Da, na Arenu turist sam mislio. Nije savjet da lupiš i kupiš, ozbiljno.
Posts by Sheki
-
-
Arenu nemaš sigurno, al ti je 6 000 malo
-
Recimo 6000 EUR ?
Pa.ne bi ni pitao opcenito pitanje da imam 1000 ako je dionica medije 5800 XD 😆 😅 to je najskuplja
Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena
, ne možeš ništa s tim. Šalim se...
-
kolege sto je po vama best buy sad ?
Ovisi koliko imaš novaca, nažalost. Na našoj burzi je to bitno
-
Jel to Nikola prodao 6000 kom.?
-
JS neće više kupovati i dionica neće više nikada porasti.
Šta je bilo, jel umro čovjek?
-
Kupuju sad taman prije nego krenu stizati loše vijesti o turizmu i svemu ostalom u 2025.
Omogućili nekom dobar izlazak, pa će kupovati natrag od njih ispod 5 kad dođe do kaosa na svjetskim burzama.
Pod ovim "...taman prije nego krenu..." mislite da će već sad u veljači početi stizati loše vijesti za 2025, a na sve ostalo mislite baš na sve ili na nešto određeno od tog svega? Mislite da se skupljanje na Areni isto tako odvija taman prije nego.. obzirom da se skuplja već godinu dana?
-
Napravit ću mali rezime rasta cijena dionice HPB;
Siječanj 2023 cca110 eura
Siječanj 2024 cca 185 eura
Siječanj 2025 cca 315 eura
Siječanj 2026 ...nastavite niz...
valjda 185 pa 110
-
Evo, vjerovali ili ne, ja sam potegao malo jače i krenula lavina
. Dosta dugo smo kupovali na kapaljku. Vratit će se to opet oko desetke.
Ako si to ti "potegnuo" onda ti moram reći da se to tako ne radi. Lijepo si mogao puno diskretnije, u tišini, bez ovakvog cjenovnog praska skupljati, i sigurno bi kupio više komada po nižoj cijeni.
Ali, što ćete, psihologija ljudi je nevjerojatna. Baš sam pratio količine. Danima smo gledali kako se na strani ASK-a sve do cijene od 10€ nalazilo cca 2500 komada u ponudi.
Sada je na strani BID-a (potražnje) 2000 komada iznad 10€.
Čudni su putevi Gospodnji. ☺️
Slažem se, al cmoljimo dugo i više nije išlo. Imate još takvih na kojima se pokušava skupljati al ne ide. Onda mora malo krenuti gore pa ćemo opet ponoviti radnju kad se ohladi. Ovo mi je dugoročna, više puta sam pisao da ne vjerujem da će oporavak biti brz, al mi je ova cijena ok. Da ne ispadne da sam ja "kriv" ili "zaslužan" za ovaj skok, samo kažem da sam malo potegnuo i da je krenulo što znači da ima još interesenata.
-
Evo, vjerovali ili ne, ja sam potegao malo jače i krenula lavina
. Dosta dugo smo kupovali na kapaljku. Vratit će se to opet oko desetke.
-
Tko je na našoj burzi duže od 10 god., a nije naučio da ovdje nema žurbe nego dugotrajno cijeđenje i da je to princip na svim dionicama, neće ni naučit.
-
Podsjecam
JPMorgan JPM predsjednik i izvršni direktor JamieDimon izjavio je : ispred nas su "GODINE" zarada za banke ...!
$$$$$$$$$$$$
Ja sam pročitao i da je izjavio da brzo ide u penziju
. Čim čujem da je netko izjavio što će biti u sljedećih par godina ne da se zabrinem nego vadim pištolj.
-
Sjeo predujam dividende
-
Ajde ajde..nije potrebno više dijelit jedno te iste članke..ide to pomalo dole još neko vrijeme i bez toga, za one koji navijaju za to😀.
Za mene više ne ide. Izašao skroz. Nisam sretan jer smatram ok dionicom no ne volim gledati povečavanje minusa u portfelju. Eto sad moze početi rasti.
Svaka škola se plaća, nadam se da ste mladi i da imate vremena
. Osnovno pravilo na ovoj burzi je da se naviknete na krv i da oguglate na boje, pogotovo na crvenu i zelenu.
-
Živio Ante
!
Ante, naš dijamante, kad ćeš u dokup,
.
Pa za tako kratak period nije malo
-
Živio Ante
!
-
Da ovo išta vrijedi bio bi bar nekakav rast
Je, umalo ste u pravu
-
Obavijest o otpuštanjalu vlastitih dionica...
Baš djeluje kao da je netko dobio priliku jeftino prikupiti.
Slučajno je trezor prodavao bas kad je bila niska cijena.
Pa to nije prvi put, to se stalno radi, sad će opet kupovat jedno 4, 5 tis. komada pa prodaja/prebacivanje.
-
Niste ništa previdjeli, malo su spustili cijenu da si može Martinica kupiti malo dionica za Božić.
-
Ne provocirajte da ne poklopim ovog od 6 500 kom.