1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. abc1

Posts by abc1

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• abc1
    • February 24, 2025 at 12:39 PM
    Quote from jasko

Na pulskoj ribarnici se priča da je Verige prodan...

A možda, za nešto kila kvalitetne ribe, cijene ribe skaču u nebo, a cijene vozarina padaju.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• abc1
    • February 19, 2025 at 1:48 PM

Eto, priča je stara oko Zabe. Danas sam primio novu karticu Zabe, pa umjesto VISA sada mi se srce razgalilo, dobio sam novu UniCredit. Srce mi je zaigralo, jer sam dosta godina tamo proveo i to u teškim vremenima. Bar su neki dobro zaradili !

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• abc1
    • February 19, 2025 at 12:34 PM

Šta tvoja mama, moja žena pored mene živoga!

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• abc1
    • February 19, 2025 at 12:28 PM

Dalekovod se može pokazati na burzi, što je nama važno, ali pokazatelji ne mogu napredovati tako brzo.

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• abc1
    • February 19, 2025 at 12:26 PM

Naravno da to netko ne razmišlja kao oni koji bar nešto znaju o investiranju, treba razumjeti da je ogromna većina takvih. A, bez uvrede bilo kome, možda je u pitanju domoljublje:).

• abc1
    • February 15, 2025 at 10:41 AM

All Da, nikakvu, o tome i govorim.

• abc1
    • February 14, 2025 at 11:10 AM
    Quote from filca

Misliš pod time na neke parametre koncentracije? Ili vezano uz brzinu rasta dionice?

Jednostavnije. Jasno da je koncentracija tu ima možda i najvažniju ulogu. Ali svi koji određuju parametre jednostavno se ograde time da kada nešto prijeđe određeni postotak zarade, mora se ići van. Tako su sigurni da će nagrada biti dobra, voditeljima,, a reskir nikakav i svi zadovoljni.

• abc1
    • February 14, 2025 at 10:50 AM

Ne ruše mirovinski fondovi cijenu, njima se živo hebe. Osim toga, vjerojatno, kao i mnogi drugi raznorazni fondovi, imaju određene parametre po kojima moraju postupati. Nešto interni, nešto zakonski nešto itd, ne smiju preko toga ma kako god budućnost bila izgledna.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• abc1
    • February 13, 2025 at 6:18 PM

Zato što su došli Talijani nama ućiniti dobro.

• Turističke dionice i perspektive

• abc1
    • February 13, 2025 at 12:00 PM

Ne razumijem turizam pa se unaprijed ispričavam. Ako bi u HR turizam rastao za nekoliko postotaka više u odnosu na prošlu godinu, što je možda moguće, zašto bi dionice uspješnih turističkih hotela trebale rasti još i više puta od toga? Ozbiljno pitam.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• abc1
    • February 12, 2025 at 11:02 AM

All Pa ipak pretjeruješ, ja mislim da znam bar nekoliko, ma i više njih, koji nisu gadno zahebali

"Daj mi molim te navedi jednog ministra koji moze reci nesto a da to ima glavu i rep. Barem jednog ???"

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• abc1
    • February 11, 2025 at 8:36 AM

Majko mila, dajte mi nešto protiv glavobolje. Tabletu, udrugu dioničara za pokretanje predstečajne, bilo što!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• abc1
    • February 10, 2025 at 1:20 PM

Zakonski okviri jesu puno strožiji nego ranije. To je točno, i više ih se pridržava. Ne treba zaboraviti da knjigovodstvo može uvjek, bar malo, a ne nebitno, drugačije kvalificirati bitne stavke a da je pritom sve formalno u redu. Hoću reći, kako su se propasti velikih kompanija, banaka ili bilo čega desile preko noći? Pa postojalo je odavno knjigovodstvo.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• abc1
    • February 8, 2025 at 9:13 PM

Bez obzira na banke, okolnosti svjetske ekonomije, a mislim da ih baš nitko za sada ne zna, budućnost je sentiment tržišta.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• abc1
    • January 29, 2025 at 2:27 PM
    Quote from SILVIO2024
    Quote from point

U pravu si,bio sam na skupštini HPB..skoro sam...od malih dionicara ;(

Što ne znači da nas u budućnosti neće biti više :)

Bio sam nazočan, te ću i ubuduće jer je uvijek lijepo vidjeti "ekipu" koja proizvodi novacna jednom mjestu .. :thumbup:

Čekamo bogatu "udaju" ove dotjerane "mlade" ...

Treba li biti veselje, ako bi i ova otišla strancima, ili ne?

• MDKA (Medika d.d.)

• abc1
    • January 28, 2025 at 8:09 PM

Medika je apsolutno strašna firma. Ali zašto? Koliko će tu tko potegnuti od države prema njima, koliko oni trebaju dati državnim dužnosnicima, koliko ih to košta dok čekaju naplatu, ....?

• KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

• abc1
    • January 28, 2025 at 8:05 PM
    Quote from All
    Quote from abc1

Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?

A gle logika je nesto sto u ovakvim situacijama baš ne utječe na cijenu jer veći izlaz napravi točno što napravi, pogotovo ako je ask slab. Al s vemenom obično sve dođe na svoje. Mislim da ako gledamo dugoročno ne bi smjelo biti mjesta za brigu. :)

Vidjet češ ti ask ako ti se udavača malo na yogu, face lifting, kod kojega modnoga designera, vizažista.... ali to samo ja tako. Možda samo zamišljam, možda se nadam, tu bi moglo doći do nekih pretumbacija oko tih raznorodnih dionica transformatora. A niti nije važno.

• SPAN (SPAN d.d.)

• abc1
    • January 28, 2025 at 5:53 PM
    Quote from All
    Quote from JozoMetak

Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet :)

Mislim da ti je pivac koji je držao span pokojni

Puno, puno tih Pivaca ima.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• abc1
    • January 28, 2025 at 5:51 PM

@Lode @ Vule He, he. Slično mislimo.

• KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

• abc1
    • January 28, 2025 at 12:17 PM

Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt