Nemaju tu obvezu. A to svima iz sačekuše odgovara.
Posts by abc1
-
-
Dobro, zašto ne kupiš? Stoti već puta, jeftino, jeftino ali nikako do (kupiti), a sve ukazuje na veliki rast. A malo ima točnih saznanja, osobito od ovlaštenih revizora, neee samo ovdje, svugdje. Zato msrketing u stranu a akcija na djelu.
-
Da, ali za koji iznos inflacije?
-
Ajmo dalje. Neki pišu 1.000 € po mogućoj cijeni dionice, neki crobex do 5500, šta je ovo? Niti jedna banka ne treba biti posebno pametna samo dati 0,01% pozitivne kamate 5,55% na negativan saldo. Vjerujem da poneki znaju izračunati postotni račun.
-
Izvješće je očekivano, kako znate pozitivno. O tome bi više mogao gospon trijal. A ovo što vi doživljavate kao pad, dečki su zadovljni sa tacnom bureka pa neka im bude (bože oprosti im, neznaju što čine). Imam savjet, pogledajte cijenovni graf za jednu godinu i sve će vam biti jasno. Također najava Ministra Olen Butkovića o velikim ulaganjima u HŽ čini me još većim optimistom..
Vjera u ministre baš i nije neka preporuka.
-
Ima li tu itko ko ne zna o čemu se tu radi. Državni dužnosnici pomno prate da na vrijeme ne iplate dug, a Medika "samoubilački" i dalje punim srcem snadbjeva naše građane. I svi se volimo.
-
Darežljivost je jedna od bitnih naših osobina.
-
Izbor je između još jednog ljubitelja ozbiljne muzike sa suradnicom M.D. ili ovo?
-
Pa meni se čini da ovdje ima dosta raspoloženih za Verona koncept.
-
A poneka dividenda danas?
-
Da kolega, vrijedi dosta više, ali kako do toga dosta više? I sam sam nekada bio tu, ali, već napisano, bježim glavom bez obzira od obiteljskih firmi.
-
Ništa protiv, ali kako to da ZSE ne trza na pokazatelje?
Znam i ja.
-
Ajme, pa malo je falilo da se potuku zakoni iz početka devesetih za koje su se neki teško izborili.
-
Sutra nam je dividenda..baš me zanima da li će sjesti odmah ujutro nakon 9...
Pa za što je to važno? Ne ovisi to uplati već o tome kako će to neka banka provesti.
-
A nekako se umirio Moler, pale mu skale pod nogama? A mogao je farbati ove niže razine, a ne plafone.
-
Uvažavam sva različita razmišljanja,ali napisite i koji prijedlog,svoj pogled budite konstruktivni...
Ima vremena do kraja godine
Isprike, bio sam nepristojan, ozbiljno.
-
Hpb je dijamant,trenutno se polira,a uskoro će u "izlog " na prodaju...
Struktura vlasnika;,potentna!
Prijedlog za razmišljanje...do kraja godine!?
Organizirati i registrirati udrugu malih dioničara HPB , koja bi nas zastupala ...
Mogućnosti su velike,kao mali dioničari bili bi bolje informirani,imali bi bolju poziciju(pa i kod prijedloga dividende) ,ako treba i mjesto u medijima,a mogli bi i npr.pregovarati(predloziti -zalagati)s predstavnicima vlade o prodaji većeg dijela dionica građanima rh.
Ajme, majko!
-
ZSE je je biljka plitkog korjena, jer se sa malo sredstava može puno manipulirati. Recimo, kada Wall Street raste, ZSE pada, a kada Wall Sreet pada, ZSE pada.
He, he.
-
Nuklearni je došao u HPB kao mališan.
-
Dokle god to bude državna banka, a paradoksalno da je bolje da je, nego da nije, vjerujem u puno manje nego nekada, ponekada se ipak pojavi ponešto.
Plenkoviću se treba priznati da dobro vodi državne firme...barem više štetu ne rade.
Zašto Plenković vodi državne firme?