probili trokutić na 4 satnom, mogući target nakon retesta cca 81-82k
Posts by Brljam
-
-
evo, popapalo 69k liquidation wall i to prije otvaranja US&A burze
saće stampedo
-
evo, tri dana kasnije, onaj moj shs je procurio sa ramenom do linije potpore, ali je usput formirao još jedan manji shs (crveno), ovaj plavi je probio testirao i više stvarno neznam kaj se čeka, 3 padajuće linije otpora su probijene i testirane, ostaje 69k i onda paljada...
mislite paljenje motora do 169k?
ne znam dokle, al u tom smjeru negdje...ima vremena...
sram me priznati, ali pomalo se veselim ponovnim iščuđavanjima i škrgutu zubi ogorčenih side-liner-a
-
evo, tri dana kasnije, onaj moj shs je procurio sa ramenom do linije potpore, ali je usput formirao još jedan manji shs (crveno), ovaj plavi je probio testirao i više stvarno neznam kaj se čeka, 3 padajuće linije otpora su probijene i testirane, ostaje 69k i onda paljada...
-
@ Sheriff
razmišljam da dio eth-a prebacim u sol, svakako kasnim, jer je trokut probijen i dosegao target...
e, sad, hoće li formirati zastavicu (ulaz 1) ili testirati donju liniju trenda (ulaz 2) ?
-
Sa koje je to platforme, graf
TradingView — Track All MarketsWhere the world charts, chats and trades markets. We're a supercharged super-charting platform and social network for traders and investors. Free to sign up.in.tradingview.comLiquidation Heatmap,BTC Liquidation Heatmap,Crypto Liquidation Levels Heatmap | CoinGlassLiquidation Heatmap:Estimated price levels predicting where liquidation events may occur.Liquidations play a crucial role in the cryptocurrency market, as they…www.coinglass.com -
vidim obrnuti shs na btc, izašli iz kanala, dotakli donju trend liniju
taman na eventualnom proboju linije vrata shs-a je debeli liquidation zid na cca 68-69k
RSI-a imamo dovoljno za proboj, target taman prethodni ath ili cent više
-
U jednom će času okinuti mnoštvo stopova, osim što će lavinu pokrenuti margin call
Likvidacija.
Ne znam što bih vam rekla, na 46 mi se činilo da je nezamislivo visoko, na 74 sam trljala okice, al' Čarobni grah je samo bajka
Pa, korekcije su dobrodošle, očekivana je visoka volatilnost oko prethodnog ATH-a.
Ali, opet ponavljam, meni prerizično kratiti a kamoli da sam all out, to se ne radi u bull-u.
Evo, zamisli si kripto prosječni kripto portfelj i na početku korekcije pokratiš 50% svih pozicija, sve ode dole osim SOLane koja ode 20-30% gore, i onda BTC odskoči od 60keka i to u jednom danu može vratiti cijelu korekciju, a ti onda trči za tim...
Evo fora grafić preuzet sa CT-a:
-
Površno pratim, ali očekivao sam daljnji rast danas s obzirom da je inflacija u SADu opet veća od očekivanja, a priče o rušenju kamata svaki mjesec su sve dalje i dalje
ne kužim, zar ne bi pad kamata trebao biti dodatno raketno gorivo?
-
Ne sjećam se da su u prethodnim ciklusima ovako brzo nadokupljivani padovi?
U pravu je Sheriff, to su leverage flushevi. Ja nemam muda shortati u ovakvom bullu, samo dokup.
I mislim da ovakvi padovi su ništa, poštena korekcija u kriptu je 20-30-40%
Ostalo mi je još samo 4% keša za kripto
-
Azteci nisu vidjeli vrijednost žutog metala koji je bio premekan za izradu oruđa i oružja, a za kojim su konskvitadori bili ludi, radije su trgovali kožama. I kaj sad? Trguj kožama i sretno ti bilo.
-
ovaj BTC nikako da prestane rast (skoro73k) pa da altovi malo vise polete.
Posto svaki dan rusi ATH dolazimo do zakljucka da svatko tko je kupio BTC bilo kad u svom zivotu nije izgubio nista nego je zaradio ako ga nije prodao u panici .... to je samonapuhavajuci balon
a sjecam se ko da je bilo jucer kako su neki kukali na 20k da je preskup i da je balon pukao
pa, ova situacija je idealna za one koji malo kasne, da sad krećem, više bi altove gledao nego btc
-
Kaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Dobro je krenuo, a kad pogledaš širu sliku, nije se ni maknuo
Općenito, koji ALTovi su za još dokupiti? Anyone?
Fil coin je good pick.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tnx, ja ga čekam baš na toj liniji potvrde, ako ode bez retesta, jbga, ubacit ću neš drugo...
-
Kaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Dobro je krenuo, a kad pogledaš širu sliku, nije se ni maknuo
Općenito, koji ALTovi su za još dokupiti? Anyone?
-
E, na jubitou sam upravo vidio live stream gdje Michael Salior preko nekog Qkoda poziva da se uplati bilokoji iznos BTC i da će se uplatitelju vratiti uduplano...
Vjerojatno neki scam deep fake, pazite se, sad će se i slijedećih 6-18 mjeseci svakakvi žmukleri pojavljivati...
-
Svatko svoju strategiju ima
Ne vidim zla prodati na 68 i kupiti ponovno 10% jeftinije
Nema sramote u tome
Svakako, ali, kratiti u ovakvom bull-u je rizično, pitanje je da li se uspije kupiti jeftinije, vidiš koje su tu oscilacije i koji je to time-frame... tu se rade onda greške, trčanje za vlakom itd.
Ak si ti uspjela ovaj dip kupiti i ako ide dalje, super, ali što ako sad ode još 20-30% dole? kuiš?
-
kad ce korekcija?
To je pitanje svih pitanja.
Dogodilo se da je fib level prvi put probijen prije halvinga te je moguc novi ath do halvinga (2 mjeseca). To je novo, dosad nije bilo tako. Na rubu smo ulaska u trecu i zadnju fazu bull runa koji je agresivan i čista parabola. Tu nema pullbackova ako i ima nadokupe se brzo. Treca faza bi trebala trajati do 9 mjeseca 2025 (po historyu) no izgleda da sve ide ranije i mozda peak bude 2mjecec 2025. Retest strukture u drugoj fazi bull runa se nije dogodio sto nije dobro. Btc je prerano i preagresivno krenuo. Ovakvi candlovi spadaju u trecu fazu.
Leverage-a ima tonu no to je u trecoj fazi i povijesno bilo tako i nije neuobicajeno. Sada shorteri i beari su izbaceni iz marketa. Shortati btc je kao da stanes pred jureci vlak.
Fomo se događa ali zanimljivo na instiucionalnom nivou, retail jos nije tu (metrike google shearcheva, broj viewa eminentih you tube crypto influencera i porast downloada coinbase aplikacije).
Na vidiku je supply shock btc-a, jer dnevna potraznja je 10x veca od broja izrudarenih coina. Etf-ovi rade spektakularno, enormni priljevi.
Pravi altseason nije bio, sve u cryptu radi btc.
Znaci jos "je rano", ja sam odavna nakrcan pa mi lako pricati ali ako jos nadokupim to bude sitno. Uzimao sam u bearu, tesko oko srca stisnuti buy ali prava lova se zaradi na dnu. Pa evo tu su me na forumu eminentni likovi zajebavali, onaj sijedi čiča, sad ga nema... prozivao da kazem koliko sam izgubio. Sad ga nema. Ne pita kako sad ide, ni nemora. Ti likovi misle da nesto mora biti turbo pametno i duboka nauka da se zaradi. Ne mora!
Svak pojedinacno zaslužuje svoju cijenu btc-a.
Neznam kad ce i kolika korekcija ce biti ali znam gdje btc ide... A to je poprilicno up. I da, prodat cu sve altove i manji dio btc-a. Dca out krajem godine 10% svaka dva tjedna.
Dobra analiza, thanks...
Ja još nadokupljujem jer nisam dovoljno u bottomu i jer sam odvojio dodatna sredstva za crypto.
Slažem se da zasada sve vuče BTC, zato sam u zadnjih 2 mjeseca podebljavao ALT-ove, vidjet ćemo jel to bilo pametno...
Za dodatni dokup BTC-a isto čekam neku ozbiljniju korekciju, a karavana prolazi, jbga, lakše je kad si već unutra, pa se radi o dokupu a ne o prvokupu
Ne vidim zašto ne bih kupovao i po 50, 60, 70, ako mislim da ide i više, samo ću taj dio kraće držati i neće odraditi basnoslovne povrate?
Dodatno, mislim da sam se sjebao u izračunima (i svi se čude prebrzom rastu u fazi ciklusa) - nisam uračunao kumulativnu inflaciju cca 15%
-
hvala za sheranje ....
nego, a da i ovdje otkrivamo portfelje kao na dionicama?
evo, mog, čini mi se čak i prekonzervativan, kaj vi mislite?
pretpostavka je da će rizičniji dio davati veće profite, pa će preuzimati i veći udio
-
opa, znači, nisu svih 103.146?
čudno, bit će nisu stigli uvatiti AP-a za potpis...
-
A, Sheriffe, jel se nazire kakva korekcija? Sve nešto na stereoidima ovaj ciklus...
Znamo da pravog investitora propuštena dobit boli više od ostvarenog gubitka