1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • September 7, 2021 at 9:28 AM
    Quote from diokidina
    Quote from jocaAMsterdam

Lenac pun ?

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/ce…:45.313/zoom:16

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…-deset-brodova/

Ima jos u najavi ovaj mjesec. Mislim jos 6-7.

5 brodova je trenutno

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sheki
    • September 2, 2021 at 10:31 PM
    Quote from MickeyM

Rajfica u "ključnim" momentima "zahebava" pa nije to prvi puta u ovoj dionici!

Quote from rambo_5

Hvala im. Meni je 12% u par mjeseci skroz OK...

Ne znam jel se to smije? Molim upućenije i pametnije da me savjetuju, ali bih vam knjigu novu poslao svima, ovdje!

Mislim da se ne smije, al možeš opisati što se događa.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sheki
    • September 2, 2021 at 3:35 PM

Mislim da nekom odgovara ideja "Prodaj OPTE i pregrizi gubitak, nadoknadit ćeš na brodarima" i da se zato stalno stišće cijena prema dole. Velikih kupaca nema, povoljno je vrijeme. Možda sam si umislio, tko zna, al ne dam ono što imam.

• Sheki
    • September 2, 2021 at 3:27 PM

Ostaju trejderi koji su kupovali oko 9 kn

• Što smo danas tržili

• Sheki
    • September 2, 2021 at 11:01 AM
    Quote from tin
    Quote from NaBiduAsku

- malo atpl kupljene po 470.

Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.

Ćaća mu broker, brine se za starije, za svaku pohvalu :)

• Sheki
    • September 1, 2021 at 10:19 AM
    Quote from Oskar

Je Mirko izašao?

Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge :) ?

• Sheki
    • August 31, 2021 at 10:53 AM
    Quote from MickeyM

Vidim jedan posten odnos prema dionicaru za kojeg smo eto svjesni da izlazi iz pozicije.

Sto drugo reci nego da je fer pomoci, a cijena je prihvatljiva barem po mojem razmisljanju.

Ne vidiš nego misliš da je nepošten, pa onda reci tako jasno. Ja sam odmah na početku rekao da bi po 8,50 kn uzeo veću količinu i da Mirkec stavi po toj cijeni cijelu količinu pa da ga riješimo tog tereta. To je fer ponuda. Mogli smo se stavljati i ispod njegovog aska pa to ne bi bilo fer, al ovak je bilo sve jasno i forumski javno. Čovjek pametno prodaje, sad će stavljati na 9,30 pa ako netko pobere onda po malo višoj itd. Ako nema kupaca, onda proda svakodnevno neku količinu po bidu.

• Sheki
    • August 31, 2021 at 9:49 AM
    Quote from Marin83

Mirko je sve nervozniji, 10k dionica prosuto po BID-u..ajmo mu ljudi pomoć, napunimo BID i završimo ovo mrcvarenje (po meni nije mu ostalo više od 30-35k dionica)...kasnije će on i kolegica Ivana od nas kupovati po 10,11,12 kn...

Pa bid je pun. Može se do 8,50 lijepo iskrcati. Ne znam zašto se ne povučemo svi na 8,50. Lakše će Mirkec prodati, ovako svaki dan lupi po par tisuća po bidu. A ako vam je do guranja lupite po asku, po 9 se može kupiti koliko hoćeš.

• Sheki
    • August 26, 2021 at 1:06 PM
    Quote from diokidina
    Quote from Sheki

Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.

Slazem se u svemu, samo ne u tome da je blizu kraja koncerta.

Sano dva dana da jacim prometom, eto ga vanka.

Ako je roker neće moć tako dugo pjevat koliko ja mogu sjedit za šankom i čekat. Jedino ako je šansonjer pa ima barsku stolicu na bini :) , al mi po prvim izvedbama nije tako izgledalo.

• Sheki
    • August 26, 2021 at 11:57 AM

Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • August 25, 2021 at 9:44 AM

Uf, znao sam da je ERNT jači

• Sheki
    • August 25, 2021 at 9:41 AM
    Quote from Manu

Čestitke ovome što je otvorio sa sedam komada Atlantide u u 9:38. Sad barem znamo da radi.

Nek ostane ovako da osvane članak u novinama "Pobjednik dana na ZSE je ATPL sa najvećim prometom od 3 171,00 kn"

• Sheki
    • August 25, 2021 at 9:36 AM

Dućan radi mušterija nema :)

• Sheki
    • August 25, 2021 at 8:44 AM

Zašto plašenje, Mirkec bi izašao, al ne bi po 8,25, ako je moguće drukčije. A do 8,25 kn je imao mogućnost iskrcat preko 22 000 kom.

• Sheki
    • August 11, 2021 at 2:00 PM

Ja se brinem za čovjeka da ne nosi toliki teret, da ga rasteretimo, a vi se odmah posvađate.

• Sheki
    • August 11, 2021 at 12:07 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Sheki

Evo ako Mirkec čita, nek spusti to na 8,50 kn pa ćemo ga riješit tereta.

desetak puta je više dionica prodano, nego je dotični prodao zadnjih mjesec dana( pod uvjetom da nema skrbnički račun). Ivana je ta koja puni ASK.

Možda griješim al mislim da je kolegica izašla ili opet ima neki pakleni plan (možda bi i ona od Mirkeca nešto uzela po nižim cijenama :) ). Ajmo kolegice, javite da ne razbijamo glavu.

• Sheki
    • August 11, 2021 at 11:59 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Sheki

Ne znam tko to prodaje, ali je dosadno zagusio trgovinu. Nece nitko krenuti u ciscenje aska ako cim skines, ti netko stavi novih 3000-5000 na 9.70 kuna. Neka sve sto ima ponudi uz odgovarajuci diskont i oslobodi trgovanje ovdje.

P.S. nemam pojma tko je Mirkec

Je. A Mirkec je Top lik i to Top 5. Pretpostavljam da on prodaje ove količine.

• Sheki
    • August 11, 2021 at 11:15 AM

• Sheki
    • August 9, 2021 at 3:35 PM

Za pretpostavit je da Mirkec prodaje, al ne znam zašto bi to bilo bitno.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Sheki
    • July 16, 2021 at 11:48 PM
    Quote from Manu

Nema tu nikakve teorije zavjere. Stvar je jednostavna. Kad se krediti refinanciraju imovina se revalorizira na tržišnu vrijednost na zahtjev banaka jer ide pod hipoteku. A koliko znamo oni su kredite refinancirali.

Nije mi jasno kako čak i veliki fanovi dionice nemaju ni minimum povjerenja u upravu pa smišljaju urote i kad uroti nema mjesta. Kako će im tek onda vjerovati oni kojima jednog dana namjeravate prodati dionice?

Da bar imaju para ne bi bilo važno jel imaju povjerenja :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt