Mene muči što OMF više ne prodaje
Posts by Sheki
-
-
Di su velikani koji su bili malo iznad devetke, naslagali se na 9,8?
-
Nažalost opametili se i kupci i prodavači, gledaju svaki cent
. Prošlo vrijeme heroja koji pogibaju lupajući po bidu i asku.
-
Jel nam to Suzi izlazi s 10 tis..? Spusti malo cijenu Suzi
-
Procitajte prospekt pa cete vidjeti da je ovo vec treci krug. Vec nakon jedne godine i dvije godine su isto bile slicne stimulacije za drzanje dionica. Pa je u medjuvremenu dionica narasla. Takodjer i nakon dvije godine drzanja kad je istjecala porezna obaveza za placanje poreza kod prodaje takodjer se nista nije znacajno desilo nego je dionica kontinuirano rasla u odnosu na IPO i to u ogromnim postotcima.
U mjesec dana nakon isteka porezne obveze dionica je pala sa 51 na 47 eura. Ne sjećam se da li je bio još kakav razlog za prodaju u tom periodu. Možda su Pivci izlazili.
Ovaj put čini mi se da će PBZ/CO mirovinac kupovati na ovim razinama. Prodaju ERNT već mjesecima tako da sredstva nisu problem.
Onda svakako treba prodavati SPAN i kupovati ERNT
-
Duje bar zna nać, za razliku od fondića koji znaju iskrcavat mjesecima jer ne mogu nać nikog kome bi prodali malo veću količinu
-
Jel nam teta Blaženka sve prodala?
-
Bitno da Nikola ne prodaje
-
Nakon 4 sata trgovanja na zabi hpb adpl 7slo i spanu ukupno desetak tisuća eura prihoda i ove dionice su medu likvidnijim toliko o fin pismenosti Hrvata zato se udara kladara na najjače
VLEN je trenutno miljenica burze...
Trebala bi tek postati, za sad je miljenica jedne osobe koliko vidim...
-
Tko je novi top 10, ako se može dobiti informacija?
Novi je broj 9
-
Novi u Top 10 podigao promet
-
Tu će biti kao s Koei, s 260 na 360 u samo 2 dana, i onda još i do 400.
Nekako mi se čini da će prije Market potonit, nego će se to desit...
Nažalost ovo je istina i to zato jer imamo malo jačih igrača tako da nekoliko njih može držati dionicu "na mjestu" dok god se ne okrene poslovanje ako tako žele. Zato kod nas nisu bitni samo fundamenti nego i puno ostalih stvari koje kad se zbroje prevagnu nad fundamentima. Na nekoliko firmi koje su izbacile dobre izvještaje odmah se iskoristilo da dio ekipe pokrati pozicije. Sad ide lagano hlađenje pa novi krug mučenja. Odavno sam naučio da se ne lupa po asku jer na ovoj burzi "baba s kolačima ne bježi". Veliki skok u samo dva dana se događa samo kad imate velikog igrača koji kupuje,a da nije fond.
-
Odlično da još uvijek ima prodavača ispod 60.
Zato je ZSE dobra.
Vi ste rekli da će odmah preko 60
-
Jel netko zna tko je prodao 12 000 kom. Areni?
-
Plinio izašao s malim dijelom (ili prebacio) sa pozicije 1., a onda jučer riješio poziciju 4.
-
Ode 4. iz Top 10
-
Ovo je valjda jedina turistička tvrtka koja ima dobit u Q2. Što li će tek biti na Q3?
Nije jedina
-
Dugo nema komentara. O protuprijedlogu ništa.
Kontinuirano držanje cijene da ne pobjegne i lagana kupnja, a izašao i izvještaj za drugi kvartal:
-
Ja se samo nadam da nam Zloćka nije prespavala jutro
-
Ajmo DLKV, ako je mogao IGH može i DLKV. Pa to je isto
. Uvijek se iznenadim kakva je ovo burza.