Konačno se ovdje nešto zbiva, ljudi zovu/pišu, padaju prijedlozi ...
"nekako s proljeća" a možda i prije, unatoč koječemu.
Konačno se ovdje nešto zbiva, ljudi zovu/pišu, padaju prijedlozi ...
"nekako s proljeća" a možda i prije, unatoč koječemu.
Hoće li sada dionice Medike rasti ili padati? Jer dolazi novi ministar. A vrijednost Medikola i ostalih satelita zdravstva?
Potražnja za lijekovima stabilno raste vec godinama
Ajde, dobro je, jer sam se bojao da iza pekara i optičara apoteke ne izgube brončanu medalju. Odokativna procjena stanja.
Hoće li sada dionice Medike rasti ili padati? Jer dolazi novi ministar. A vrijednost Medikola i ostalih satelita zdravstva?
Bila sam u pravu za hpb
A nitko da mi pusu posalje
Ajmeeee, kakvi ste
Da, baš tebi, pa to niti nije za po doma.
Jto znam. Neki to neznaju.
Meni je bitan datum stjecanja prava na dividendu nebitno mi je kad Ce je isplatiti
Ma svakako je to tvoje razmišljanje, ne mislim nikome soliti pamet, ali ako meni ono što mi pripada dođe prije ili kasnije, a radi se o dugom razdoblju, nije svejedno. Možeš ranije nešto kupiti na ZSE, pokloniti sebi, curi, ženi, djeci, kome god, tulumariti, a ne čekati. A što će to biti iza datuma stjecanja prava na dividendu?
Jto znam. Neki to neznaju.
HPB nam predstoječe blagane čini veselijima 23.12
24.12 ex dividend day odnosno ko proda 23.12 nema pravo na divku?
Za koje blagdane? kada je prva isplata dijela dividende?
Mene brine što je dobit pala za 25% u Q3/Q2. Ne znam da režem vene odmah ili da sačekam malo...
Reži!
A šta reći tek za dobit koja je nestala u Q3 jer su ranija razdoblja krivo shvatili porezne olakšice. Ispada da u ovoj firmi nitko ne zna apsolutno ništa. Ali neka idu u Solarisa spiskati pare i nagraditi se za loše poslovanje.
Imaju sreće što su u branši budućnosti i što je središnjica sredila dobre poslove sa AT&T koji će godinama puniti blagajnu.
Inače bih odavno dumpao ovaj papirić.
Ovako hodl.
No ti si zbilja kitolovac.. "nitko ne zna ništa, spiskati luvu u Solarisu, imaju sreće,..." pa to sve nije dovoljno za hold. Ja nisam pametniji, ali niti toliko protivuriječan. Ajde se ti malo ufati za svoj nick.
Koliko će ponuditi po dionici, 47eura?
sto moraju nesto ponudit? delist nije istiskivanje da bi nesto nudili...ili grijesim
Ma ništa, još jedan "slučaj" u nizu. Fala Bogu da plaćamo nadzor, jer treba držati formu.
Sve se to na ZSE meni sviđa, polagani umjereni rast, bez euforije, ali ERO naš čak na 187, da li je to naznaka oporavka ili smrtni hropac?
Ako nam je Ingra najzanimljivija na ovome svijetu ZSE, gotovo je.
Sve je to dobro. Ali će o nečemu odlučiti ili država?
Niti a, niti b? Muk i tišina.
https://finance.yahoo.com/news/deutsche-…-191508359.html
Ako nekoga zanima kako je ove godine poslovala DB u odnosu na lani 😉. Mislim da će rezultati HOB u postotcima biti još bolji👍
DB je bila pojam bankarstva u Njemačkoj, a dotaknula ju i visine i dna, ali u jako dugogodišnjem razdoblju. HPB je doživjela isto, samo u tridesetak godina. Možda iz istih razloga, ali to je potpuno neusporedivo. A niti nije bila, a nije niti sada perjanica bankarstva u HR, jer, jednostavno, smo ostalo raskućili.
Gadno smo zaglavili. HPB, Ingra, tu i tamo ADPL, ..... potrošilo se na ljtovanje?A turisti po nekima u blagom porastu, a po nekima u blagom padu. Sve će to strategija države.... Vjerujem da će biti bolje, ali ne od poduzetnih sposobnost bilo kojih koji nas vode.
Dobro, a gdje je nestao Moller? Postali smo društvo bez duše.
bjane pa nije svejedno u pola ili cijeli.
Mislim da je to snižnjenje usluga po samom prirodnom sljevu sa Gordnjega grada, isprìčavam se , ma god je oni bili a i njihovi sinovi.
0,01 do cca 3,6 pa to je rezultat višekratnih razmišljanja visoko nagrađenih u upravi pa na dolje, a sve po nalogu drzave.