Izgleda da tražimo novi vrh. Kolegice Zločesta sta nam kažu fibo linije...
Posts by deny_09
-
-
Alias, svaka čast na znanju i sta dijelis svoje iskustva i razmišljanja s nama ovje...👏👏
-
Aliais, ako nije tajna koje su ti bazne dionice?
-
Alias, hvala puno na pojašnjenju.
-
Kakvo je tvoje misljenje općentito o etf-ovima i postoje li kakvi skriveni rizici?
-
Se s njima trguje kao i s dionicama ili imaju neki dodatni troskovi?
-
Alias, imas li iskustva sa etf-ovima npr. TQQQ ili SQQQ?
-
E pulsi move...
-
Krenuli mirovnicu u shoping..bliži se black friday..
-
A štednja građana sve veća i veća....
-
Slažem se kolega ima do dna jos puno (cca 3200 ili 2700 osobna procjena za S&P) posebno na US marketu. Ali ljudi vani su na većem stupnju razvoja nego mi. Njima burza služi za zarađivanje, a korekcija im dođe kao kiša kod nas usred ljeta. Mi smo još na stupnju razvoja u kojemje bolje da susjedu krepa krava nego da zajedno idemo naprijed. Nasa burza je samo odraz stanja i razmišljanja u našem društvu, i tu nema pomoći dok ne dođu neke nove generacije, a za to treba vremena.
-
Čekamo dno, koje bi moblo biti...🤔
-
Futuresi u značajnom minusu, testiraju se potpore...🤔
-
Ja gledao jučer Modernu na 66...😥.. 😷
-
Nažalost tobogan, povratak na 4,55...
-
Svaka čast ekipa. Mislim da će se polako i ovaj topic zahuktati.
-
Milim da su dobre opcije i ETF-vi vezani za indexe, bilo long ili short opcija. Mali miljun mogućnosti,, a da ne govorimo o likvidnosti.
-
Ali pruga još nije obnovljenja, uzaludo guranje...
-
Ja sam trebao već 100 puta, samo ga gledam (mislim Teslu)..a nikako ga kupit. Najviše boli propuštena dobit...
A ja se zajebavam s Optimom, baš sam bedak...
-
Tema je super. Samo nema sugovornika . Jedna mala ispravka za TESLU nije porasla sa na 500 već na 2500,00 $. 400 je sad nakon splita.
Mislim da se malo ljudi boje stranog tržista, a nema razloga. Veća likvidnost, manji spread. Razlika između našeg i stranog tržista je ta, što
u inozemstvu ljudi rade da zarade novce, pa stoga i burza raste uz korekcije, a kod nas vlada jal i ljubomora, kakvi ljudi takva i burza, te. Tako da sto prije ljudi počnu trgovati na stranim brzama to će im se i percepcija brže mijenjati, naravno na pozitivu, a ne depresiju koju potiče naše tržiste kapitala.