .... hvala !!!

• smrznuti
    • February 27, 2025 at 3:52 PM
    Quote from vodoinstalater
    Quote from smrznuti

Očito ću trebati pričekati Skupštinu da pitam što im bi do 2022e ? :)

Imate na web stranicama HANFA/SRPI sva kvartalna i godišnja izvješća unatrag zadnjih 15 godina - pročitajte/proučite ih pa ćete dobiti odgovor.

Istina... ali nemam potrebna znanja.... ako ti se da u par rečenica

• smrznuti
    • February 27, 2025 at 12:42 PM

Očito ću trebati pričekati Skupštinu da pitam što im bi do 2022e ? :)

• smrznuti
    • February 25, 2025 at 8:31 AM

Može li netko objasniti otkuda KODTu toliki porast prihoda i dobiti unazad nekoliko godina ? Ispada kao da do prije 3, 4 godine nisu "ništa" radili... što se to desilo/promijenilo ?

• smrznuti
    • February 21, 2025 at 11:25 PM

Nevjerovatna dionica .... firma odlična, dionica odlična, a nitko ni slova ... po listi prvih 10 dioničara "se vidi" razlog. To je, po mome mišljenju, i "prokletstvo" i "blagodat" ove dionice.. kome god da samunazad godinu dvije predlagao investiranje u kodt, svima se smežura lice od spomena transformator.kao da sam im predlozio da investiraju u gnojaru. To jednostavno nije atraktivno ... ali isti ti ljudi se raspričaju naveliko o turistima, bankama, atlantici, podravci jer tu se lako može pričati o svojem mišljenju. A što reći na temu transformatora ?!? Dooooosadno (jer se nema što za reći) :)

• smrznuti
    • February 18, 2025 at 11:59 AM
    Končar s Elleviom ugovorio prvi greenfield posao na švedskom tržištu
    www.poslovni.hr

Ne znam jel ovo već poznato

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• smrznuti
    • January 11, 2025 at 12:38 PM

A kako izgledaju sastavnice Crobex 10 kada stavite p/e ?!?

Imam dionice KODT i HPB I nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica ,samo moje razmišljanje ;)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt