Display MoreNe muči me porezna, jer sam u kriptu duže od dvije godine i sve imam dokumentirano. Problem je u ovom "stisni povlačenje novca i isplati si novce". S Binancea koliko vidim ne mogu direktno isplatiti eure na devizni račun. Do sada sam samo uplaćivao s deviznog na Binance (eure) i na Bitstamp u početku jer te opcije nije bilo na Binanceu. Onda sam na Bitstampu kupovao btc i prebacivao ga na Binance. E sad, nisam probao prebaciti s Binancea na Bitstamp i sa Bitstampa na devizni i to namjeravam napraviti, al pitam ovdje da li netko ima ISKUSTVO (jer je kod uplata novac išao sa deviznog na posrednu banku u Sloveniji pa na banku u Londonu od bitstampa, nekon brexita itd. ne znam kakve su naknade). Ne pitam za mišljenje. Znači da li je netko probao, gdje je probao i gdje mu je bilo najjeftinije. Jer, kao što sam napisao zanima me najpouzdanije (znači probao si i kažeš ja radim tako i tako i to meni bez problema sjedne u roku dva, tri, pet, sedam... dana) i najjeftinije (što manji fee, jer ako sam u nekim altovima i prodam ih na Binanceu za eure i povučem direktno na devizni kada bi to mogao nije isto kao i da prodam u btc pa platim naknadu, pa prebacim na bitstamp pa platim naknadu, pa prodam u eure pa platim naknadu pa povučem na banku pa platim naknadu). Evo, ne znam jel sad jasno.
uff..
Mogu ti samo rec kako to ide sa Coinbasa.
Nemam devizni pa i tu nemogu sa sigurnoscu rec al za kartice vec da..
Coinbase salje bez problema na Revolut - VISA ili MC i to Sepa nalogom koji kosta 0.15€.
Novac na Revolut sjedne za par sekundi mada pise da ce sjest za 1-3 dana
Limit podizanja je 250.000€ dnevno.
Problem conbase je u malom broju altova.
to ces ocito i dalje morat rjesavat na Binance i onda nac najjeftiniju varijantu prebacivanja na Coinbase. Ja za takve stvari koristim LTC . Brz i jeftin. gubis na spreadu i fee pri prodaji. Coinbase ima LTC-EURO par. trenutni fee na prodaju 10LTC(1746€) je trenutno 8.71€.
Sto se deviznog tice.. u opcijama u banking Coinbase ima opciju ADD bank Acount i dal tu umjesto kartice mozes upisat devizni neznam.
Trazi slijedece.
Ime banke:
IBAN:
BIC:
Nevidim razlog da tu umjesto revolut kartice ti upises svoj devizni i da je daljnja procedura identicna ovoj koju sam opisao.
Super, hvala. Imam račun i na Coinbaseu pa ću probat s manjim iznosima na taj način i na onaj preko bitstampa. Ako netko ima još neko iskustvo nek napiše. Hvala još jednom.