Ima li tko problema s ulaskom u PBZ investor čitaćem kartice?
Posts by deny_09
-
-
Ima u brodogradilistu Split strane radne snage na čekanju koliko hoćeš. Naše ljude ne treba niti više očekivati da se zaposle u proizvodnji.
-
Sve je pitanje trenutka, tj koliko će još dolje i da li čekati cca 70,00 kn ili uletiti odmah. Dionica i ne mora na 200 može i do 160 i sve 5. Tako je RIVP sa 18 na 36, samo je trebalo riskirati i u koroni nakrcati se, a bilo je koliko si htio i već bi bio odavno vani.
-
Dok su bankari namireni nema problema. Problemi nastaju ako oni ne dobiju svoj dio, vidi pod Varteks...
-
Tada će već biti kasno. Tko ne riskira ne profitira. WB je rekao dionice se kupuju kad teče krv na ulicama.
-
Uvijek mogu prodati MIF koji hotelčić za ublažavanje duga, ali nema potrebe kad su u dogovoru...
,
-
Bilo bi živo da se prodaja nije povukla. Bid se dobro nakitio, ne prosipaju danas kao jučer...
-
Vidite koliko malo je potrebno da trgovanje živne...
-
Ne treba protuprijedlog. Ostavili su oni od dividende 0,40 kune za solare inače bi divka bila 1,00...😉
-
Prema strukturi dionicara moglo bi biti svega na skupštini...🤔
-
Koliko nam treba komda?
-
Zato se danas skidalo s aska...😉. Ocekujem prijedlog dividende 0,60 kuna.
-
Mislim da je vrijedno truda...😉
-
Inamo i jakog kupca cca 7500 kom na 17 nestalo u cugu...🙂
-
Izvješće je TOP...🙂
-
Uz fundamentalnu analizu, potrebno je malo poznavati TA i jos malo psihologije krda, i kad se to sve savlada rezultat nece izostati...
.
-
Znacajan rast troškova ubija im dobit. Morat ce malo se pozabaviti oko amortizacije, koja je imala smisla uz veliku dobit, ali sada...🤔
-
P/E treba uspoređivati u ovisnosti o sektori i o burzi.
-
Molio bih komentar izvješća, postali su mi zanimljivi, da vidim sta kažu stručnaci sa fundamentalne strane, po prvoj rekaciji na burzi rekao bi da nije dobro..
-
Troškovi osoblja su im pola prihoda, jedino je gore kod IGH mislim..