1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. abc1

Posts by abc1

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• abc1
    • May 14, 2024 at 7:12 PM

Idemo na veselo: "Malo nas je, al' nas ima,
    nije važno, srušit' ćemo snove svima".

• abc1
    • May 14, 2024 at 5:01 PM

Neću biti u blizini, ali mogu dati punomoć. Možda ih ima još takvih.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• abc1
    • May 10, 2024 at 11:19 AM

Taj Čedo Maletić nije nikakav dokazani bankar, iako je visoko letio, on je uspješni kaskader.

• abc1
    • May 7, 2024 at 12:59 PM

Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".

Quote from abc1

Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".

Molim sve, da ako ikako mogu, prime moje skrene isprike za upotrebu riječi "bijeli štap".

• Obveznice Ministarstva financija Republike Hrvatske

• abc1
    • May 6, 2024 at 4:37 PM

Kuda sada sa sredstvima koji doprinose manje od sretne nam priznate inflacije?

• Strategija razvoja tržišta kapitala u Hrvatskoj

• abc1
    • April 30, 2024 at 12:47 PM

A jel to malo Agram riknuo? Ako mu se zna vlasnik, niti nije čudo.

• MDKA (Medika d.d.)

• abc1
    • April 29, 2024 at 10:39 AM

Nekako mi to oduvjek izgleda kao klasična izvedba između "Države" i privatne firme. Oni vode kolo. A zastava Hrvatska zastava prodaja kvalitetnih zastava

• DJ is so hot, glazbom predvidjamo trendove

• abc1
    • April 25, 2024 at 10:20 PM
    Quote from st-brajo

zna li netko di mogu nabavit onu njihovu plavu kabanicu? :/

Ti si pametan, a što se to ne može kupiti a ne samo na estradi?

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• abc1
    • April 25, 2024 at 11:56 AM

Radi cijene na ZSE, bojao sam se predstečajne, za početak. Svako ima svoje razloge.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• abc1
    • April 24, 2024 at 9:38 AM

ZSE ruši svoje rekorde. Ako se Moller ne uključi.....?

• Što smo danas tržili

• abc1
    • April 19, 2024 at 5:50 AM

Izgleda da Moller sam održava ZSE na životu, he, he.

• abc1
    • April 17, 2024 at 8:51 PM

Da, jasno je bilo tko je pobjednik iizbora, to je potpuno u redu. A tko je pobjednik svih svih pjlački te iste, koje su i sve moguće kontrole, naravno interne, ne, ali i strane, da, i HNB isto da, strani neovisvi tamo nekakvi KPMG. Da, da, vrijednost dionice raste, pa i sa razlogom, samo jedno, koliko je koštalo čišćenje smeća iz ormara?. A nitko nije htio niti primirisati.

Pa tko je to platio?

Ma znam, toliko sada tržišno vrijedi

• abc1
    • April 13, 2024 at 6:48 AM

Što se ono kaže u narodu "Više je manje".

• Aktualno (vijesti)

• abc1
    • April 12, 2024 at 12:45 PM
    Quote from Infinity
    Quote from abc1

@Infinnity

A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?

Logično,uz pomoć vodovoda ,vatrogasnih vozila te kanadera. :)

Neee, poplave su u pitanju:)

• Aktualno (vijesti)

• abc1
    • April 12, 2024 at 10:43 AM

@Infinnity

A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• abc1
    • April 9, 2024 at 7:56 AM

Nemojte mi dirati Vanđelića. Pristojan čovjek, bar to. To je jako pristojan čovjek jer mu je radno mjesto bilo u mojoj blizini. Dolazio u svojem osobnom autu, bez službenog šofera, ne znam, možda je štedio. Pustio mojeg psa da piša pa tek onda ulazi u dvorište ministarstva, a čak ga je htio i udomiti, jer je moj peso bio bez uzice. Tu su se javili još dva iz ministarstva da bi i oni udomili mojeg psa.

Nadam se da me razumijete. Ništa nemam protiv njega, ali sve je to cirkus. Zaštitari u tom ministarstvu, dobri smo si bili, kunu se da jedan Bane nikada nije bio tu u tom ninistarstvu. Na toj lokaciji. Jasno je da je to osoba slobodarskog duha, što e nekada reklo.

• abc1
    • April 5, 2024 at 10:20 AM

Da pojednostavimo priču. Kakve svjetske FED i ostala tumačenja o kamatnim stopama za tamo nekih 0,xxx %? Kod nas će banke i dalje držati što je moguće (a i dozvoljivo) veći raspon između daj i uzmi. Tome pridodati isto tako važnu stavku koja se zove NAKNADE. Sve ostalo su teorije.

• Aktualno (vijesti)

• abc1
    • April 3, 2024 at 2:44 PM
    Quote from Moller

evo prilike za opismenjavanje

https://www.poslovni.hr/trzista/hrvats…-uspjeh-4436832

Tako je! Sada počinje utrka da se neke strukture brzo obrazuju kako pratiti tu dobrobit, a druge strukture, ponukane idejom za što više praktičnog rada, kako zamračiti to isto.

• BCIN (BC Institut d.d.)

• abc1
    • April 2, 2024 at 8:07 PM
    Quote from kukurijek
    Quote from abc1

Svakako da firma vrijedi više, ali nakon Franck-a mičem se od obiteljskih. Sigurno ima još dosta takvih primjera.

Molim vas listu tih “dosta” s ovakvim pokazateljima.

Podijelite i s nama, sljepcima 😎

Ne govorim o pokazateljima, govorim o obiteljskim firmama. Koliko god bili uvjereni u svoje mišljenje, ne treba se ljutiti:). Trebao sam napisati "dosta takvih primjera obiteljskih firmi kao što je Franck". Pozdrav.

• BCIN (BC Institut d.d.)

• abc1
    • April 2, 2024 at 5:18 PM

Svakako da firma vrijedi više, ali nakon Franck-a mičem se od obiteljskih. Sigurno ima još dosta takvih primjera.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt