Koliko vidim najbolje da mi otvorimo svoju burzu i pustimo ove "velike" da se na zse sami igraju. Za sada nam dogovor dobro ide. Dosta smo se igrali s ovom bezobraznom dječicom. Pokupimo mi svoje autiće i na drugu livadu
Posts by Sheki
-
-
Bitno da vodik/struja ne zamijene plastiku
-
Turcima Petrokemija, US brodovi u Lencu, ako nije geopolitika, onda je teorija zavjere
-
smije li se ovdje barem vikati juhuuuuu, nako bez drukanja
Ne, jer to nije koristan doprinos temi, osim ako juha koju tražiš nije Podravkina.
-
Možda da novinar istraži HANFU pa da zatvorimo krug povjerenja u institucije.
-
Pa to je stara vijest kolege, pa napisao sam da je merikanec uplovio, sad je tu još jedan putnički i Jadrolinija.
MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine TrafficMarineTraffic Live Ships Map. Discover information and vessel positions for vessels around the world. Search the MarineTraffic ships database of more than…www.marinetraffic.comNemojte sad opet dizat cijenu.
-
Kolega, znate kako pjesma kaže "...krivi smo mi što smo se sklanjali..."
. Ako misliš da je nešto podcijenjeno onda kupuješ bez obzira tko i koliko prodaje.
-
Sve šta je išlo kupilo se po asku.Lijepa priča nakon jucerasnjeg članka u Novom listu!
Jel može link od tog članka jučer??? Meni izbacuje samo za onaj tanker...
Ja napisao da je uplovio merikanec a vi odmah digli cijenu. Još ovi iz Novog lista i eto ti sreće. Vraćaj to natrag, bit će loš izvještaj za zadnji kvartal, a budućnost...tko još gleda budućnost...
Nije lijepo što plašite ljude, namjerno(propustili ste priliku za dokup, i to je to)....realno je da bi i 3Q kvartal bio sa dobiti od 3 milijuna kuna, da nije bilo pojačane amortizacije od 5 milijuna kuna.
Izvjestaj za 3.kvartal je bio los,
Ne može biti kvartal loš, ako si drastično podigao vrijednost dvaju dokova kroz remont. A to se napravit moralo.
Ne plašim ljude, kolega, smajlić je na kraju da bi prikazao nelogičnosti oko ove dionice. Ovo nije smjelo ni pasti ispod 13 kn po mojoj računici, al dobro. D'artagnan je sve napisao. A drugog kolegu molim da ne nagovara na plaćanje poreza (sell on news), evo još jedan smajlić pa zaključite sami
-
Ja napisao da je uplovio merikanec a vi odmah digli cijenu. Još ovi iz Novog lista i eto ti sreće. Vraćaj to natrag, bit će loš izvještaj za zadnji kvartal, a budućnost...tko još gleda budućnost...
-
Eto, uplovio merikanec.
-
ma ovo je napuhavanje, smatrate li da vrijedi 900kn danas??
Zašto mislite da je napuhavanje, po kojim parametrima je preskupo?
-
Ne izgleda baš najbolje:
https://www.acea.auto/pc-registratio…-5-in-november/ -
Bilo bi lijepo završiti ovu godinu na ATH, odnosno na više od 830 kuna.
Odlična dionica ove godine i sve bolja firma.
Čekamo 4 znamenke
-
Mozda si covjek stvara gubitak da smanji porez na dobit 😁
Moguće
ali isto tako moguće da je jednostavno mazohist. Kada ga Krešo kao predstavnik "institucije " pozove na razgovor nema da se ne prihvati obrazloženje. Volim patnju ,bol, gubitak...Tik pred prodaju ja prodajem više,veća je bol, veći užitak. Nismo svi isti. U čemu je problem ? Još će se Krešo njemu ispričavati što ga je pozvao.
"Ajde lepo sve priznaj pa će ti Đuro oprostiti što te tukao"
-
Čini mi se da se cijeli forum nakrcao u razini 39-42 i sad nema nikog da podigne cijenu
Nema potrebe sad dizat kad stižu bonusi, božićnice, 13. plaće...
-
Trenutno je u Rijeci, ne u Bakru... ili je dosao krcati nesto drugo, recimo staro željezo za negdje odnjeti ....
Pustite čovjeka, radi u fušu, van radnog vremena.
-
Zadnja 2tjedna pratim i na cijeni od oko 1520 konstantno neko istresa po 50 kom i vise dnevno, sad vec ozbiljna lova.. je zna netko nesto o tome?
ICF D.D. prodaje zadnjih mjesec dana, jos imaju 1550 kom.
Samo mali ispravak radi objektivnosti podatka, ICF prodaje od travnja 2020. (imali su 4261 kom.) s povremenim prekidima, a ozbiljnije i konstantno od kolovoza ove godine. Imaju još kao što ste napisali 1550 kom.
-
Tako se ne prodaje, osim u unaprijed dogovorenoj transakciji
Tako se cijedi.
Nema više "mesa", ostala samo korica...
-
Ispravak oko 19% od vrha...po toj usporedbi ATPL bi trebala biti oko 440 do 450 kn.
Kolega, kako kažete "po toj usporedbi" je to točno, al dajte pročitajte svoje postove na ATPL sortirajući jedan iznad drugog pa ćete vidjeti kojim tonom odišu. Zbog toga sam vas pitao za procjenu kretanja cijene ATPL i TPNG (oko 15.10.) i sami ste napisali što očekujete za mjesec dana pa pogledajte što ste napisali, a što se dogodilo. Tako je bilo i sa TPNG-om prošle godine. Ovaj post je usmjeren na to da budemo malo objektivniji, a ne da budmo vođeni "što se babi htilo to se babi snilo". Da ne bude zabune, ne mislim da namjerno drukate, ali nastojite u već složeni mozaik ugurati sve argumente, pa tako i usporedbe koje nemaju smisla.
Ne pišem sve i uvijek potpuno jasno samo zato da se malo razmisli, al npr. sa par milijuna kn (što i nije neki novac) TPNG se moglo dignuti za 20% i zato jednostavno ne možete uzimati u obzir samo "fundamente". Kod ATPL je to malo teže jer tu treba imati više novaca, pa je i to neki argument. Ali kao što on nije jedini i dovoljan, tako nije ni ovaj vaš, pa bi bilo dobro na to pripaziti. Bez uvrede. -
Ne piše se ništa, ne cveta cveće, al nije valjda da ni neće?
Passenger car registrations: +2.2% ten months into 2021; -30.3% in OctoberIn October 2021, new passenger car registrations in the European Union contracted further (-30.3%), marking the fourth consecutive month of decline this year.www.acea.auto