Ako je u pitanju još samo 100 kom daj da ih riješimo...
Posts by deny_09
-
-
Ufff...sta su rasturili KODT po bidu, a SPAN po asku...
-
Zasto ovi iz Interkapitala ne uvedu i short opcije na 7slo i 7cro ?
-
Sto ovo znači za firmu, može li tko objasniti. Unaprijed hvala. Vidim skida se s aska...
-
Pametno, treba na vrijeme poceti misliti svak na svoju na mirovinu, kad vec nece mirovinski fond..😉
-
Pa zasto ne krenete u short, steta propusti takvu krizu ...
-
Meni još nije sjela na otp. Nadam se da će brzo. Kraljicu čekam na 400, pa idem po 5% dividende...
-
Zlocka , jel kad sta shortas?
-
U sta, ako nije tajna ?..ATPL..
-
Ljudi moji nema potrebe za nervozom. Ovo su draži tržista kapitala. Netko u ljutni pukne dionice po bidu, drugi ih kupi i svi zadovoljni.
Obzirom da je firma odlučila pojačati bilancu, treba malo strpljenja i pričekati da se cijena dionica malo oporavi, jer je poslovanje firme top
i ispaltiti sam sebi dividendu tj. prodati određeni dio dionica.
-
Znaci kao i kod zena...😉👍
-
Marine, koristis li TA ili igras na iskustvo i osjećaj?
-
Najbolje je krenuti na Zrče.. Milica i Aleksandra cekaju...😉
-
Na UV zračenje paze samo ovi u godinama...
-
Kolega dobro ste krenuli, još je možda i rano za koktel. Konzumacija koktela počima s pojavom tangicam na plaži, a one su tek oko 14 h....
-
Imamo jakog podavača, koji je sigurno fino zaradio na dosadasnjem ulaganju u KODT. Osobno bi se povukao na ccc 2000,00 što je po meni dobar ulaz, a sve ispod toga je odlično.
-
Nema nista od buđenja petkom..jos je i produženi vikend tako da vas osjećaj vara. Treba uzeti koktel i potražiti mjesto u hladovini s dobrim pogledom ...
-
Marine o koliko komada govorimo ako se smije znati...😉
-
Svi brodari u ozbiljnom padu...🤔
-
Fondovi krenuli u korekciju svojih perjanica ZABA, ERNT,...