Čekamo dno, koje bi moblo biti...🤔
Posts by deny_09
-
-
Futuresi u značajnom minusu, testiraju se potpore...🤔
-
Ja gledao jučer Modernu na 66...😥.. 😷
-
Nažalost tobogan, povratak na 4,55...
-
Svaka čast ekipa. Mislim da će se polako i ovaj topic zahuktati.
-
Milim da su dobre opcije i ETF-vi vezani za indexe, bilo long ili short opcija. Mali miljun mogućnosti,, a da ne govorimo o likvidnosti.
-
Ali pruga još nije obnovljenja, uzaludo guranje...
-
Ja sam trebao već 100 puta, samo ga gledam (mislim Teslu)..a nikako ga kupit. Najviše boli propuštena dobit...
A ja se zajebavam s Optimom, baš sam bedak...
-
Tema je super. Samo nema sugovornika . Jedna mala ispravka za TESLU nije porasla sa na 500 već na 2500,00 $. 400 je sad nakon splita.
Mislim da se malo ljudi boje stranog tržista, a nema razloga. Veća likvidnost, manji spread. Razlika između našeg i stranog tržista je ta, što
u inozemstvu ljudi rade da zarade novce, pa stoga i burza raste uz korekcije, a kod nas vlada jal i ljubomora, kakvi ljudi takva i burza, te. Tako da sto prije ljudi počnu trgovati na stranim brzama to će im se i percepcija brže mijenjati, naravno na pozitivu, a ne depresiju koju potiče naše tržiste kapitala.
-
Zna li netko da li se prilikom kupnje ili prodaje ETF-ova obračunava trenutna cijena ili zaključna cjena dana?
-
Mislim da nisu tako strašne, ako se zarađuje...😉, umjesto 10 % take profit stavit cemo 11%...😊. Počastit cemo i brokera...🥃
-
Ova nasa ZSE je teško blato i mulj. Ne znam samo zasto gubimo ovoliko energije na nju..🤔. Zasto se ne prebacimo na americko trziste kapitala i uz ovakve analize sigurno ne bi bili ovako isfrustirani...10 % ovdje ili tamo je 10%.
-
Buđenje fondova na RIVP-u je u tijeku.
-
Je li Đuro ide u paketu s avionima?
-
Molio bih za pomoć, zna li netko da li se prilikom kupnje ili prodaje ETF-ova obračunava trenutna cijena ili zaključna cjena dana?
-
Teško će ovdje bez dividende biti nekog većeg porasta cijene.
-
Ipak pohlepa dominira, treba se držati fibo linija i onda je sve lakse. Samo koju odabrati pitanje je sad ?
-
Faktor sreće je izuzetno bitan...
-
Ovo na igh će danas završiti gore nego na Đuri, prošli tjedan.
-
Ovo je ko divlji zapad, najbrži prst. Samo jako, nek se vrti.