To vam je išlo po principu što mlađi na burzi i na forumu ti su više dobili
Posts by Sheki
-
-
Kako mislite mrkli mrak i tišina, pucnjevi i krv na sve strane, a svi zadovoljni; ovi koji kupuju smatraju da kupuju jeftino, a ovi koji prodaju prodaju s dobiti (bar se nadam. To što malo suze oči jer je moglo bolje, to će proći).
-
Ako se Americi ne piše dobro, onda sva tržišta rone..i u takvom okruženju kratkoročno nisu bitne brojke pojedinih firmi. Ja da mogu bi trenutno bio u kešu
Samo bi dodao za one koji su kratko na burzi da ZSE u tim situacijama tone više i vraća se sporije. I da, kad budete mislili da je dno i da treba kupovati to neće biti tada kad vi mislite
-
Ako ne dirnemo 3,5% nismo ništa napravili.
-
Ja se nadam da na burzi ima puno ovih što se čude ovom padu, bit će dobrih prilika za zaradu iskusnih i za nove da plate školovanje
-
Plan mi je oslonit se na sebe, pa ćemo vidjet. Bez žurbe.
-
Rekao sam da ovo treba sve pokupit i dignut na 20 eura pa nek TPNG kupuje ako hoće.
-
Ispravak netočnog broja dionica, za 55.000 kom. je sada bogatiji trezor
Možete li normalnim jezikom koji je zaključak ?
Da se lipanj u glavu jer sam prodao ili da slavim jer sma prodao ?
Ne znam iskreno...
Pišem o tome što je javno poznato svima i iznesem ponekad subjektivno mišljenje koje nije na nagovor za kupnju/prodaju.
Posjedujem dionice Ingre preko 100 K te sam zavolio biti dio ove građevinske grupacije.
Nemojte se zavaravat, nije to ljubav
-
Vidim samo da netko stječe pod PBZ d.d., ne kažem da su oni...
Isto je i na Areni, zanimljivo. -
Sad stječe netko pod PBZ d.d.. Isto i na ARNT-u.
-
Znači prvo usvojen izvještaj, pa malo šoping, pa izašao izvještaj, pa ne izgleda loše, pa će cijena dolje
-
Šta vas briga za trezor, bitno da niste vi stjecali po 6,70
-
Jel prati itko ovo kad nema komentara ili nema komentara kad se ozbiljno prati?
-
Usluge koje nudi SPAN ne nude samo oni, evo sutra imate u Ri konferenciju vezano uz cyber securty,a ne nudi SPAN.
Mislim da većini nije poznato, al kako izgleda nekima je.Kupnja postoji, al očito postoji i prodaja; zato sam napisao da su dečki izgleda uspjeli uključit fondove u igru. Nemam ništa protiv toga, al na ovaj način...
-
Koliko vidim Dujmović i ekipa uspjeli su uključit fondove u igru
. Siroti nisu "mogli" kupit 6 ili 10 tis. kom. po 45 pa su kupili po 52. Delije će valjda opet kupovat po 45 ili je neka druga kombinacija u igri?
-
Podsjetili ste me na ove naše stare iako ni ja baš nisam mlad kad mi kažu "važno je da se radi, da ima posla"
-
Da, na Arenu turist sam mislio. Nije savjet da lupiš i kupiš, ozbiljno.
-
Arenu nemaš sigurno, al ti je 6 000 malo
-
Recimo 6000 EUR ?
Pa.ne bi ni pitao opcenito pitanje da imam 1000 ako je dionica medije 5800 XD 😆 😅 to je najskuplja
Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena
, ne možeš ništa s tim. Šalim se...
-
kolege sto je po vama best buy sad ?
Ovisi koliko imaš novaca, nažalost. Na našoj burzi je to bitno