UniCredit postao službeni partner Ferrarija
Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2025. u 09:49
ne vjerujem da će dioničari ZABE zato moći kupovati Ferrarije po povoljnioj cijeni.
UniCredit postao službeni partner Ferrarija
Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2025. u 09:49
ne vjerujem da će dioničari ZABE zato moći kupovati Ferrarije po povoljnioj cijeni.
Lako je biti uspješan kada na štednju građana između pozitivne kamate i negativne kamate iznosi koliko ono POSTO? od 0,01 do 5,55 . Ne znam za ostale, najvjerojatnije je slično.
Neka ERO tone, kako već neko vrijeme nisam izgubio na burzi, ovo je najbezbolniji način upozorenja.
"Oči pune suza
Srce puno bola
Ruke na grudima
Glas što me zove kroz noć" Duško Lokin. ˇ Junius, da idemo van pa u SPAN? Moj pokušaj šale.
Oho ho, i dalje se pravim nezabrinut.
Tu sam i ja ulovio nešto što i lovac. Nemam razumnog objašnjenja, ali nisam zabrinut.
Ne znam, meni se ubacuju TEMU, nekakve razuzdane ženske, kreme protiv svega a u korist svačega, a Milanović mi se slabo javlja, Habjan još i manje.
Blago Vama. Sretniče.
Za koji dio?
Koju god temu da otvorim, pa i KOEI, pojavljuje mi se plaćeni oglas Milanovića. Na dioničarskom forumu ? Sarkazam.
Glede KOEI ja sam misljenja da će cijena biti iznad 570. Ako nas Milanče i njegovi vlasnici i njihovi trolovi ne uniste.
Ne znam, meni se ubacuju TEMU, nekakve razuzdane ženske, kreme protiv svega a u korist svačega, a Milanović mi se slabo javlja, Habjan još i manje.
Hvala svima! Prosvjestili se me.
Malo me sram priznati, ali molim da mi netko točno razjasni taj odnos između KODT, KODT2 i KOTR2. Hvala..
UGO je poznato društvo altruista. Vjerujem da se to zna.
Da, i ja sam tu u problemu sa EROM, ali to me ne brine. Ostalo je i predobro za mene, bez ljutnje, neću postotke. Kada bi bilo sljijedeće godine dvadesetak posto bio bi jako zadovoljan, možda bar malo izbjegnem tu malu inflaciju.
RBA mirovinac prodao 150 ti trezoru. Sad Ce vjerojatno povoljno kupit ZABA-R-A, CIAK ili Studenac
Kupio trezorac?
S obzirom da od idućeg tjedna kreće novi krug Trezoraca s namjerom prikupa 400 milijuna EUR, kamate 3.10%... nameće se pitanje, koliko je zdravo ovo konstantno zaduživanje.
Sudjelovao sam u nekoliko ranijih, vjerojatno ću i u ovom jer je trajanje samo 3 mjeseca... Ali koji će im vrag toliko love, čemu pusti porezi ako se svaki mjesec masovno zadužuju. 🤔
Imate li mišljenje koliko je to održivo?
Jer građani nemaju neograničene količine novce niti će zlatna koka turizam vječno trajati.
Refinanciranje starog duga, ali sa nižom kamatom od zadnjeg zadužuvanja. Kada ne bude interesa građana, budu naše banke zainteresirane.
Koje naše osim HPB, a za to nisam baš siguran, to jer njihova banka.
A šta, mogu se javiti i ostali pa i sadašnji treći član uprave. To govori da se sve odvija u toku "igre bez granica". Igra je u pitanju neki znaju zašto, zlatno pravilo u HR, ali ja ne skidam gaće tek tako.
Joj, HT danas?
Razlog je pokušaj razumjevanja razmišljanja i ponašanja sudionika na tržištu. ?.
Ne. Samo me zanimaju slučajevi da se teško ostalim dioničarima želi prikloniti nekome.
point "Nema limita,ali nesluzbeno pravilo je što više to bolje za banku i dioničare./ ZLATNO PRAVILO /". Nije dobro imati cash na računu, osim ako nije u nekoj funkciju prema obvezama (možda održavanja obvezne rezerve?). Svaka vrsta imovine, a nije nužna za osobne potrebe, bolje da je u funkciji neke dobiti nego u čarapi.
Da li se netko pridružio gospodinu Hrvoju? Nikada niti jedan protuprijedlog, ako se ne varam, nije prošao.