Ako sam kupio neke dionice zadnjih dana i one su pale umjesto da narastu, jel mogu ja sad tražit poništenje tih transakcija? Kome da pošaljem zamolbu? Hanfi ili direktno na ZSE?
Posts by malovitra
-
-
Dax i Spy500 izgledaju jako lijepo ali je ružno za vidit. Tek danas ćemo iz anxiety/denial područja zakoračit u područje straha.
-
Na današnji dan target za Adpl je pogođen.
-
Pa napisao sam da ima pravo, a ne da mora kupovat. U trenutku kad sam to pisao 90% foruma bi dalo levo jaje da može kupovat po toj cijeni tako da je nagrada u onom trenutku bila primamljiva.
Primjetio sam da oni koji kuže uglavnom stoje po strani i ništa ne komentiraju, a forum je prepun postova neiskusnih naivaca. Količina gluposti koja je napisana u zadnja dva tjedna ja prestrašna.
U stvari već par dana razmišljam da se odjavim sa foruma jer je očito da ne postoji nikakva ozbiljna komunikacija. Malo sam usamljen u zadnje vrijeme.
-
znaci da kupujes danas?
Imam dva pitanja za tebe.
Koliko dugo trguješ?
Jel me ozbiljno pitaš?
-
Na današnji dan target za Rivp je pogođen.
-
U zadnjih 70 dana u RH je nastradalo 44 osobe u prometnim nesrećama. Nisam primjetio rasprodaju automobila i masovnu kupnju bicikli, ili neizlazak na nogostupe. Nekom panika i kaos, nekom prilika...oduvijek trzim po svojoj odluci a ne po medijskim i inim napisima. Dugoročni sam ulagač ( 2000..A.D.)tako da sam 100% iznad svih današnjih cijena. Osim adpl koji se vraća nekim prosjekom 160-175😊
Ne razumiješ priču oko korone. Bez ljutnje. Opasnost je podcjenjena, a ne precjenjena.
-
Bila bi to najskuplja maneštra na svijetu.
-
Priznajem da sam promašio sa adpl i rivp. Mislio sam da će ih dividenda ipak malo zaštititi.
Poslo sam grah na baždarenje.
-
Čini mi se da je "denial" faza počela. Jel ima tko link da nas podsjeti kako to izgleda.
Nađoh nešto.
-
Ode Italija +8.32%
Italija je na +2,5 %. Gdje vi to gledate?
-
unaprijed čestitke onima koji će danas istrgovati RIVP
tamo odakle im dolaze gosti Corona gori, a oni + 10%
U Italiji je situacija takva da će Talijani tražiti spas bilo gdje. Moguće da se trajno nasele u Valamarove hotele.
-
Ovo vam je samo običan skok mrtve mačke. Sa slomljenim nogama. Dugo je za uspješno trgovanje trebalo biti u "buy the dip" modu, sad smo prešli u "sell the peak".
-
taman sam mislio nakon Q1 reći doviđenja ZSE na duže vrijeme jer nisam vidio neki potencijal daljnjeg rasta dionica kad li ono ovo Ovo je fantastično, ako se ovo sve smiri (a hoće) imamo prostora za rast sve do 2000... a to nije malo. Kad već ne možemo do 3000 onda par puta odvozimo 1600-2000 i to je to.
Pazi da se ne odvoziš od 1600 do 1200. Odeš na krivi peron.
-
A tema best buy miruje. Nikome ništa nije best buy.
Best buy ti je oksimoron neko vrijeme.
-
Apsolutno se slažem. Zdravlje nas i naših bližnjih i svih drugih je najvažnije. Ali ovo nije forum o zdravlju već o investiranju i financijama.
-
HT 135 kn----------- 165
ERNT 999 kn----------- 1190
ZABA 49 kn---------- 56,5
RIVP 24 kn-------------- 25
PODR 305 kn----------- 389
ADPL 150 kn------------ 159
-
Pa i ne izgleda tako strašno kako sam mislio.
-
Danas se igramo "tko se nije skrio magarac ga bio"
-
Sva sreće pa se Talijani dobro drže. Ovo je zbogom pameti.