Idemo na veselo: "Malo nas je, al' nas ima,
nije važno, srušit' ćemo snove svima".
Posts by abc1
-
-
Neću biti u blizini, ali mogu dati punomoć. Možda ih ima još takvih.
-
Taj Čedo Maletić nije nikakav dokazani bankar, iako je visoko letio, on je uspješni kaskader.
-
Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".
Žao mi je to izjaviti, jer znao sam i neke i jako pametne i sposobne djelatnike tamo, ali HNB zaslužuje nagradu "bijeli štap".
Molim sve, da ako ikako mogu, prime moje skrene isprike za upotrebu riječi "bijeli štap".
-
Kuda sada sa sredstvima koji doprinose manje od sretne nam priznate inflacije?
-
A jel to malo Agram riknuo? Ako mu se zna vlasnik, niti nije čudo.
-
Nekako mi to oduvjek izgleda kao klasična izvedba između "Države" i privatne firme. Oni vode kolo. A zastava

-
zna li netko di mogu nabavit onu njihovu plavu kabanicu?

Ti si pametan, a što se to ne može kupiti a ne samo na estradi?
-
Radi cijene na ZSE, bojao sam se predstečajne, za početak. Svako ima svoje razloge.
-
ZSE ruši svoje rekorde. Ako se Moller ne uključi.....?
-
Izgleda da Moller sam održava ZSE na životu, he, he.
-
Da, jasno je bilo tko je pobjednik iizbora, to je potpuno u redu. A tko je pobjednik svih svih pjlački te iste, koje su i sve moguće kontrole, naravno interne, ne, ali i strane, da, i HNB isto da, strani neovisvi tamo nekakvi KPMG. Da, da, vrijednost dionice raste, pa i sa razlogom, samo jedno, koliko je koštalo čišćenje smeća iz ormara?. A nitko nije htio niti primirisati.
Pa tko je to platio?
Ma znam, toliko sada tržišno vrijedi
-
Što se ono kaže u narodu "Više je manje".
-
@Infinnity
A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?
Logično,uz pomoć vodovoda ,vatrogasnih vozila te kanadera.

Neee, poplave su u pitanju

-
@Infinnity
A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?
-
Nemojte mi dirati Vanđelića. Pristojan čovjek, bar to. To je jako pristojan čovjek jer mu je radno mjesto bilo u mojoj blizini. Dolazio u svojem osobnom autu, bez službenog šofera, ne znam, možda je štedio. Pustio mojeg psa da piša pa tek onda ulazi u dvorište ministarstva, a čak ga je htio i udomiti, jer je moj peso bio bez uzice. Tu su se javili još dva iz ministarstva da bi i oni udomili mojeg psa.
Nadam se da me razumijete. Ništa nemam protiv njega, ali sve je to cirkus. Zaštitari u tom ministarstvu, dobri smo si bili, kunu se da jedan Bane nikada nije bio tu u tom ninistarstvu. Na toj lokaciji. Jasno je da je to osoba slobodarskog duha, što e nekada reklo.
-
Da pojednostavimo priču. Kakve svjetske FED i ostala tumačenja o kamatnim stopama za tamo nekih 0,xxx %? Kod nas će banke i dalje držati što je moguće (a i dozvoljivo) veći raspon između daj i uzmi. Tome pridodati isto tako važnu stavku koja se zove NAKNADE. Sve ostalo su teorije.
-
evo prilike za opismenjavanje
Tako je! Sada počinje utrka da se neke strukture brzo obrazuju kako pratiti tu dobrobit, a druge strukture, ponukane idejom za što više praktičnog rada, kako zamračiti to isto.
-
Svakako da firma vrijedi više, ali nakon Franck-a mičem se od obiteljskih. Sigurno ima još dosta takvih primjera.
Molim vas listu tih “dosta” s ovakvim pokazateljima.
Podijelite i s nama, sljepcima 😎Ne govorim o pokazateljima, govorim o obiteljskim firmama. Koliko god bili uvjereni u svoje mišljenje, ne treba se ljutiti
. Trebao sam napisati "dosta takvih primjera obiteljskih firmi kao što je Franck". Pozdrav. -
Svakako da firma vrijedi više, ali nakon Franck-a mičem se od obiteljskih. Sigurno ima još dosta takvih primjera.