Po osobnom navodu i izračunu svojih stručnjaka pa primjerenjih ozbiljnih matematičkih formula, jako dobro nagrađenih, zaključili ono što im država naredi.
Posts by abc1
-
-
Dobro, podređene, to je znak. Mene neće sa time otjerati. A ovaj na prodaji po 16 izgleda da ima podosta, ima se!
-
Dobro, nadam se da VLEN baš i nije u kategoriji mkjeg crnjaka, ali nisam se ničemu niti nikome htio narugati. Uglavnom, i dalje ja po svojem, jasno je da se morao desiti ovaj pad, samo je frka ako vani počne rast, šta nas tek onda čeka? Jedina utjeha, a istovrrmeno i sumnjičavost, zašto je ERO stao da daljnjim padom?
-
A, k vragu, a neznam kojemu, sada si pretjerao sa istinom.
-
Ingra, ulpl, adpl, atlanska... ima li tu išta drugo vrijedno pažnje?
-
Krenuli bi naprijed da nema dobrih vijesti.
-
Počele tamo vani neke burze rasti. Samo nam je još to trebalo, mogli smo padati i bez toga.
-
Nerado priznajem, molim da mi netko bolje upućen objasni kako će se to minimalno spuštanje kamatnih stopa bitno odraziti na dobrobit banaka.
Hvala.
-
Iako je poznato da ovo doba godine nije baš neko ludilo za investitore, a već odavno niti nije uopće, ako bi se tu i tamo nešto našlo, njih su pojele cijene ljetovanja na Jadranu.
-
Gervonta A zašto im onda nudimo pomoć,makar malu, za sektor u kojem su oni u izobilju?
-
Čitam da je AP u Ukrajini i obećao dati 4 m.€ za obnovu energetike. Zar nije mogao dati taj novac njima pa neka oni pošalju opreme u toj protuvrijednosti.Reklama za kad tad nadolazeća vremena. Ali, možda ima premalo savjetmika, a treba i misliti.
-
Šta si nam sa time objasnio?
-
villach , ispravak .
Prokurista je, pojednostavljeno, ona osoba koja ima za pravo potpisivati ugovore koje je uprava dogovorila. To je ono što se u politici zove "trodiobna vlasti". Uprava, Nadzorni (neka me bolji poznavatelji isprave radi redosljeda u praksi) pa onda prokurist. Nije nevažan.
-
Najkraće moguće. Za Državu je to jeftino zaduženje a za građane dobro ukamaćenje.
Samo ako se prihvati da cijene koječega ppuno rastu, a inflacija sve manja. Ali izgleda da se to sve bazira na tome da smo elonomska velesila jer nam BDP stalno raste, svi nam gledaju u leďa.
-
HPB. Ili može?
-
Iwop u pravu ste, u nabrajanju koječega, a mislim isto i dalje, nepotrebno sam naveo njegovo mišljenje iz 2026 g. Iako nisam ljubitelj tih hvalospjeva o hpb, srećom ih g. B. ne može kupiti, a nadam se niti nitko drugi.
-
Ako je tako, na more i napad na jake snage domaćih nuditelja turističkih usluga. Pa da vidimo, "ko jači, taj kvači" kaže narod.
-
Bože, koliko priče o toj banci. Kupi ili prodaj, osloni se na FED, Buffeta, opća svjetska kretanja a osobito ona sa kojima smo u korelaciji, Bakića, smanjenje inflacije, veliki porast BDP, sve dobre pokazatelje ove banke.
-
I, šta je bilo?
-
Nemaju tu obvezu. A to svima iz sačekuše odgovara.