Blokada računa zbog neplaćene komunalane naknade
Posts by Sheki
-
-
Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Mislila je na futurese
-
Mada danas nekako prazno u Lencu, jedan brod samo, ako sam dobro vidio iz auta.
Prazno je od vikenda, išao sam vidjet kad je kolega stavio onu fotku gdje je pun. I stvarno je bio prošli tjedan.
-
Ako sam dobro shvatio pjesnika ovdje , ako kreso kupi 2000 komada onda je to investitor , al ako ja i slični kupim 2000 komada onda sam kokosar ?
Denobeno jučer potkraj radnog vremena kupio dionice u količini koja potakne ostale na ulazak i dizanje cijene. Umjesto da o tome šuti i pusti da ostali svojim kapitalom odrade daljnji rast cijene njegovih dionica i potom im proda na nekoj barem malo višoj razini, on svoju kupnju objavi (jer mu je došlo) i time ohladi sve upravo motivirane ostale ulagače.
Ma bravo denobeno! Tak se to (ne) radi.
Ipak, svaka mu čast na iskrenosti.
A možda je nešto drugo, pa se po toj logici ipak to tako radi (možda bi još kupovao)... -
Jel to 11,5 danas do kraja dana
?
-
Naim, nit je u-glavnom, nit je povijest nit je većina. Ajd pripazite malo što pišete...
-
Šteta za tečajne razlike
-
Obzirom da su svi doma i surfaju i telefoniraju nemilo - solidni.
Jedino me brine situacija sa poslovnim korisnicima.
U 1q vjerovatno nitko nije otkazivao, a opet internet je nesto kao i hrana danas bez toga ne mozes kao poslovni korisnik i nesto je sta ces zadnje ugasit sad jedino je pitanje smanjenje usluge i racionaliziranja troskova za prvu ruku, a poslje ovisno o stecajevima i ukidanje.
Sta se tice gradjana optima ima tu jednu manu da je vjerovatno dobar dio ugovora bez ugovorne obveze barem su to nudili u zadnju godinu dana po povoljnoj cijeni mozda i jos prije ne znam kad je ta praksa bas uhvatila trend pa s te strane ima veci rizik nagle promjene korisnika jer nema ugovora koji te veze pa jednostavno se mozes prilagodit situaciji, drugo pitanje je i koliko optima ima korisnika apartmana koji u ovoj krizi mozda odluce otkazat uslugu ovisno o ocekivanju sezone, medjutim to nista se nece vidit do 2q, osim ako netko nema inside info, to bi sve bili realni rizici da kupujes dionicu radi poslovanja, medjutim kupujes je radi prodaje pa onda i drugacije gledas na to, jedino mozes postavit pitanje kako bi potencijalni kupac to mogao gledati kroz neki buduci ocekivani cash flow i koliko to zeli platit sigurno ce bazu podataka korisnika dobro procesljat da vidi sve rizike, a mi to ne mozemo znat
Otkazivalo se nije, al je velikim poslovnim korisnicima (pogotovo turizam) omogućeno da ne plaćaju mjesečne troškove kako ne bi otkazivali ugovore.
-
Kolege, kao voditelj foruma reagirao sam na članak i dobio stav HAKOM-a da je članak lažan i da spomenuta odluka nema veze s prodajom Optime, odnosno da je ista zapravo pozitivna u tom kontekstu. Svjesni su lažnih konotacija članka i sa svoje strane će pokrenuti odgovarajuće prijave, a mi smo dobili poziv kao zajednica da dostavimo i pisanim putem prigovor koji bi služio kao polazišna točka. Ukoliko imamo nekoga od pravnika zamolio bih ga savjet preko privatne poruke kako što bolje sastaviti takav prigovor pravničkim žargonom.
Možda je ovo dobra prilika i škola za ubuduće kako ovakvim stvarima stati na kraj..
Svaka čast, kapa do poda.
Nažalost nisam pravnik.
-
ispada da je municiju potrosio
Takvi igraci ne ostaju bez municije,ukoliko im i usfali znaju gdje ce posegnuti.
Čini mi se da je linija fronte na 160. S jedne strane Biblija s druge strane ?
Zašto mi se čini da se vodi neki privatni obračun? Jel moguće?
-
Iz razgovora sa Valamarovcima sam saznao da oni ozbiljno računaju na glavnu sezonu i da će forsirati autokampove a posebno mobilhomove u kojima turisti mogu imati distancu. Do glavne sezone je skoro tri mjeseca i za to vrijeme če se situacija u Sloveniji, Austrijii i Njemačkoj smiriti. Jedan dio njih če se zaželjeti mora i kupanja nakon svega ovoga a Italija kao glavna konkurencija kao autodestinacija im neće biti previše privlačna. Zadnjih par godina smo već u petom mjesecu na +30 stupnjeva i mislim da će se virus sa prvim toplinskim valom značajno povući jer ga toplina uništava. Ne znam što če se kratkoročno dešavati sa dionicom Rivijere ali znam da je to firma vođena odličnim menagmentom i odličnim radnicima koji će izvući sve što se može iz ove sezone.
Točno, i ostali vlasnici autokampova. Znam iz prve ruke. Za hotele ne znam.
-
Da li netko zna koliko je ukupno testova napravljeno u svijetu, tražio sam taj podatak al ne nalazim?
Tu ima svašta nevjerojatnog, možda i to što te zanima.
https://www.worldometers.info/?fbclid=IwAR2n…Zu4IBujNkXOm3Zk
Hvala, znam za tu stranicu al nisam našao.
-
Prijatelju kakvo sirenje panike. U trgovinama fali namirnica u ljekarnama lijekova. Pada promet svim djelatnostima, ide kresanje radnika i placa. Kako god to nazvali panika ili recesija ili ludost, ovo ce biti meteor za sve. Malo tko ce se izvuci dobro neokrznut. A ovo ce biti ujedno i prilika za one koji su poslovali na pozitivnoj nuli da konacno zbrisu van.
Da li netko zna koliko je ukupno testova napravljeno u svijetu, tražio sam taj podatak al ne nalazim?
-
Znači vi svi mislite da iako je kriza tu ne treba ništa poduzimati
Nije mi jasno iz naslova jel razmišljaju ili zatvaraju
U drugoj branši radim al je princip isti, pretpostavka je da će zatvarati, trebalo je sve biti zatvoreno od ovog ponedjeljka, al se nije to desilo nego isporuke idu usporeno al tvornice rade normalno. -
Proda s minusom da bi kupio na istoj cijeni s kojom misli ostvariti plus pri prodaji? Platit će porez od zarade, umanjen za ostvareni minus. Aktivnost od nikakve koristi.
Nije baš tako, ja sam morao kratit da bi anulirao dobit i da ne platim porez. Usput sam uspio kupit veći broj komada nego što sam imao ranije. Naravno, to se radi samo s onim dionicama koje držiš dugoročno.