Oj, tekničarke i tekničari, jel netko koristi Fibonacci vertical retracements?
Čemu to i kak se koristi?
Fala.
Oj, tekničarke i tekničari, jel netko koristi Fibonacci vertical retracements?
Čemu to i kak se koristi?
Fala.
imaš trokut, ako probije na gornju stranu na većem prometu, target je cca 57
taman na 50% fiba od ovog pada...otpor na 53
ako na donju, imaćemo lijepi dabl botom
Mislim da sam vidjela cica- macu i da ću dobiti gripu ???
Mene ovoga strah na BTC, ovog double formacije. 38
Pa najbrži prst
mene je strah ova 3 white soldiers-a, što je buliš...
tvog duble topa me nije stah, dapače... bring it on!
najte nas farbat gosn @ Moller, znate na kaj mislim... želim pobunjenicima Bountya da uspiju iskamčiti bolju cijenu otimanja vlasništva, kakva crna zajednička plovidba ako je kapetan rekao da će pobacati dosadašnju posadu preko palube?
Zašto se ovdje teza ponavlja da cijena godinu dana ne može ići gore?
Pa netko drugi može kupovati za njih....
ne znam...
sudjelovao sam u preuzimanju HIMR 2016. godine (kupljen cca 2013.), pogledaj cijenu nakon preuzimanja 2017, 2018 i 2019...
istina, tamo je preuzet veći udio i cijena je bila fer...
Pretpostavio sam da će zadnjih par dana izmaknuti nalog za još malo panike...
Da ne budem seronja koji jedno piše a drugo radi, javljam da sam se, nažalost, predomislio u vezi ostanka. Nemam živaca zabetonirati ulaganje na minimalno godinu dana a sa neizvjesnim ishodom.
Svima vama koji ostaju - želim sve najbolje i pratit ću vas, a gramzivim šupcima iz tnpl i kolaboracionističkim pizdama iz atpl želim sve najgore.
ne štima mi neck (vrat), probaj razvuć, paš vidjet... svejedno, hvala
Imam kakva skica za arnt?
Arnt odradila duplo dno na 30, probila down trend (žuto), neki otpori su na 32, 35
al najbitniji indikator ti je da je @ junius prodao, znači - ide gore ko raketa...
Pa to i piše u namjerama... ako pređu 75% krenut će u nove dokapitalizacije (u jednoj ili više tranši) kako bi nas razvodnili i istisnuli, pretvorili u doo
Ovo je neprijateljsko preuzimanje uz kolaboracionističke poteze uprave.
Ponuda je odložena na odgovarajuće mjesto, vidjeti privitak.
jel tankerska na bidu na 52,80 i na 53,00, ili samo na 52,80 a netko im skuplja pred nosom?
ne vjerujem da je druga solucija, a opet, čemu dva naloga...
Pa, smije ponekad javna ponuda i neslavno završiti, zar ne? (mislim po preuzimatelja)
Preuzimanja su u ulaganju u dionice prilike za dobru zaradu, na to se kod dobrih firmi gleda kao na bonus mogućnost.
Tko je u zadnjih pola godine kupio ERNT, ADPL ili KODT te je u analizu (osim FA) uključio i mogućnost preuzimanja?
Npr. ja sam u analizu kod ulaganja u HPB 2019, uključio tu mogućnost, ali kod ATPL nisam. A ispalo je obrnuto.
Meni se iz zadnje 3 svjećice na BTCUSD čini da bi to moglo malo ohladit do 30-35k.
Ne igram se jer je samo 1:2 max leverage.
de ti nama graf(h) da i mi buljimo u te tvoje svijeće
ako krene korekcija, prvo bi trebalo stat na 38, pa na 34
Pa ne poklanja se 61% kompanije, nego ponuditelj traži da mu se po ovoj nebuloznoj cijeni gotovo pokloni 61% kompanije.
Svakome kome mozak služi za nešto više od bazičnih egzistencijalnih funkcija je bjelodano jasno da Tankerska koristi najbolji timing za preuzimanje ZA NJIH a ne za postojeće dioničare dajući ponudu u ovom trenutku, nadajući se da će većina biti dovoljno glupa da proda.
Npr. CERP bi morao prodati imalo boljoj ponudi ili ih zadražati
ziher...
cerpići imaju ciljanu cijenu ispod 50, tak da će oni dobiti tapšanje po ramenu za svoju "premiju" ili barem novu plastificiranu adeze iskaznicu, sa pleterom npr.
očekujem da izađe obavjest da je IB predao paket po ponuđenoj cijeni kao babaroga vijest za male...
ponavljam svoje gađenje na ponašanje uprave na zadnjoj sjednici, kolaboracionisti
nedam po cijeni za velike pakete, to je nebuloza, pa uvijek ide premija na preuzimanje zadnjih željenih postotaka
menščini da je većina sell on news ekipe prodala na fake news 9.1. a ne jučer/danas nakon službene vijesti...
danas popodne slijedi zeleni dildač, kad ovi shvate da su se zajebali i kad krene plimni val spremnih etfovskih para
probismo trokutić, RSI ohlađen taman za - target 48,2k...
nikako dočekat poštenu korekciju za pošten dokup, možda sell on etf news bude okidač mini panike
BTC, ETH, SOL, TIA
ATPL
CASH
HPB
ARNT
Prema mom iskustvu na ZSE (cca 20 godina), kad izgubim interes i ne pratim nekih pola godine (to mi se sad dešava), nakon još pola godine shvatim da sam u toj letargiji zapravo trebao kupovati najjednostavnije, ta naša triipol blue chipa, i prodati kad se povećaju prometi. I to je to.
Još to nisam napravio, uvijek hvatam neke rizičnije investicije, višemanje uspiješno, ali puno stresnije.
Baš sam glup.
nevjerojatna mi je usklađenost oblika grafa za zadnja 4 dana, kao kopirana izgledaju:
dok cekas stavis sve na short ...ak smijes
i da ovo je tema o btc i stavljani su vec grafovi ovdje da ne prlja tehnicku gdje su samo dionice.
da nebi
jedini šort nosim ljeti, kratke hlače...
propucao bih se, jer sam uplatio na coinbase pare koje sam odredio za kripto u 12/2022, (kako sad stoje stvari, nanjušio dno), ali sam bio prepohlepan, pa nisam tad kupio, nego ušao tek u 8/2023 samo sa dijelom para...debos