mora da ste pomiješali nešto! span je na zse niti dvije godine, a korona se pojavila početkom 2020-te! nešto tu ne štima!
Da, hvala na ispravku! Nije se radilo o početku korona virusa već stanja u Ukrajini. Prema podacima SKDD Slovenci su ušli u prvih 10, 29.4.'22. i to sa više 30.000 kom tako da ne samo da su kupovali po tadašnjih 30 € već vjerojatno i niže, pogotovo nakon 24.2. dok je cijena bila nekih 24 €.
Sada imaju 32.500 kom pa im je prema sadašnjoj cijeni profit oko 100 % ili više. Pa da li onda tu ima mjesta za ikakvu priču o njihovom lošem trgovanju ili u objavi prije da im je profit 25%?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bez uvrede, ponovo pažljivo pročitajte moj post. Prvo, smatram (iz moje ograničene perspektive) da fond čija je uputa da nije namijenjen ulagačima koji misle ulagati na rok kraći od pet godina ne bi trebao kupovati i prodavati kao što je to radio (paziti na gornju granicu da, al ja tu ne vidim tu namjeru). Drugo, prinos fonda je 25,48% u pet godina, tako sam i napisao, a ne 25% na SPAN-u.