Mislim da je vrijedno truda...😉
Posts by deny_09
-
-
Inamo i jakog kupca cca 7500 kom na 17 nestalo u cugu...🙂
-
Izvješće je TOP...🙂
-
Uz fundamentalnu analizu, potrebno je malo poznavati TA i jos malo psihologije krda, i kad se to sve savlada rezultat nece izostati... .
-
Znacajan rast troškova ubija im dobit. Morat ce malo se pozabaviti oko amortizacije, koja je imala smisla uz veliku dobit, ali sada...🤔
-
P/E treba uspoređivati u ovisnosti o sektori i o burzi.
-
Molio bih komentar izvješća, postali su mi zanimljivi, da vidim sta kažu stručnaci sa fundamentalne strane, po prvoj rekaciji na burzi rekao bi da nije dobro..
-
Troškovi osoblja su im pola prihoda, jedino je gore kod IGH mislim..
-
Zloćka, ovo pitanje epidemije nije pitanje medicine već kontrole ljudi...
-
Rezulltati turstičkih tvrtki nisu baš opravdali broj dolazaka i noćenja, troškovi su značajno skočili...
-
Jedno laičko pitanje, zašto većina turistickih tvrtki ide u jaku amortizaciju ove godine?
-
Koliko ovi trose na place djeltnika ...🤔
-
Bit će kao i na ATPL, tresla se brda rodio se miš...
-
KOlega, slažem se sa vašim mišljenjem. Na našem relativno malom i plitkom tržištu ljudi su već jednom ozbiljno ošišani, tako da od njih ne trba tražiti da oni ožive ovo plitko tržište. Oni se uglavnom drže sigurnih investicija a to je beton. Još kad vidim da su se i pioniri ove naše burze koji su zaradili ozbiljan novac , preacili u nekretninski biznis, bez stranih fondova, a mišljena sam da im nismo interesantni, nemamo ovdje sta tražiti, osim ubiranje tu i tamo poneke dividendice.
-
Moja isprika. Znajajan porast prihoda i troškova, sta je tu je.
Ionako naša burza ne reagira niti na dobro niti na loše izvješće...
-
Nedostaje ozbiljni kupac kao na SPAN-u. Sve sitni tapksroši i burekđije, korak naprijed nazad dva...
-
KLjuč je u dividendi...
-
Značajan pad dobiti..
-
Treba poslati protuprijedlog da pojačaju dividendu...😉
-
Dobro se čisti ERNT danas,