Eto, priča je stara oko Zabe. Danas sam primio novu karticu Zabe, pa umjesto VISA sada mi se srce razgalilo, dobio sam novu UniCredit. Srce mi je zaigralo, jer sam dosta godina tamo proveo i to u teškim vremenima. Bar su neki dobro zaradili !
Posts by abc1
-
-
Šta tvoja mama, moja žena pored mene živoga!
-
Dalekovod se može pokazati na burzi, što je nama važno, ali pokazatelji ne mogu napredovati tako brzo.
-
Naravno da to netko ne razmišlja kao oni koji bar nešto znaju o investiranju, treba razumjeti da je ogromna većina takvih. A, bez uvrede bilo kome, možda je u pitanju domoljublje
.
-
All Da, nikakvu, o tome i govorim.
-
Misliš pod time na neke parametre koncentracije? Ili vezano uz brzinu rasta dionice?
Jednostavnije. Jasno da je koncentracija tu ima možda i najvažniju ulogu. Ali svi koji određuju parametre jednostavno se ograde time da kada nešto prijeđe određeni postotak zarade, mora se ići van. Tako su sigurni da će nagrada biti dobra, voditeljima,, a reskir nikakav i svi zadovoljni.
-
Ne ruše mirovinski fondovi cijenu, njima se živo hebe. Osim toga, vjerojatno, kao i mnogi drugi raznorazni fondovi, imaju određene parametre po kojima moraju postupati. Nešto interni, nešto zakonski nešto itd, ne smiju preko toga ma kako god budućnost bila izgledna.
-
Zato što su došli Talijani nama ućiniti dobro.
-
Ne razumijem turizam pa se unaprijed ispričavam. Ako bi u HR turizam rastao za nekoliko postotaka više u odnosu na prošlu godinu, što je možda moguće, zašto bi dionice uspješnih turističkih hotela trebale rasti još i više puta od toga? Ozbiljno pitam.
-
All Pa ipak pretjeruješ, ja mislim da znam bar nekoliko, ma i više njih, koji nisu gadno zahebali
"Daj mi molim te navedi jednog ministra koji moze reci nesto a da to ima glavu i rep. Barem jednog ???"
-
Majko mila, dajte mi nešto protiv glavobolje. Tabletu, udrugu dioničara za pokretanje predstečajne, bilo što!
-
Zakonski okviri jesu puno strožiji nego ranije. To je točno, i više ih se pridržava. Ne treba zaboraviti da knjigovodstvo može uvjek, bar malo, a ne nebitno, drugačije kvalificirati bitne stavke a da je pritom sve formalno u redu. Hoću reći, kako su se propasti velikih kompanija, banaka ili bilo čega desile preko noći? Pa postojalo je odavno knjigovodstvo.
-
Bez obzira na banke, okolnosti svjetske ekonomije, a mislim da ih baš nitko za sada ne zna, budućnost je sentiment tržišta.
-
U pravu si,bio sam na skupštini HPB..skoro sam...od malih dionicara
Što ne znači da nas u budućnosti neće biti više
Bio sam nazočan, te ću i ubuduće jer je uvijek lijepo vidjeti "ekipu" koja proizvodi novacna jednom mjestu ..
Čekamo bogatu "udaju" ove dotjerane "mlade" ...
Treba li biti veselje, ako bi i ova otišla strancima, ili ne?
-
Medika je apsolutno strašna firma. Ali zašto? Koliko će tu tko potegnuti od države prema njima, koliko oni trebaju dati državnim dužnosnicima, koliko ih to košta dok čekaju naplatu, ....?
-
Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?
A gle logika je nesto sto u ovakvim situacijama baš ne utječe na cijenu jer veći izlaz napravi točno što napravi, pogotovo ako je ask slab. Al s vemenom obično sve dođe na svoje. Mislim da ako gledamo dugoročno ne bi smjelo biti mjesta za brigu.
Vidjet češ ti ask ako ti se udavača malo na yogu, face lifting, kod kojega modnoga designera, vizažista.... ali to samo ja tako. Možda samo zamišljam, možda se nadam, tu bi moglo doći do nekih pretumbacija oko tih raznorodnih dionica transformatora. A niti nije važno.
-
Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet
Mislim da ti je pivac koji je držao span pokojni
Puno, puno tih Pivaca ima.
-
@Lode @ Vule He, he. Slično mislimo.
-
Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?
-
@ Dado A jesi ti gadna špijunčina. Hvala.