1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. igi

Posts by igi

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• igi
    • May 9, 2022 at 10:06 PM
    Quote from looserst
    Quote from igi

danas nema komentara na kraljici... kao da nema priče za laku noć...

Pa da napisem nesto... mislim da je rezultat pada vani šortanje... kod nas slabo... vozarine su i dalje respektabilne i za sada po mom mišljenju sve se odvija jako dobro... u očekivanju prijedloga divkuše...

A prosli tjedan se nije moglo shortati?

Naravno da je... uz sveprisutnu nesigurnost i najave recesije i sl. sigurno su mnogi i kapitalizirali, ali mislim da je to kratkog vijeka da je trend zadovoljavajuci ...

Uostalom kraljica je kao dobra mater... i za dugorocne sa željom i za dugorocne spletom okolnosti i za dnevne i za minutne 🙂

• igi
    • May 9, 2022 at 7:58 PM

danas nema komentara na kraljici... kao da nema priče za laku noć...

Pa da napisem nesto... mislim da je rezultat pada vani šortanje... kod nas slabo... vozarine su i dalje respektabilne i za sada po mom mišljenju sve se odvija jako dobro... u očekivanju prijedloga divkuše...

• igi
    • October 15, 2021 at 8:51 AM

Iako trenutno cape pada, ali i sada je jako visok... btw. Atlantska ih i nema... ovdje je dobra stvar sto su vozarine prosjecne po kojima je atpl plovila za prvih pola godine jako niske u odnosu na sadasnje cijene... tako da i dalje padaju vozarine atpl zaraduje sve vise i vise... ne mogu manje po mom misljenju jer svaki novi ugovor ili spot je bolji od njihovog prije ugovorenog

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• igi
    • September 27, 2021 at 10:23 PM

isprike adminu jer nije vjerojatno za ovu temu,ai je vezano na brodare pa sam siguran da netko od kolega zna... koja bi bila pouzdana platforma za trgovanje vani, stranih brodara... imam atpl, a razmisljam i o tvrtkama stranim... hvala

• igi
    • September 21, 2021 at 8:08 AM

vozarine se oporavljaju za sada dobro... BDI rekordan... mislim da je puno truda i novaca ulozeno da se svijet digne ekonomski nakon šoka korone i da nece samo tako sve past u vodu nakon problema građevinca u Kini... u krizi nerijetko bogatiji izlaze jos bogatiji, ne ulazeci u zavjere koje me ne zanimaju... samo polako i bez panike jer se sve vrati na stare staze brzo

• igi
    • September 9, 2021 at 8:11 AM

treba uzeti u obzir prosjecnu vozarinu za atpl... 18 i nesto tisuca... i uz ovaj pad bdi sto se nadam da ce brzo se vratiti na staze rasta... atpl moze samo imati vece vozarine od 18... vjerujem puno vece tako da prognoziram preko 500 kroz mjeeec dva... bio sam prvi koji je naceo 400... tko li ce nacet 500 jednom...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• igi
    • September 7, 2021 at 7:12 PM

Ovo s ostavkama i odlukama me podsjeca na vic kad covjek izbjegava vojsku pa na kraju njegovog obrazlozenja zasto ne moze ici ispadne da je on sam sebi djed

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• igi
    • September 2, 2021 at 12:05 PM

Mozda da na pocetku da ce bit kao pas s lanca... ali u kracem dugom roku trebale bi se stvari vratiti na dobro sto se cijene tice..

• igi
    • August 19, 2021 at 5:12 PM

BDI blizu 4000... WOW

• igi
    • August 19, 2021 at 4:30 PM

u odnosu na jutro featursi su se lijepo oporavili 🤑

• igi
    • August 18, 2021 at 4:56 PM

BDI 3833... wow

• igi
    • August 16, 2021 at 12:56 PM

po meni samo neka oni prodaju i izadju... vani indeksi i dalje rastu... otvorit ce se samo strpljivo...

• igi
    • August 11, 2021 at 4:20 PM

meni ovo lici na šah... ona brzopotezna cuger... namjerno se žrtvuje kraljica i dok protivnik gleda jel ima kakva caka, a cake nema, prodje mu vremena puno i na kraju izgubi radi toga... gledam i ne vjerujem kako netko prodaje nisko, a moze bez problema vise... pa si sam mislim jel ima kakva caka... ali ne vidim caku...

• igi
    • August 10, 2021 at 9:08 PM

Vani zelenjava... indeksi rastu...raspravljalo se vec o brodarima vani i kod nas... sve jasno da se ne ponavljamo nesto se moze uspoređivat nesto ne, kruške, jabuke i sl.. na nasoj burzi nazalost nedostaje kapitala... a nije ni cudno zasto... afere nepovjerenje neprocesuiranje, ekonomski poluslom, male plaće, nesigurnost... a kada se nesto i procesuira onda otezanje i zastare i na kraju nista... kao da se samo prelijeva postojeca lova sa dionica na dionicu... osobno sam iznenadjen, osupnut, a malo i uvrijeđen... ali dugorocno vjerujem u rast

• Best buy

• igi
    • August 5, 2021 at 9:37 PM

ja vjerujem u kraljicu atlantsku... vani i dalje zelenjava

A vjerujem u IB i u buducnost atlantske... iduce godine u ovo vrijeme jako me zanima koja ce biti cijena...

• igi
    • July 27, 2021 at 3:02 PM

Mene ne cudi 1156 dionica na prodaji... To je isti koji je prodavao jucer... Cudi me zasto se ne kupi

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• igi
    • July 22, 2021 at 6:16 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Sheriff

Pa da, odma sam se svrstao u male. Premija na cijenu je za one koji ulaze sa milionima. 25 nema za smrtnike pa zato i kažem da nema smisla da cijena padne na 25kn na burzi (kako kolega kamikaza komentira i racuna premiju).

Timing je zanimljiv, mozda i razuman. Za male nikad dobar jer im razvodni cijenu. Ali špekuliram da to naprave nakon q3 ili q4 sa dobrim izvjescima cijena bi bila puno veca i pitanje koja bi bila premija onda.

Kako se spekuliralo vrlo nedavno o dokapu od 10kn ovo je neloše. Spominjao se i stecaj.

Pitanje je da li ce dokap uspjeti, vjerovatno je izvjesce ok i kak se kaze, glavni kupac vec vrbovan.

Upravo tako, bio je planiran dokap po 10kn i to pretvorbom duga, dakle, bez svjezeg kesa u bilanci. Ovo sada je nebo i zemlja. I opet ne valja. Jos jucer se pisalo kako dionica nista ne vrijedi, kako je book negativan, a vidim i danas se tako pise, i sada kada firma objavi dokap za 25 kn, sada ne valja sto nije za 50, i opet se svi osjecaju prevareno i drugi su im krivi. Svasta.

Prica je tu puno sira, ali tko to ne zeli shvatiti ne vrijedi mu ni crtati.

Display More

Gospodine Mitkko kako mislite da ce se ovo odrazit na postojece dionicare... Toliko puta losa iskustva na zse sa slicnim pa se nadam da nece i ovo

• igi
    • July 17, 2021 at 2:26 PM

ne moze nista rasti unedogled, a isto tako ne moze ni korekcija biti unedogled... također držim da su se kapitalizirale dobiti i da se iskorigiralo sto se iskorigiralo tako da zdrav rast moze dalje na jedrima finih vozarina... mirno more... ahoj

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• igi
    • May 24, 2021 at 8:18 AM
    Quote from verdi

kakve god kalkulacije da radite male izbacite iz njih jer je trgovina u petak pokazala da su zatečeni na spavanju. tko god proklamira priču mali ovo, mali ono za mene je totalni amater. malih nije bilo ni u naznakama. prihvaćam bilo kakvu raspravu ali male mi ne pominjite jer su oni tu nebitni. ta opsjednutost malim trejderima je već na granici ludosti. oni i njihovih par tisućica kn nikog normalnog ne zanima.

Kolega Verdi, ali na tim kako kazete malim se jako gubi povjerenje ne samo na zse nego u drustvu opcenito jer u pravilu ostaju kratkih rukava... npr Agrokor... ovo vise nisu iznimke na zse

• igi
    • May 19, 2021 at 2:07 PM
    Quote from tizian1

https://www.braemarscreen.com/

Ne Izgleda loše.

da... lijepo... samo neka raste...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt