I na kraju današnjeg dana:
Posts by Sheki
-
-
bilo kako bilo, Agram još uvijek ne radi pa ti vidi ...
Baš me zanima kakva će "oficijelna" isprika biti
Rado ću prihvatiti ispriku u dionicama
-
ufff, bemti kako ovo nisam ranije pročitao, idem vraćati robu nazad

+lrhc malo
Istresite i ostatak, što prije istresete to ćemo prije nazad

-
Je li rekla Baba Vanga nešto o tome? Što je rekla za dionice na ZSE? Hoće li rasti ili padati?
kada je netko pitao Babu što predviđa za ZSE, samo joj se smračilo bez obzira što je bila slijepa

Bako, bako, zašto imaš tako velike oči?
Jer trgujem na ZSE
-
Jel danas burza radi skraćeno?
P.S. Petak 13.

nemojte potezati mačku za rep

I triput pljunite ako vam crna mačka pređe preko dionice kojom vozite.
-
Sjeo predujam dividende
-
Display MoreDisplay More
evo što kažu anallitičari
https://seebiz.eu/kolumne/u-koje…estirati/286783
Viro nije obuhvaćen anal lizom pa su već dva puta grunuli po bidu s par kkomada
kada pročitam ta stručna ekonomska stajališta,
osobno me sada najviše brine da mi se kupus ne prekiseli i da mi svinjska polutka ne pobjegne iz zamrzivača, radi visokih temperatura
Zaključak je vrh:
Ovdje zapravo dolazimo do paradoksa; Ono što bi stvarno smanjilo rizik ulaganja na ZSE bio bi veći broj ulagača, posebice malih. A male ulagače teško je privući kada je rizik visok.
Jel se možemo mi s foruma javit za ovaj posao, reference s upisa na forumu bi trebale biti više nego dovoljne?
-
Ja u ovakve ne ulazim nakon što sam se dvaput opekao. Možda ponovo počnem ulaziti nakon vijesti u novinama "Masakr na skupštini, dioničar..." umjesto "Masakr u školi, maloljetnik...."
-
imam i ja takvih starih, ali malo su mi demode, mislim na onako neki hit sezone, koji bi mogao ugodno iznenaditi

Šta će vam to? Vi mi ipak djelujete kao jedan ozbiljan i duhovit gospodin (gospođa možda
?) Ove novotarije vas samo mogu iskvarit pa da dobijemo nekog dioničkog modnog mačka. Ostanite vi nama ovakvi kakvi jeste. -
Kod nas ništa novo, funkcionira jedino stara poslovica; Pamet u glavu i nož u ruke
-
ima li prijedloga za novu sezonu, što će se "nositi" ove godine od dividendnih modela
Ja sam više za ove klasike koji su višegodišnji (npr. JDGT), al nema dionica.
-
Malo mi je suludo da je ADPL skočio gotovo 25% u tri radna dana, a da se realni nije dogodilo ništa što bi taj rast odjednom potaknulo.
I meni je bilo suludo kad mi je ARK u cryptu skočio sa 0,25 usd-a po koliko sam kupovao na 1,86 usd-a u dva sata, a nalozi su mi bilo poklopljeni na +30%. A cijeli crypto porfelj u jednom coinu, uf.
Ako održite cijenu na ovim razinama uzet ću par tisućica ADPL-a bez ikakvih novih info. Da ne kažete da nisam rekao
. Htio sam reći, nema vam tu pravila ako imate novaca i smatrate da je nešto ok za kupit (jedini razlog je da mi fali malo ADPL-a u portfelju
). -
Ohrabruje pojačanje stručnim kadrovima, Borg i prijatelji i dalje kumuju.
Pitali Keruma kako to da zapošljava prijatelje, a on odgovorio "Pa što, neću valjda neprijatelje?"
-
a gdje je sad kapitalni
Na skijanju, evo vratili se, vratili ih šefovi pa su se razljutili.
-
Ajde priznajte, tko se počastio?
-
Neki jos nisu zaboravili kune..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ko kaže? Ako mi je do sad bilo potrebno milijun kuna, sad mi treba milijun eura. Koja je fora sad ovo s preračunavanjem, što bi se time zamarao? SAd ćeš vidjet kad se počne u eurima krast koliko se kralo u kunama.
-
Ma gasi ovo, vidjet će nas netko, sram me i kupovat i prodavat...
-
Bacio sam oko na euro gledalicu u moram priznat da mi je tesko gledat ove male cijene iman osjecaj kao da je sve jeftino 😢
Sad još pogledat stanje na tekućem, pa na psihoterapiju

-
Gleda se datum prodaje, provjerio prošle godine - za porez na dobit.
-