Posts by abc1
-
-
@Ajde Vule, ne hvali se, nisam daleko od toga.
-
Bratko Mitko, turli tava.
-
Moj mili ERO, pomalo zaostaje u razvoju. Ne bi htio tražiti pomoć socijalnih službi, struke, to se teško postiže, dajte ljudi, ajmo kao nekada
na radne akcije!
-
alfa1 Pa izgleda da je sve sponzorirano?
-
odgledo sve slike. ima i sunčica glavak. bliže se izbori za eu parlament. plaća je da se smrzneš odgovornost nikakva.
Plaća je, a nije samo to, adekvatna postavljenoj odgovornosti nekome.
-
Mažuranić: Od sto junaka, junaka čuti nije.
-
mislim da je danas najbolje ne gledati ZSE
A možda i još neko vrijeme, skijanje nije jeftino.
-
Žalim, ali. Tko je to hrvatska država?
-
"...Osim konja i ponija, obitelj se brine i o kravama, kozama i kozlićima te kunićima. To je posao koji jednostavno zahtijeva angažman cijele obitelji..."
Pa gdje su razlike? Osobno, volim selo.
-
Ti si pozitivno lud. Kao i moja žena, ponešto skupila, pa kupila.
-
A kad je Trump vikao 'China virus' onda je bio proglašen babaroga da da...
Da, to je istina. Ali za usjedele to nije bio problem, jer oni niti ne ovise o općem.
-
sezonci krenuli s kupnjom pred dividendu
Ajde, Molleru, ne farbaj u ružičasto.
-
Ne, nije šala, samo ne tražim stalno po raznim izvorima informacija.
-
Dopada mi se to što je od 1328 prodanih dionica 10.1. čak 996 bilo od Erste.
E, hvala. Kako si to skužio?
-
Moller moj, prazne jasle ako je uložen onoliki trud za iskrcati par tisuća komada po 2,70
Teže je onim siromasima na ernt, njih je baš galeb usrećio .
Sve skupa, ko' štrikanje. Jedan pravo, dva krivo 🙃
Tko ne gleda čitav dan u monitor nažutio je
ErO se oteo s onih 190 i sada se lagano uzima 10%, pa ni to malo, Dlkv je čista igra dolje, gore, dolje, dolje, dolje, .............
Dobro, o čemu ti to?
-
Možda me ne bude ovdje neko kraće vrijeme, idem potražiti obližnju srčanu stanicu.
-
Na moju sreću, moj portfelj se sastoji od mojih 75%, a ostatak je od brata i sestre...tako da svaki rast portfelje uveseljava cijelu obitelj...i iskreno, rađe bi da je ovako nego da je sve samo moje...ima "mesa" za sve...
p.s. moji su dugoročni suputnici koji su s menom skoro od početka, tako da su prošli i korekcije, a i već sam im zaradio poprilično novca tako da nemaju razloga za mudrovat...
Mene moji smatraju neozbiljnim,neznam odakle im to 😄
Ima još i gore od toga, mene smatraju ozbiljnim.
-
iza 13h imaš sasvim dovoljno transakcija čak i više nego što je normalno jer valjda onda institualci idu papati. još sa onog foruma imaš izreku: kad se vrate sa čačkalicama u ustima.
I pomalo se podruže.
-
Ovim putem molim Državu da dodatnim porezom na kapitalnu dobit nagradi prodavatelje milog nam ERE.