Ako u ovom ciklusu ne kupim bar jednu firmu na ZSE od dobiti na cryptu ništa nisam napravio
Posts by Sheki
-
-
Jednostavno nisam navika na ovolike nezaustavljive prinose 🫣
Jel to vi sugerirate kraj utakmice ?
-
Otkup se desava od strane arnt.
Ajmo sad do 42-46
Nego, drži ljestve i tko dodaje stvari iz kuće?
-
Lako ćemo za izvještaj, bitno da ne podignemo previsoko cijenu prije nego poberemo ovo van Top 10
-
Tankerska posla u turizmu
Arena turist next generation
-
Nek Pivac preuzme Arenu ako je faca, lako se s kokoškama igrat.
-
sudeći prema današnjem trgovanju i da je cijena završila na dnu dnevnog raspona, ne bih se kladio u prvu potporu.
Tipujem da se u idućih par dana situacija vraća u normalu. I na lošije izvještaje se nije ovako reagiralo, ne znam što je ovo danas bilo.
Jel normala 3,20 ili 4,10 ?
-
Testiraju novi ledolomac
-
ajde, konačno se i ovaj ranjeni heroj otpušta iz bolnice, trebati će još dugo za rehabilitaciju, ali izgleda je preživio, ja nemam ove dionice, ali znam još neke, koji ju više nemaju, izgleda su samo smetali
Eto vidite, čim nema malih dioničara i poslovanje se popravlja. Sad jasno znamo u čemu je problem. Pa kažu da su ovi iz Tankerske pokvareni. Znaju ljudi u čemu je problem.
Predlažem da se dionice podjele na one u koje će investirati mali dioničari i one u koje će investirati fondovi. Evo, mi ćemo sami izabrati "naše", al nek nam ne ulaze u igralište. -
Vidim nema nama pomoći dok neka umjetna inteligencija ne bude sve to pratila i blinkala na sve strane čim se povežu veze
Nema umjetnije inteligencije od ove, bolje povezanosti od ove kod nas nema nigdje.
-
jel se to VLEN nakon razdoblja konsolidacije opet sprema preskočiti 4 ojra?
ohrabrujuće...
A i vi se ne možete suzdržat, sad mi je jedina nada "loš" izvještaj s povećanim troškovima
-
Izgleda da neki misle da može, a neki da ne može, jer kad bi svi mislili da može ne bi bila cijena tu gdje je.
i Došen misli da AD plastik može, pa ronja več duže vremena, najbolje je to Dudek pojasnio, pitaju ga jel Rega bila nevina kad se udala, kaža:neki veliju da je , a neki veliju da nije,
bit će tu sve dobro, tako i sa dionicom,
jedni sjaše, drugi uzjaše, dogodi se kadgod i kakav bum, tras, ali malo otreseš prašinu i vataj konja ponovo
Dabogda Došen počeo mislit kao kupci na KODT-u pa da zapne cijena negdje na 50 eura.
-
Kaže se dosta je bilo ovih Nerasta a ne nerastova . Pretpostavljam da ste mislili na fondove
ja vam nisam ministar poljoprivrede, molim lijepo
https://teleskop.hr/hrvatska/minis…brisala-poruku/
i narastove su dosta pobili u posljednje vrijeme, tako da ja u buduće vjerujem samo u rastove, ali kod Ere nisam baš siguran da neće imati želju još jednom testirati 190€(legance) a potom kako mu bog da i zloćka nacrta
Slažem se s vama iako je kod nas čudna situacija; ovi naši Nerasti se zalijeću kao da su divlji, a ne pitomi. Morat ćemo malo bolje osigurat ogradu jer bi i za njega bilo štetno da proleti kroz ovu od 190 pa da bleji bez veze po livadi ukrug ne znajući gdje će.
Ili kao što kažete, možda ga se više isplati zaklat i osušit nego da se zezamo s ogradom
Samo nije baš pravo vrijeme za to, da nam se meso ne pokvari. -
Sada se može postaviti legitimno pitanje može li se u bližoj budućnosti ostvarivati 25 mil. neto dobiti po kvartalu odnosno 100 milijuna godišnje.Nedavno je Bobek izjavio da i dalje očekuje snažan rast i povećanje kapaciteta u sljedeće dvije do tri godine.
Izgleda da neki misle da može, a neki da ne može, jer kad bi svi mislili da može ne bi bila cijena tu gdje je.
-
Pad cijene na burzi jedino može biti da su ulagači "nesretni" s rezultatom Q4-2023, ali ukupno gledajući je ERNT dobro poslovao u 2023. godini.
po meni je problem što ima puno boljih drugih i ovih dana je vidljiva alokacija kapitala, te uz isplaćena sredstva iz ATPL, biti će takvih rastova da će se crobex uskoro penjati na Sljeme,
a u stvari dosta je i bilo nerastova
Kaže se dosta je bilo ovih Nerasta a ne nerastova . Pretpostavljam da ste mislili na fondove
-
Za točno 10 dana AD Plastik izlazi sa nerevidiranim FI za 2023.
Kakva su vaša predviđanja, hoće li na godišnjoj razini iskazati dobit?
I koliku?
Ja tipujem na ukupni plus. Negdje oko 2 M € koji će odlukom glavne skupštine u srpnju biti preusmjereni u zadržanu dobit.
Što vi kažete?Ovo vas pitam jer gledam kakve su procjene davali analitičari ove dionice u drugoj polovici 2022 godine (vidi privitak). Napomena: iznosi su u kunama!
Kad treba prognozirat uvijek se sjetim Ćire:
Ipak, mislim da će 2023. godine bit minus 2 - 3 mil., druge malo bolje s oscilacijama, pad cijene ispod 10 eura jer će fondovi osjetit pravi trenutak da se iskrcaju kumovima, ja ću zaokružit brojku na 5 znamenki. U 2025. snažan oporavak, ja ću se žestoko obogatit, ali ide smak svijeta pa ću brisat suze novčanicama od 100 eura . Smajlić sugerira da se šalim al stvarno mislim da će bit tako osim što nisam siguran u razmjere smaka svijeta. -
...A valjda će nešto od te dobiti i tih novih tipova vozila vidjeti i u poslovanju ADPL
Ima li netko informaciju, kada je ADPL zadnji put potpisao neki novi ugovor sa Renaultom (van Rusije)?
Ovdje imate sve objave, izaberete godinu i pregledavate:
Obavijesti – AD Plastik -
Moje mišljenje je da će sad ići mrcvarenje pa će se vidjet kako će mali reagirat i na temelju toga ići dalje. Godina, dvije, ne igra ulogu Tankerskoj. Čemu žurba? Nažalost, oni znaju da većina malih dioničara nisu dugoročni ulagači i da nemaju toliko novaca da parsto tisuća eura ulože i ostave da stajanju par godina i preuzmu rizik oportunitetnog troška.
O mentalitetu uprave ne želim trošiti riječi. Bolje da se o njima ne govori; nikada nitko u ničijem životu s takvim mentalitetom nije ostavio traga pa neće ni oni. Nebitni, što god oni mislili.
Meni je jedino krivo ono što je Parica napisao; 520 K komada, da se nije moglo skupit nas par i kupit polako po asku 2,5 mil eura dionica. To je realnost. To se moglo napravit i na TPNG, a škola je i za JDPL iako mislim da tu baš to neće ići na isti način bez obzira na medijsku propagandu koja bi im mogla pogodovati. Tko nam brani da se digne cijena na JDPL, čime će se kočit cijena, dionicama CERP-a?
-
Zna li neko jeli se porez na kapitalnu dobit plaća kao i prošle godine samo se stavi prirez nula?
Plaćaš porez za 2023. tako da prirez ostaje, prema stopi za 2023.
-
I to 8.4.2024.
Uvijek korak isprid
Pročitajte malo pažljivije dokument od Lošinjske, kupio ih je još 204. g. Ta naša burza je najstarija burza na svijetu