A sve to su samo brojevi. Važno je da mi pjevamo:
A tek da si našao kakvu sa cajkama, e, pa da vidiš!
A sve to su samo brojevi. Važno je da mi pjevamo:
A tek da si našao kakvu sa cajkama, e, pa da vidiš!
Ma što vrijedi pravo glasa u Adrisu? Nisam zlonamjeran.
Sada, nama malima nista, ako bude jednog dana preuzimanje, vrijedit ce .
Ako preuzimanja bude jednog dana, to može biti samo kada, kao i u brojnim slučajevima, nasljadnici krenu tim putem.
Ma što vrijedi pravo glasa u Adrisu? Nisam zlonamjeran.
Mene osobno Karlovačka banka nije nikada nimalo zanimala, previše ju tu bilo koječega.
Istina, i u HPB je bilo puuuno koječega, pa možda sada sve štima.
A za Kabu si mislim, možda su revolveraši bar dio toga rasčistili,
ERO podivljao .
Da, s obzirom da od 2016 svaku godinu isplate 5-10 eura po dionici, sigurno je to ulagače odbilo i prisilio na prodaju...
Ja sa možda, a ti sa argumentima
Da, tih 2,61€ koliko je to % ? Malo, oko 1,43. Možda je to razlog.
Brate Molleru, mnogo si mi ulepšao dan. Vidim, obrazovan si čevek, mnoge jezike govoriš. Ako ikada uspem da nabavim karte za nešto tako lepo, da i za tebe uzmem?
ja bih najviše volio slušati neke Mađarice, pa ako bude prilike da Orban pošalje kakvu svoju izaslanicu, možda se i vidimo
Slušao Mađarice, ma nemoj, slušao!
Iako to nije samo za ERU našega, što to točno znači kada netko potpiše neki ugovor? Nije bitno koliki je iznos ugovora, bitno je koliko je u tome zarada, a to mi nemožemo znati, pa niti oni koji su ga sklopili.
Možete se probati voditi prosječnom maržom od cjelokupnog poslovanja. Iz mog iskustva firme se drže tako nekih cifri, konkretno kod mene u firmi gdje radim je to 12-ak %. To se uvijek probava ugraditi u cijenu svakog ugovora. E sad, ne mora značiti da je to obrazac ponašanja svih firmi, također postoje i neki strateški projekti koji su bitni zbog ulaska na neko tržište ili s nekim u kooperaciju gdje se onda ide s nižom maržom, samo da se otvore nova tržišta i nove prilike tako da je teško i generalizirati. Ali okvirno bih rekao da pucaju na svoju standardnu maržu...
Hvala.
Iako to nije samo za ERU našega, što to točno znači kada netko potpiše neki ugovor? Nije bitno koliki je iznos ugovora, bitno je koliko je u tome zarada, a to mi nemožemo znati, pa niti oni koji su ga sklopili.
Brate Molleru, mnogo si mi ulepšao dan. Vidim, obrazovan si čevek, mnoge jezike govoriš. Ako ikada uspem da nabavim karte za nešto tako lepo, da i za tebe uzmem?
Ja ne znam što vas boli kuki za tuđe pare? Ako netko hoće gledat/slušat Prijovićku, i tako pet puta napunit Arenu... to se zove biznis: ubrati će i država PDVa, kafići su puni... Prije toga je bila kraljica Torcide, koliko ono? Samo dva dana?
Nek dođu Zlatni dukati i Škoro, klapa Intrade, ja nemam ništa protiv. Biznis je biznis kome pravo kome krivo!
Osobno bih volio da dođe Pink. Al neće joj se. Iako... sumnjam da bi i ona srušila Priju
Te rasprave su na razini moje pokojne babe koja je tvrdila da neće telefon u njezinu kuću. Kad nešto ne razumiješ, a priori si kontra toga.
Ti govoriš o biznisu, to je jedna strana i to je ok. Drugo ja govorim, a to je druga strana, o potrebi za cajkama. Uostalom, kako bi to ja trebao razumjeti tu potrebu, kako se to postiže?
Ja taj žar za cajkama NIKAKO ne mogu razumjeti. Pa ne i ne. Ko ih je tome priveo, jedino roditeljiNisam uskogrudan, malo što mi smeta, ali ovo ne kužim.
Želio bi toliko dugo poživjeti da vidim raspravu u Saboru po toj temi.
Ako je samo Erste plavi, taj ima za još jedno 2,5 miceka Eura.
Njihova odluka, imaju pravo na to, ja se ne bojim, ali predlažem da promjene ime u Erste crni.
Čak i Vlada ima razumjevanja, ali ti ne, i ne.
Da, Verdi, ali mi smo napredovali kao društvo i sada smo više nego ranije skloni zaštiti životinje.
"... I tužan sam, i nesetan..." iako znam da ne idem sam.
Je li to na ERI PARKAUR na sceni?
Turizam je out, prebacujemo se na proizvodnju čarapa 🤣
"Čarapi, čarapi" deru se romkinje tu oko Dolca u Zagrebu.
Pa zar nisu odavno vidovite?
Sve je to normalna posljedica one obavjesti o sklapanju ugovora vrijednog cca 50 miceka eurića.