Ne razumijem turizam pa se unaprijed ispričavam. Ako bi u HR turizam rastao za nekoliko postotaka više u odnosu na prošlu godinu, što je možda moguće, zašto bi dionice uspješnih turističkih hotela trebale rasti još i više puta od toga? Ozbiljno pitam.
Posts by abc1
-
-
All Pa ipak pretjeruješ, ja mislim da znam bar nekoliko, ma i više njih, koji nisu gadno zahebali
"Daj mi molim te navedi jednog ministra koji moze reci nesto a da to ima glavu i rep. Barem jednog ???"
-
Majko mila, dajte mi nešto protiv glavobolje. Tabletu, udrugu dioničara za pokretanje predstečajne, bilo što!
-
Zakonski okviri jesu puno strožiji nego ranije. To je točno, i više ih se pridržava. Ne treba zaboraviti da knjigovodstvo može uvjek, bar malo, a ne nebitno, drugačije kvalificirati bitne stavke a da je pritom sve formalno u redu. Hoću reći, kako su se propasti velikih kompanija, banaka ili bilo čega desile preko noći? Pa postojalo je odavno knjigovodstvo.
-
Bez obzira na banke, okolnosti svjetske ekonomije, a mislim da ih baš nitko za sada ne zna, budućnost je sentiment tržišta.
-
U pravu si,bio sam na skupštini HPB..skoro sam...od malih dionicara
Što ne znači da nas u budućnosti neće biti više
Bio sam nazočan, te ću i ubuduće jer je uvijek lijepo vidjeti "ekipu" koja proizvodi novacna jednom mjestu ..
Čekamo bogatu "udaju" ove dotjerane "mlade" ...
Treba li biti veselje, ako bi i ova otišla strancima, ili ne?
-
Medika je apsolutno strašna firma. Ali zašto? Koliko će tu tko potegnuti od države prema njima, koliko oni trebaju dati državnim dužnosnicima, koliko ih to košta dok čekaju naplatu, ....?
-
Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?
A gle logika je nesto sto u ovakvim situacijama baš ne utječe na cijenu jer veći izlaz napravi točno što napravi, pogotovo ako je ask slab. Al s vemenom obično sve dođe na svoje. Mislim da ako gledamo dugoročno ne bi smjelo biti mjesta za brigu.
Vidjet češ ti ask ako ti se udavača malo na yogu, face lifting, kod kojega modnoga designera, vizažista.... ali to samo ja tako. Možda samo zamišljam, možda se nadam, tu bi moglo doći do nekih pretumbacija oko tih raznorodnih dionica transformatora. A niti nije važno.
-
Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet
Mislim da ti je pivac koji je držao span pokojni
Puno, puno tih Pivaca ima.
-
@Lode @ Vule He, he. Slično mislimo.
-
Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?
-
@ Dado A jesi ti gadna špijunčina. Hvala.
-
Radi se o banci, naravno da ima 1590 € po dionici. Pitanje je samo čijih?
Vješto implicirate da je novac klijenata moguće isplatiti u dividendi. Nadam se samo iz neznanja.
Ajme, eto i nešto. Tvoj navod je točan a ne znam koliko njih ne razumije ili se takvim pravi, to gotovo ništa bitno ne mjenja na stvari. Uvjetno rečeno, banke imaju sredstava i puno previše samo ne znaju kome i kako plasirati. Jer su ograničenja postrožena, kako međunarodna tako i od svake banke ponaosob. Za one koji ne vjeruju, pogledajte koje sve sitne benefite svakodnevno nude bilo kome jer nemaju kuda sa sredstvima. A zato naknade rastu.
-
Preostaje mi Fra Zvjezdan Linić: "Zaista, ni u ovom danu, ne boj se!"
-
Malo neobično, ali me ne brine.
-
KOTR2 Malo se poskliznuo a poledice nema. Klasično uzimanje profita?
-
UniCredit postao službeni partner Ferrarija
Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2025. u 09:49
ne vjerujem da će dioničari ZABE zato moći kupovati Ferrarije po povoljnioj cijeni.
-
Lako je biti uspješan kada na štednju građana između pozitivne kamate i negativne kamate iznosi koliko ono POSTO? od 0,01 do 5,55 . Ne znam za ostale, najvjerojatnije je slično.
-
Neka ERO tone, kako već neko vrijeme nisam izgubio na burzi, ovo je najbezbolniji način upozorenja.
-
"Oči pune suza
Srce puno bola
Ruke na grudima
Glas što me zove kroz noć" Duško Lokin. ˇ Junius, da idemo van pa u SPAN? Moj pokušaj šale.