Nemojte više spominjati to ime, to se niti Vakula nebi usudio.
Posts by abc1
-
-
Stiže lova u banku ?
Nije to puno za HPB. Kako su došli do tog zemljišta, pa pogrešnom odlukom kod kreditiranja.
-
Izglasat ćemo je, ne brinite
Država, to sam ja?
-
Neki misle da su Mirovinci ulazili da bi izašli sa 2 EUR dobiti po dionici. Hahahaha
Mirovinci nisu uspješni investitori.
-
Ajme renchi, nikada od tebe niti ministar, a nedaj bože, i nešto više u vladi.
-
Molim da mi se dozvoli psovanje ovih prodavača na KOTR2 jer nisam na vrijeme imao sredstva za kupnju.
-
Tu 2008 pamtim jer sam dobro pao, a ne izgubio. Ovo je ništa.
-
I ja sam, ali vječni. Od studentskog doma do doma umirovljenika.
-
Nedavno je prošla blok transakcija na dionici HPB,kupac za 1milion eura po 320 e .Sad vidimo da je bio dobro informiran...
Ko je bio dobro informiran?
-
Sve je to dobro, ali ograničenja koja fondovi imaju, to je sada problem.
-
Na pulskoj ribarnici se priča da je Verige prodan...
A možda, za nešto kila kvalitetne ribe, cijene ribe skaču u nebo, a cijene vozarina padaju.
-
Eto, priča je stara oko Zabe. Danas sam primio novu karticu Zabe, pa umjesto VISA sada mi se srce razgalilo, dobio sam novu UniCredit. Srce mi je zaigralo, jer sam dosta godina tamo proveo i to u teškim vremenima. Bar su neki dobro zaradili !
-
Šta tvoja mama, moja žena pored mene živoga!
-
Dalekovod se može pokazati na burzi, što je nama važno, ali pokazatelji ne mogu napredovati tako brzo.
-
Naravno da to netko ne razmišlja kao oni koji bar nešto znaju o investiranju, treba razumjeti da je ogromna većina takvih. A, bez uvrede bilo kome, možda je u pitanju domoljublje
.
-
All Da, nikakvu, o tome i govorim.
-
Misliš pod time na neke parametre koncentracije? Ili vezano uz brzinu rasta dionice?
Jednostavnije. Jasno da je koncentracija tu ima možda i najvažniju ulogu. Ali svi koji određuju parametre jednostavno se ograde time da kada nešto prijeđe određeni postotak zarade, mora se ići van. Tako su sigurni da će nagrada biti dobra, voditeljima,, a reskir nikakav i svi zadovoljni.
-
Ne ruše mirovinski fondovi cijenu, njima se živo hebe. Osim toga, vjerojatno, kao i mnogi drugi raznorazni fondovi, imaju određene parametre po kojima moraju postupati. Nešto interni, nešto zakonski nešto itd, ne smiju preko toga ma kako god budućnost bila izgledna.
-
Zato što su došli Talijani nama ućiniti dobro.
-
Ne razumijem turizam pa se unaprijed ispričavam. Ako bi u HR turizam rastao za nekoliko postotaka više u odnosu na prošlu godinu, što je možda moguće, zašto bi dionice uspješnih turističkih hotela trebale rasti još i više puta od toga? Ozbiljno pitam.