Opa, ide li ovo neki takeover? Prvo krajem godine čudna dodjela prekomjerne količine dionica Upravi, a sada u tjedan dana 2 velike OTC transkacije. Izgleda da se zauzimaju pozicije, a čujem i da će biti veselo na skupštini. Biti će nam interesantna 2024.!
pa Uprava je odavna krenula u takeover ..što putem jataka što kroz drps trezorskih 😎
Ovakva pljačka u jednoj banci tj. Slatinskoj banci odavno nije viđena u svjetski razmjerima , a ne samo u Hrvatskoj. Pa molim Vas lijepo dodijeliti jednom članu uprave SNBA 30936 dionica a drugome 19229 dionica za zasluge , koje zasluge ; pa SNBA u zadnje 3-4 godine je jedva u financiskoj pozitivi.
Na ZSE sam dugo , ali ovako nešto je neviđeno i nečuveno.
Pa da li ti službenici SNBA uopće znadu da su ta njihova dva člana uprave dobila vrijednost tj. poklon od 600 000€ po sadašnjem vrijednost dionice na ZSE, kao nagradu za dobar rad ( ponavljam 600 000€ ) u zadnjih 4-5 god. Današnje trgovanje na ZSE je prošlo po (pišem u kunama ,da se bolje razumije) nominali tj. 100 HR Kuna, a njezina realna cijena je knjigovostvena cijena koja iznosi 200 kuna. Sada promislite , dragi moji mali dioničari koliko su ta dva člana dobila nagradu za svoj rad.
Ne znam , da li ovo zna i da li vidi ovo predsjednik vlade g.Andrija Plenković, ali sve će se doznati kad tad.
Pišem ovo jer sam odavno mali dioničar SNBA, te ne mogu shvatiti,da jedna jadna SNBA koja je u zadnjih 20-tak god. uvjek na pozitivnoj " 0 " a sada odjednom dijeli nagradu dvojici djelatnika "nazovimo ih stručnjacima " u enormnim iznosima , a malim dioničarima ni jedan cent u zadnjih 20 god.