Sad ce oni opet u kupnju...😉
Posts by deny_09
-
-
Čisto, sumljam da je ušao zbog odijela...
-
Tako nekao bi trebalo...🔝. Još kad objave divku. Idem s guštom na skupštinu 😊
-
-
Ako nemamo novac imamo iskustvo...😊
-
Čisti se KOEI i njegove sastavnice prije izvješća, kao i SPAN...
-
Dok Dražen kupuje nema straha...😊
-
Kolegica Ivana s onog drugog foruma ima BB, na par stranica, ali sve se svodi na KODT i MDKA...😊
-
Zloćka, u DLKV ima svega i svačega. Ne znam kako im je marža ovako niska a imaju monopol u HR na dalekovodima. Već su tri puta propadali. Bolja je opcija kupiti KOEI nego DLKV, a najbolja je KODT.
Ovdje nije problem u TA, vec u knjigovodstvu i načinu upravljanja tvrtkom.
-
Nažalost likivdnost slaba, da sad nije blok trasakcije SPAN-a...
Končare nitko neda. Čuvaju ih kao suho zlato. Nije Rade uzalud streljan1941..
-
Strpljen, spašen nekad bi se reklo... Vratit će se rode...😉
-
Ulazem da za 10godina (sa 50g) supruga i i ja imamo mogucnost prestat radit, a da nam standard ne opada...cilj je zivit od dividende za sto mi je potrebna vrijednost portfelja oko 3 mil EUR...
Cca 120.000 eur dividende god?
-
Čekamo Godota na bidu...🙃
-
Čekaml Godota na bidu...🙃
-
DI JE ZAPELO? Hotel Marjan ruši se sporije od očekivanog, ali sada slijedi ofenzivaNajviše tri etaže uklanjat će se 'kilavo', no potom stiže bager s 'rukom' od 42 metradalmatinskiportal.hr
I t r
-
Radovi su se otegli prilikom rušenje, tako da je rok pomaknut s kraja godine na proljeće 2024.
BIt će to sve , samo neka rade...
-
Zloćka to se zove strah i i iskustvo..😉. Opusti se i uzivaj...još malo i stiže Sv. Nikola s poklonima...😊
-
Samo neka oni dobro rade, povećavaju prihod i dobit, a cijena dionice neka raste na burzi, pa cu ja sam sebi isplatiti dividendu...😉
-
Mislim da je vrijeme za split dionica...
-
Ne znaju čitati izvješće. Vide da je dobit manja u odnosu na prošli kvartal pa prosipaju, ali ne vide zašto...😉