5 brodova je trenutno
Posts by Sheki
-
-
Rajfica u "ključnim" momentima "zahebava" pa nije to prvi puta u ovoj dionici!
Hvala im. Meni je 12% u par mjeseci skroz OK...
Ne znam jel se to smije? Molim upućenije i pametnije da me savjetuju, ali bih vam knjigu novu poslao svima, ovdje!
Mislim da se ne smije, al možeš opisati što se događa.
-
Mislim da nekom odgovara ideja "Prodaj OPTE i pregrizi gubitak, nadoknadit ćeš na brodarima" i da se zato stalno stišće cijena prema dole. Velikih kupaca nema, povoljno je vrijeme. Možda sam si umislio, tko zna, al ne dam ono što imam.
-
Ostaju trejderi koji su kupovali oko 9 kn
-
- malo atpl kupljene po 470.
Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.
Ćaća mu broker, brine se za starije, za svaku pohvalu
-
Je Mirko izašao?
Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge
?
-
Vidim jedan posten odnos prema dionicaru za kojeg smo eto svjesni da izlazi iz pozicije.
Sto drugo reci nego da je fer pomoci, a cijena je prihvatljiva barem po mojem razmisljanju.
Ne vidiš nego misliš da je nepošten, pa onda reci tako jasno. Ja sam odmah na početku rekao da bi po 8,50 kn uzeo veću količinu i da Mirkec stavi po toj cijeni cijelu količinu pa da ga riješimo tog tereta. To je fer ponuda. Mogli smo se stavljati i ispod njegovog aska pa to ne bi bilo fer, al ovak je bilo sve jasno i forumski javno. Čovjek pametno prodaje, sad će stavljati na 9,30 pa ako netko pobere onda po malo višoj itd. Ako nema kupaca, onda proda svakodnevno neku količinu po bidu.
-
Mirko je sve nervozniji, 10k dionica prosuto po BID-u..ajmo mu ljudi pomoć, napunimo BID i završimo ovo mrcvarenje (po meni nije mu ostalo više od 30-35k dionica)...kasnije će on i kolegica Ivana od nas kupovati po 10,11,12 kn...
Pa bid je pun. Može se do 8,50 lijepo iskrcati. Ne znam zašto se ne povučemo svi na 8,50. Lakše će Mirkec prodati, ovako svaki dan lupi po par tisuća po bidu. A ako vam je do guranja lupite po asku, po 9 se može kupiti koliko hoćeš.
-
Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.
Slazem se u svemu, samo ne u tome da je blizu kraja koncerta.
Sano dva dana da jacim prometom, eto ga vanka.
Ako je roker neće moć tako dugo pjevat koliko ja mogu sjedit za šankom i čekat. Jedino ako je šansonjer pa ima barsku stolicu na bini
, al mi po prvim izvedbama nije tako izgledalo.
-
Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.
-
Uf, znao sam da je ERNT jači
-
Čestitke ovome što je otvorio sa sedam komada Atlantide u u 9:38. Sad barem znamo da radi.
Nek ostane ovako da osvane članak u novinama "Pobjednik dana na ZSE je ATPL sa najvećim prometom od 3 171,00 kn"
-
Dućan radi mušterija nema
-
Zašto plašenje, Mirkec bi izašao, al ne bi po 8,25, ako je moguće drukčije. A do 8,25 kn je imao mogućnost iskrcat preko 22 000 kom.
-
Ja se brinem za čovjeka da ne nosi toliki teret, da ga rasteretimo, a vi se odmah posvađate.
-
Evo ako Mirkec čita, nek spusti to na 8,50 kn pa ćemo ga riješit tereta.
desetak puta je više dionica prodano, nego je dotični prodao zadnjih mjesec dana( pod uvjetom da nema skrbnički račun). Ivana je ta koja puni ASK.
Možda griješim al mislim da je kolegica izašla ili opet ima neki pakleni plan (možda bi i ona od Mirkeca nešto uzela po nižim cijenama
). Ajmo kolegice, javite da ne razbijamo glavu.
-
Ne znam tko to prodaje, ali je dosadno zagusio trgovinu. Nece nitko krenuti u ciscenje aska ako cim skines, ti netko stavi novih 3000-5000 na 9.70 kuna. Neka sve sto ima ponudi uz odgovarajuci diskont i oslobodi trgovanje ovdje.
P.S. nemam pojma tko je Mirkec
Je. A Mirkec je Top lik i to Top 5. Pretpostavljam da on prodaje ove količine.
-
-
Za pretpostavit je da Mirkec prodaje, al ne znam zašto bi to bilo bitno.
-
Nema tu nikakve teorije zavjere. Stvar je jednostavna. Kad se krediti refinanciraju imovina se revalorizira na tržišnu vrijednost na zahtjev banaka jer ide pod hipoteku. A koliko znamo oni su kredite refinancirali.
Nije mi jasno kako čak i veliki fanovi dionice nemaju ni minimum povjerenja u upravu pa smišljaju urote i kad uroti nema mjesta. Kako će im tek onda vjerovati oni kojima jednog dana namjeravate prodati dionice?
Da bar imaju para ne bi bilo važno jel imaju povjerenja