Joj, HT danas?
Posts by abc1
-
-
Razlog je pokušaj razumjevanja razmišljanja i ponašanja sudionika na tržištu. ?.
-
Ne. Samo me zanimaju slučajevi da se teško ostalim dioničarima želi prikloniti nekome.
-
point "Nema limita,ali nesluzbeno pravilo je što više to bolje za banku i dioničare./ ZLATNO PRAVILO /". Nije dobro imati cash na računu, osim ako nije u nekoj funkciju prema obvezama (možda održavanja obvezne rezerve?). Svaka vrsta imovine, a nije nužna za osobne potrebe, bolje da je u funkciji neke dobiti nego u čarapi.
-
Da li se netko pridružio gospodinu Hrvoju? Nikada niti jedan protuprijedlog, ako se ne varam, nije prošao.
-
Da, slobodno tržište, slažemo se. Ali nemoj pomisliti da se pomalo i dogovaraju i bar pomalo ne "škicaju" preko plota šta susjed radi. Tu su sve banke iste. Znam.! Idem često na tržnicu Dolac u Zagrebu, pa one koje bolje znam kažu, da kod mene je sedam a kod one, one i one je po osam.
-
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
Mislim da su od ranije imali dovoljno u čarapi za podjelu. Tako da možda nije to razlog.
-
renchi Ne znam, godinama čitam tvoje vrijedne postove, ali taj crni scenarij nekako ne prihvaćam.
-
mesetar Ne zanima me tko kupuje, da li Marko ili Janko. Volio bi znati ZAŠTO? Kako mudro pitanje. Jedino što mi pada na pamet, a nije baš nešto pametno, nije li netko aktivirao onu staru pretpostavku o mogućoj prodaji.
-
Pa da, slažemo se. Mogući izlazak na neku stranu burzu ne bi više omogučavalo "štopanje cijene".
-
@ loto "Što nisu najavili poništavanje određene količine dionica?" Da sada ja ne ispadnem tu neki mudrijaš, pa nekima, malo većima to je dio taktike.
-
renchi Bez ikakve poruge, ali sve je tako. Ratovi? To je stvarnost i strahota. Možda će ratovi biti i budućnost, ali burze neće.
-
Dobra akvizicija je svakako pozitiva, ali ne odma već na duži rok. Znači, potrošio si sredstva, ali korist od toga će tek jednom doći.
-
renchi Mislim da se Ante obogatio jeftinom kupovinom dionica. To bi, po meni značilo da neki još uvjek nešto očekuju. Ne mali. Stara je to teorija, ali nije nemoguća, a tko bi to mogao bolje znati od Uprave, naravno i NO koji inače nikada ništa neznaju.
-
Svi znamo da je to moguća korist za dioničare, ali i ne mora biti. U čemu je problem? Problem je što nema pada?
-
Nisam pratio pa nisam znao da je Petrinović veći kolekcionar ovih dionica od Kopilaša. Dobro je, to nešto znači.
-
Domaći MM na djelu, od postanka do danas. Dugo je to čekanje, predugo, ali ono koji to štopaju znaju zašto. Imam mali portfelj, a ovo mi je ionako tek nešto oko 5%, reda radi.
-
Nije baš pametno od mene, ali još nije kasno.
-
Konačno se ovdje nešto zbiva, ljudi zovu/pišu, padaju prijedlozi ...
"nekako s proljeća" a možda i prije, unatoč koječemu.
-
Hoće li sada dionice Medike rasti ili padati? Jer dolazi novi ministar. A vrijednost Medikola i ostalih satelita zdravstva?
Potražnja za lijekovima stabilno raste vec godinama
Ajde, dobro je, jer sam se bojao da iza pekara i optičara apoteke ne izgube brončanu medalju. Odokativna procjena stanja.