1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Sheki
    • January 31, 2021 at 11:29 PM
    Quote from Flight
    Quote from Zvonar

Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.

To ćemo tek vidjeti kako će se dalje razvijati ta prodaja Dalekovoda i kako će proći postojeći dionicari. Očito novinari salju u eter određene poruke i moguca rješenja. Ne bih bio isključiv oko toga jer novinarka koja je pisala posljednji članak na temu preuzimanja Dalekovoda nije netko tko bi bezveze i napamet brbljao i slao namjerno dezinformacije u eter.

Ne bio isključiv al znaš isključivo da ona nije netko tko bi...itd. Misliš ili znaš?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Sheki
    • January 13, 2021 at 1:50 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Sheki

Da su mogli, mogli su, a dal mogu još uvijek ne znam. I to se pitam? Da me ne bi krivo shvatili, al imali smo šetanja s oružjem po Hr prošle godine i to ne jednom.

Je kolega, bas mladez HSPa prati ZSE.

Dobar, svaka čast, al odijelo ne čini čovjeka. Ne znači da neki u odijelima i kravatama nisu još gori.

• Sheki
    • January 13, 2021 at 1:38 PM
    Quote from Parica
    Quote from Marielena

Zbog cega bi to radili? Cesto takve stvari nemaju logicnog objasnjenja?

Ali Boze moj i Cuccurin je prije mjesec dana rasipao dionice Adris2 po 364 kune jos mi je zao da sam tu kupila i izasla za burek.

A i sto ce trezor sa tim dionicama? Podijeliti managerima? Onda ce oni opet to rasipati po bidu ovako? Ajde, biti ce barem prilike za dokup.

Eh moja kolegice...zato sto mogu i nisu njihove pare...mogu sto hoce...

Prodavali su 70% podcijenjenu TNPL da bi na IPO-u kupovali 3x precijenjeni TPNG...

Da su mogli, mogli su, a dal mogu još uvijek ne znam. I to se pitam? Da me ne bi krivo shvatili, al imali smo šetanja s oružjem po Hr prošle godine i to ne jednom.

• Sheki
    • January 13, 2021 at 1:22 PM
    Quote from Parica

Pa iz aviona se vidi da kipa MF...to je njihov modus operandi...kupi na IPO precijenjenu dionicu po 65kn i onda je za par godina kad kumulira dobit, smanji zaduzenost i poveca flotu prodaju za 35% jeftinije...al to su cari naseg trzista...

Ovo sam i ja pomislio jer je ovo postao obrazac kojeg je sad već lako prepoznati. Koliko fond m. mora biti glup (ili se radi o kriminalu) da stisne ovako cijenu i prodaje trezoru? Pogotovo kad slobodnih dionica nema baš puno. Znači moglo se odviti ovo i na puno višim razinama (mislim višim od 65). Ne bi baš relativizirao da nije bitno tko kupuje i tko prodaje, jer iako zakoni ne funkcioniraju...rješenja ima da se tome stane na kraj.

• Sheki
    • January 13, 2021 at 12:52 PM
    Quote from Marielena

A da Ivan nije samo dobar saljivdjija? Po prometu zadnjih dana ovdje neki fond izlazi. S obzirom na potporu na bidu, rekla bih da vecinu ipak kupuje trezor. Oni kupuju jeftino. U onom rastu proljetos na 60 kune nisu kupili niti jednu dionicu.

Cijelo vrijeme to pitam, jel moguće da fond izlazi a trezor kupuje na ovaj način? Da nisu mogli dogovorit transakciju?

• OPTE prodaja - kladionica

• Sheki
    • January 13, 2021 at 9:52 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Sheki

Isto bilo i na DLKV

Pa da DLKV i OPTE ne vrijede ništa.:D

Čovjek kupio al nije baš siguran dal vrijedi pa stavio na ask da provjeri. Sad je siguran, pa može mirno spavat jer ga noćas mučila sumnja pa nije cijelu noć spavao :)

• OPTE prodaja - kladionica

• Sheki
    • January 13, 2021 at 9:37 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Laudator

Zašto da nestane. Neka prospu već sve šta imaju.

Quote from maga

netko bi kupio pa stišće po prodaji

Upravo ode.:D

Isto bilo i na DLKV

• Sheki
    • January 13, 2021 at 8:54 AM
    Quote from Krokodil

Ti bi stavio 100000 kom na ask na 44 kn. Ko onaj na igh. Prodao bi nula komada.

Ne bi. To sam i napisao, prvo je to napravljeno (stavljena veća količina na ask), pa se prosipalo i postavljali su se nalozi sa razmakom od 20 lipa po 300 kom. na ask za koje se sigurno znalo da nitko neće kupovat kad ima po 44. Vidjet ćemo.

• Sheki
    • January 12, 2021 at 3:16 PM

Jel se samo meni čini da moraš biti teška budala da na ovaj način prodaješ dionice?

• Sheki
    • January 11, 2021 at 1:32 PM

Zato sam tada i rekao da me ovaj na 45 ne plaši, jer mi se činilo da to nije sve.

• Sheki
    • January 11, 2021 at 1:19 PM
    Quote from tin
    Vlasnik/nositelj računa/Suovlaštenik/imatelj VPStanje [%]Vrsta računa
    1.TANKERSKA PLOVIDBA D.D. (44952903763)4.454.99451,01Osnovni račun
    2.ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF - KATEGORIJA B (99318944138)839.0009,61Skrb. račun
    3.OTP BANKA D.D. (52508873833)/ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B (37688683890)808.0009,25Skrb. račun
    4.ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE B (53009692506)752.0368,61Skrb. račun
    5.ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (95104905487)372.1034,26Skrb. račun
    6.ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)261.0652,99Skrb. račun
    7.PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. (02535697732)/ZAVAROVALNICA TRIGLAV D.D. (80149195768)170.6001,95Skrb. račun
    8.PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. (02535697732)153.0771,75Skrb. račun
    9.ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE A (73608771116)48.6530,56Skrb. račun
    10.ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)46.0000,53Skrb. račun
    Ukupno: 7.905.52890,52

Pređe li 46000 kom znači da je vjerojatno netko iz top 10...ne bi se začudio da je trezor dogovorio neku kupnju....mislim da su tu mali kupili manju količinu.

Zašto nisu dogovorili blok, kako ovo može bit dogovoreno?

• Sheki
    • January 11, 2021 at 11:50 AM
    Quote from BudFox

Ja sam nadokupio u ovom padu, jer mi se čini kao dobra prilika.

Netko izlazi ovdje i ulazi u ATPL, ali dugoročno će se vidjeti kuda

koji brod plovi :)

Tako izgleda, al ne bi rekao.

• Sheki
    • January 11, 2021 at 11:24 AM

Kad sam iznad 50 kn stavljao naloge na bid stalno me preskakalo, onda se malo melo po asku pa istresalo. Tin bi trebao znati tko je kupovao po 53 i 54 kn s par velikih naloga (cca 1000 kom.). Znam da ne može ovdje napisati, al je tada rekao da ima novaca da bi pomeo velikog (kad je cijena spuštena). E sad...

• Sheki
    • January 11, 2021 at 11:12 AM

Od 50 do 54 je bila ista igra, pa je srušena ispod 50 i stajao je veliki nalog na asku od 46 na gore (bilo je zadnje koliko se sjećam cca 16 000 kom., onda je dio odnešen). Neka me ispravi netko ako griješim.

• Sheki
    • November 2, 2020 at 2:38 PM

To isto se radilo na cijeni od 53 kn do 50 kn. Kad je prestalo postavljanje naloga iznad 50 kn i stajalo neko vrijeme uslijedilo je "pokazivanje mišića" pa spuštanje do 40 kn. Pustimo čovjeka da vidimo dokle će, ne treba brzat.

• Sheki
    • November 2, 2020 at 2:26 PM
    Quote from Moller
    Quote from BudFox

Ne bih se tome čak ni previše čudio. Bar teoretski to ne bi trebala biti zadaća trezora, ali kod nas je nažalost sve moguće

očito su u điru delistiranja s burze, pa ne bih ni to isključio kao jednu od mogućnosti zabijanja prosjeka, nitko više ne želi male u vlasništvu, kao da su im oni krivi što su nesposobni profitabilno voditi kompanije, pa moraju još i male počistiti što jeftinije, jadna burza, zakoni i regulator

A kad bi se mi ovdje dogovorili da pokupimo sve do 60 onda bi to bilo protuzakonito, brzo bi reagirao regulator. Zadnji put se takvo stiskanje i delistiranje dogodilo na jednoj drugoj dionici pa je nas nekoliko u liftu poznati Zg odvjetnik pitao da li ćemo ga tući? Kada sam to i još neke stvari iz neformalnog razgovora prenio na nekom drugom forumu a još jedan kolega koji je bio na skupštini potvrdio Admin je brisao. Onda sam se odjavio i nisam više pisao na forumu.

• Sheki
    • October 30, 2020 at 3:49 PM
    Quote from Moller
    Quote from Sokolic

A kad trezor misli kupovat? Na 35? 25?

mislim da oni mogu slobodno trgovati, znači k/p te ne bi bilo iznenađujuće da oni i stiskaju dolje

Evo, ja namirujem razliku ovome na 44,40 do 45 kn koliko god kupi.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • October 30, 2020 at 3:34 PM
    Quote from tin
    Quote from StockValue

Baš nevjerojatno, ne znam jel ekipa nije skužila da je 50 mil jednokratnih rashoda ili o čemu se radi..

Obzirom na agresivnu prodaju tko zna..

Ma netko pogleda RDG ---dobit ili gubitak i lupa.

Ja bi rekao da zna zašto lupa, isto kao i ask na TPNG-u, al vrč ide na vodu dok se ne razbije.

• Sheki
    • October 30, 2020 at 10:29 AM
    Quote from tin
    Quote from Sheki

Tin, tko je pokupio 8 tisuća i nešto komada do ili po 56 kn pred cca mjesec ili nešto malo više dana?

Kolega zadnji put kad sam spomenuo knjigu dioničara ADMIN me isključio tako da sorry.

Mogu vam reći samo jedno da nisam kupio SAPN prije 14 dana kupio bi od ovoga što prodaje na 45 sve što mogu.

Hvala kolega, ne brine me ovaj na 45 :)

• Sheki
    • October 30, 2020 at 9:03 AM

Tin, tko je pokupio 8 tisuća i nešto komada do ili po 56 kn pred cca mjesec ili nešto malo više dana?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt