5.
još 10 bude naknadno.
lp,
Možda sam i ja megaloman, dovoljno je predujam 5€ + 10€ , to je ipak 5% od vrijednosti dionice.
5.
još 10 bude naknadno.
lp,
Možda sam i ja megaloman, dovoljno je predujam 5€ + 10€ , to je ipak 5% od vrijednosti dionice.
Je li objava danas ili sutra po redu vožnje?
Po redu vožnje , trebalo bi biti sutra, ali nikad se nezna možda čak i danas. Nadam se 10 -tak €urića.
Sigurno više od 90% ,ali nisam siguran jer je CHAG ipak firma od jedne porodice ( Paškvalin ), te se sa sigurnošću nemože reći koji točan postotak oni imaju.
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
Evo, jedan takav "normalan" samo dan nakon spustine gdje se moglo dobiti 48,37 nudi svoj pristojan paket po samo 44,90.......
Evo čisto iz mog iskustva, za one koji ne znaju puno o tom i misle da će kasnije biti lako na OTC .
Znači, nemam ATPL ali imam CHAG koji je isto tako delist sa ZSE prije 6-7 god. i što se tada događa na OTC-tržištu. Vi ih stavite na prodaju i tu stoje 1-2 - 3 god. jer nema zainteresiranih kupaca. Jedini kupac koji može biti zainteresiran je Atlantska Plovidba, ali vaše dionice njima više nisu bitne ni važne, te će Vas samo ucjenjivat na cijeni u slučaju vaše prodaje.
Opet ponavljam to je moje iskustvo nakon delistiranja. Svak radi po svojim planovima i interesima.
Kupiti 900 kom na 334, a nisi htio prije mjesec, dva na 234...🤔🤔...
Mora su naši vrli fond menadžeri, lako je tudjim k mlatiti...
Kako bi cijena isla gore da nitko ne kupuje iznad 234 jer je eto tolika bila prije mjesec dana?
Meni nisu jasni ni oni koji su kupovali na 200, a cijena prije toga bila 100...
Sve je ovdje jasno ko dan, kupuje onaj tko misli da je povoljno, prodaje onaj tko misli da je dobro zaradio te da cijena neće ići još puno gore.
Samo me zanima tko prodava u komadu 900 komada po 334, očito dogovorena transakcija. Vjerovatno fondovi među sobom trguju.
Da li je u ovoj današnjoj cijeni već uračunata i dividenda, ili će do 23.12,204 to ići još gore.
Šta su počele i reklame po forumu, Black friday stil?
Velika reklama, ne miriše na dobro. Premda posjedujem dionice HPB-e i smatram da je dionica sa dobrim izgledima za porast cijene.
šta se tu kuva?
Skupljaju se suze.
Što se god kuha ovo nije dobro. Namjerno se povećava cijena dionice, a bez ikakvog rezona. ZSE ide krivim putem. Ovo više nije burza - već kladionica
Hvala kolege, onda idem u Pattaya City 15 -tak dana , zaslužio sam !
Također...bar dva tjedna 😁😁
Bio sam u Bankoku davne 1995 god. par dana sa brodom, ali sada želim stvarno uživati 15-tak dana u hotelu. Za naše pojmove život tamo je nestvaran i nezamisliv. Tko to nije vidio ne može ni vjerovati.
Oko 19,5 eura
bruto 23,9 €, na račun cca 21 €
Hvala kolege, onda idem u Pattaya City 15 -tak dana , zaslužio sam !
Sve je to ok. međutim kolika će biti dividenda, to mene interesira.
Kočnica se malo podigla , sada je 62,40€
Nažalost ovom luđaku po 226e 22kom. nisam htio parirati.
Htio sam pokupiti 3kom na 238 + 1 na 240 ukupno 4 kom.ebiga imao sam dobru namjeru ali premalo kesa
Ugodan vikend svima
Kolega, ova zadnja transakcija mi nije jasna ili je sve dogovoreno.
Bio je nalog na 234€ 17 kom. Moj nalog na 232€ 20 kom. Prikazuje da je u 1603 kupljeno 22 kom po 232€ .
Sad gdje je onaj nalog ispred mene od 234€ nije mi jasno. Nema veze ja sam podebljao za još slijedećih 20 kom.
Ugodan vikend
Ne treba gledati sve tako crno.Na zapadu je pravilo prodaj u svibnju,kupi u rujnu (između je kajgana)
Hpb i još par dionica se odlično drže i vuku Crobex gdje mu je i mjesto na cca 5500 bodova.Do tada je naše tržište u globalu podcijenjeno...viša klasa investitora o tome šuti,dok se ne nakrca,,,dalje znate kako to ide...
Hrvatska lutrija doslovno svaki dan reklamira loto i slične igre(kad treba uzet ljudima novce...),jeste li se zapitali zašto isto ne radi i naša famozna Zagrebacka burza?
Nemaju novce za reklamu,ili ne žele masu dok se gospoda ne pozicionira...!?Nemojmo biti naivni ,zato budite strpljivi
Točno sve napisano, ali kada to naši ljudi ne vide, samo krediti, beton i apartmanija.
Jučer prodao Vlen a danas nadokupio HPB-u , pa neka fondovi vozaju kako god hoće.
To je čar ZSE što pruža neviđene prilike.
Samo treba imati dobre živce...
Nema tu nikakvih neviđenih prilika. Stvar je jasna. Ova dionica je / kao i Adrs2 /, strogo kontrolirana dionica od strane fondova, IC. i kojekakvih recimo meneđera .
Na žalost tu pomaka nema dok spomenuti ne dadu znak da može ići gore ili dolje. Tko ima živaca i dovoljno kešadije - čekati i samo čekati.
Odluka glavne skupštine od 26.07.24g
Dobro, što Vi kažete na 6-sto mjesečno izvješće. Cijena ide dolje, da li je to posljedica izvješća ili nešto drugo.
Zna li tko kako su iz negativnog kapitala od -13 mil. 31.12.22. mogli doći u plus 2023. s dobiti od samo 2 mil.?
Za to bi im trebalo još nekoliko godina da bi došli samo na nulu.
Kolega, propustili voz
Ne tugujte, još vam nije kasno
Kolega Titulus,ali po današnjem trgovanju mislim da je već kasno za kupovinu tj. realnu kupnju sa izgledima na dobit.
Zašto, zbog toga jer da bi kupili recimo pristojnu količinu od 1000 dionica, morate podignuti cijenu 10-15°%. Vidili ste današnje trgovanje sve pokupljeno do 19,50 i onda u 1603 namjerno spušteno sa par komada na 18,50€. Posjedujem dionice IGH, pa normalno pratim i trgovanje
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/56280
Opa izdaju se podređene obveznice 4 milje eura
To je objavljeno 12.07. Koliko se može iščitati to je namjenjeno instituc. ulagačima. Valjda će pojedinosti i konkretnu objavu poslati malo bolje objašnjenu.
Bože, o čemu ovi trkeljaju? Ja ne vidim da su ovi iz protuprijedloga tražili da im se otkupe dionice po posebno povoljnijoj cijeni. A dva člana uprave izuzetno se brinu o dioničarima dodjeljujući sebi nominalno više od 650.000 eurića, tržišno još više, pa će to dobrohotno razdjeliti dioničarima samo da bi im bilo bolje? Jedna od najglupljih izjava od pojave dioničarstva u Hrvata. A što se tiče vanjskih "neovisnih" revizora, da ih je bilo neovisnih, ne bi bilo moglo biti "nepravilnosti".
Očito vi nemate dionice SNBA, jer da ih posjedujete sigurno nebi tako pisali na komentar kolege KikiRiki ,koji se bori za svoje interese i za veću vrijednost SNBA a posebno za olako podjeljene trezorske dionice dvojici članova uprave . A sada što vi uopće otvarate i komentirate SNBA nije mi jasno, očito nemate drugog posla ili se borite za suprotnu stranu (da ne kažem malo teže riječi ).
Nema potrebe se ljutiti i komentirati nečigove postove, pa ljudi se bore za svoj novac
Eto, osim naših prigovaranja na forumu, izgleda da se ozbiljni ljudi brinu za svoju imovinu koja je skoro 10% Banke. Uprava još uvijek podcjenjuje svih, a pogotovo dioničare, valjda će i HNB nešto po ovome reći. Ako se ova odluka o posebnoj reviziji i ne usvoji na skupštini onda dioničari mogu od suda tražiti posebnu reviziju, ne sjećam se kada je to u nekoj banci bilo i ne znam kako bi to postojeća uprava preživila, a da Hnb ne kaže banci da traže alternativu za upravljanje...
Poštovani kolega, ja i osim prigovaranja na forumu - brinem se za svoju imovinu u SNBA , možda i više nego Vi mislite. Uvjek sam pisao i govorio da se mali dioničari moraju udružiti kako bi zajednički nastupali , jer pojedinac je izgubljen među ovim čoporima.
Možda bi trebalo ovo sve objaviti i u svim dostupnim javnim medijima da i ostali HR - narod vidi što se događa iza zavijese.